Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 4'te Geralt Yer Alacak mı? İşte Yeni Detaylar

 
 
CD Projekt Red tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan The Witcher serisinin en yeni oyunu The Witcher 4 için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise oyunun ana karakteri Geralt’ı seslendiren Doug Cockle, yeni proje hakkında çeşitli detaylar veriyor.
 
The Witcher 4'ün ana karakteri şu an için bilinmiyor
 
 
 
Seslendirme sanatçısı Doug Cockle, bir röportajında şu anda Polonyalı stüdyo CD Projekt Red tarafından geliştirilmekte olan dördüncü oyun hakkında birtakım yorumlarda bulunuyor. Burada daha önceden de bildiğiniz ve tahmin edebildiğiniz üzere The Witcher 4’te ana karakterin Geralt olmayacağı vurgulanıyor. Her ne kadar ana karakter olmasa da Geralt, hikayenin bir parçası haline gelecek.
 
Cockle ek olarak şunları söylüyor: “The Witcher 4 bildiğiniz üzere resmi olarak duyuruldu. Bu konuda herhangi yeni bir şey söyleyemem. Geralt'ın oyunun bir parçası olacağını biliyoruz ancak bu parça oyunun ne kadarını kapsıyor, onu bilemiyoruz. Yeni proje Geralt’a odaklanmayacak. Bu yüzden bu sefer onunla alakalı herhangi bir içerik beklemeyin. Ayrıca ana karakterin hangisi olacağını da bilmiyoruz. Bu konuda oldukça heyecanlıyım.”
 
CD Projekt ekibinin üçte ikisi şu anda Witcher serisinin Polaris kod adlı bir sonraki oyunu üzerinde çalışıyor. Şu anda proje üzerinde 400'den fazla geliştiricinin yer aldığı belirtiliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Red Dead Redemption'ın PC Platformuna Gelişini Müjdeleyen Gelişme Resident Evil Serisinin Remake Sürümleri Ne Kadar Sattı?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.8.2024 22:40:46

0
Umarım kadın karakter olur ama çirkin karakter yapmasınlar ciri gayet iyidir

Fearless_tr

14.8.2024 21:50:57

0
Umarım kadin karakter yapmazlar.Ciri yi ana karakter yaparlarsa bilinlki sjw oyunu geliyor demektir.

BSC Misafiri

14.8.2024 10:36:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yeni karakterin oturması için ezio auditore gibi hikayesi olmalı bebekliği,ergenliği witcher oluşu vs.Bunları oyuncuya verirlerse seri güçlü bir başlangıç yapar.
AC'nin İlk oyununu çok az kişi oynamıştı ve insanların Altair ile pek bağı yoktu. Witcher için durum farklı.. Dünyanın en süper hikayesine bile sahip olsa kapı gibi son 2 oyun + DLC'leri ile başrol olduğumuz karakterden kopma falan o iş çok zor. Millet tapıyor bizim ruhsuz beyaz kurt emmiye. Bunlar bir şeyler dener, yanında 2077 gibi devasa sorunla çıkarırlar yeni oyunu. Baktılar aşırı tutmadı.. DLC yapıştırırlar ve Geralt oluruz :) Sonra CPD dünyanın en epiksel ultra oyun stüdyosu olur falan...

BSC Misafiri

13.8.2024 17:48:44

0
Yeni karakterin oturması için ezio auditore gibi hikayesi olmalı bebekliği,ergenliği witcher oluşu vs.Bunları oyuncuya verirlerse seri güçlü bir başlangıç yapar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız