Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Terminator: Survivors'ın Erken Erişim Sürümü Ertelendi

 
 
Yayıncılığını Nacon ve geliştiriciliğini Nacon Studio Milan stüdyosunun üstlendiği Terminator Survivors'ın erken erişim sürümü ertelendi. Daha önce planlanan 24 Ekim çıkış tarihinden artık 2025 yılına alındığını söyleyebiliyoruz.
 
Terminator: Survivors önümüzdeki yıla ertelendi
 
 
 
Nacon ekibi basın açıklamasında erteleme hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve oyunculara en iyi deneyimi sunmak için bu hamlenin gerçekleştirildiğini aktardı. Kıyamet sonrası bir dünyada geçen ve suçluları ortadan kaldırabileceğimiz yapımın erken erişim sürümü Steam platformu üzerinden PC için yayınlanacak. Oyun daha sonraki bir tarihte ise tam sürüm olarak PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkışını gerçekleştirecek.
 
Kıyamet sonrasında geçen oyun içerisinde açık bir dünya bulunuyor ve ister hayatta kalan olarak tek başınıza isterseniz de eşli olarak oyunu deneyimleyebiliyorsunuz. Etrafı yağmalayabileceğiniz ve bir harekat üssü kurabileceğiniz oyunda hem Skynet'in makinelerini hem de rakip insan gruplarının ortadan kaldırılmasını sağlayacaksınız.
 
 
 
Oyun bizlere neler sunacak?
 
Kıyamet sonrası bir tema ile karşı karşıya kalabileceğimiz açık dünyada hayatta kalmaya çalışacağımız yapım, dikkat çekici Terminatör teması ile ön plana çıkmaya hazırlanıyor. Şu anda geliştirme aşamasında bulunan bu yapım, ne yazık ki ertelenme sürecine giriyor ve önümüzdeki sene artık hangi tarihte çıkarsa çıksın, oyun bizlere en iyi deneyimi sunmayı hedefliyor.
 
Efsanelere sadık kalacağı belirtilen bu yapımda, isterseniz tek başınıza, isterseniz de çevrimiçi çok oyunculu olarak arkadaşlarınızla beraber oynayabiliyor ve eşli oyun modları ile Skynet'in düşmanlarına karşı en iyi şekilde mücadele etmek durumunda kalıyorsunuz. Makinelere karşı mücadele edebileceğiniz ve diğer gruplara karşı büyük bir maceraya atılabileceğiniz yapımda, isterseniz tek başınıza veya eşli olarak oynarken düşmanlara karşı gelebiliyor ve buna göre kendi stratejinizi ve planınızı ortaya koyabiliyorsunuz. Her bir oyuncu burada farklı deneyimler elde edebilir ve açık dünyada nasıl bir hamle ve hareket gerçekleştirmek istiyorsanız ona göre siz de kendi seçimlerinizi ortaya koyabiliyorsunuz. Farklı bölgelerde ilerleyebileceğiniz her bölge içerisinde keşfedilecek unsurlar, toplanacak kaynaklar ve çok daha fazlası mevcut. Hayatta kalan olarak gününüzü geçirmeye çalıştığınız ve kıyamet sonrası bir tema ile karşı karşıya kaldığınız bu yapımda, farklı bölgeler içerisinde kendinizi bulmaya hazırlanıyorsunuz.
 
Bu bölgeler arasında yıkık dökük harabelerden demiryolu istasyonlarına kadar oldukça farklı kısımlar yer alıyor ve buraları keşfederken elbette etrafta neler olup bittiğini öğrenmeye çalışıyorsunuz. Oyunun arka planında bir hikaye anlatılır mı, anlatılmaz mı elbette burası tartışılır. Bu tarz açık dünya hayatta kalma oyunlarında arka plandaki hikaye ne kadar oyuncuların dikkatini çeker, bu durum tamamen bakış açınıza göre değişebilir. Ancak nihayetinde oyunun oynanış dinamikleri, özellikleri ve çok daha fazlası ön plana çıkmaya hazırlanıyor ve bu kapsamda başarılı olunursa elbette oyuncular tarafından sevilir. Çünkü Terminatör evreni, bildiğiniz üzere oldukça ünlü bir evren olarak karşımıza çıkar ve buradaki karakterler ve düşmanlarla beraber oyundaki yerimizi almaya hazırlanabiliyoruz.

Dikkat çekici içeriklerle yer almaya hazırlandığımız ve insanlığın yok oluşunun eşiğine geldiği bu yapımda, elbette bu yok oluşun eşiğinden 4 yıl sonrası temel alınıyor ve burada meşhur Terminatör evreninde geçen kıyamet sonrası bir ortamda yerimizi almaya hazırlanıyoruz. Olayın asıl yüzünü ortaya çıkarmaya çalışırken diğer yandan buralarda neler olup bittiğini öğrenmeye başlayabiliyor ve bilinmezliğin oldukça ön planda olduğunu vurgulayabiliyoruz. İnsanlığın son kalıntılarının yer aldığı yapımda, elbette bu insanlığın son kalıntılarını yok etmeye çalışan bir grup asker bulunuyor ve onları ortadan kaldırmak ise tamamen bizim işimiz oluyor.
 
 
 
Cehenneme dönmüş bir dünyada yer aldığımız yapımda, etrafta bulunan düşmanları ortadan kaldırmaya çalışıyor ve küllerimizden doğmamıza yardımcı olacak unsurları bulmaya hazırlanıyoruz. Oyun içerisinde temel bir görevimiz bulunuyor. Bu görevin ne olduğundan bahsedecek olursak, öncelikle acemi ekibimiz hareket üssü kurmak için büyük bir mücadeleye atılıyor ve bu bölge içerisinde istihbarat toplayabiliyor, materyaller keşfedebiliyor ve hayatta kalanlarla beraber kaynaklar aramak durumunda kalıyoruz. Yani kısacası hayatta kalma unsurları içerisinde neler yapmamız gerektiğine biz karar veriyor ve bu tema etrafında dönen bir yapıyla karşı karşıya kalıyoruz. Hayatta kalan olarak geri dönmeye hazırlandığımız yapımda, Skynet'in Terminatör tehditlerinin ardındaki gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışıyor ve bu tehditlerin neler olduğunu bulmak için elbette büyük bir mücadele vermek durumunda kalıyoruz. Oyunda yalnız olmadığımız ve türlü düşmanların olduğunu söylemekte fayda var.
 
Bunun yanı sıra yukarıda bahsettiğimiz gibi oyunu isterseniz tek başınıza, isterseniz de yanınıza çağırabileceğiniz 4 kişiye kadar gruplar halinde ilerleyebiliyor ve bu tarz oyunları gruplar halinde oynamak ve arkadaşlarla beraber deneyimlemek çok daha eğlenceli bir yapının kilidini açabiliyor. Dolayısıyla bu tarz oyunlarda böyle bir destek bulunuyorsa, muhakkak arkadaşlarla beraber oynanması gerekiyor ve böylece hem arkadaşlarınızla sohbet ederken hem de kendi planlarınızı yaparak arkanızı kollayıp düşmanlara karşı gelebilir ve daha korunaklı bir yapıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Aynı zamanda işbirliği yaparak iş bölümü kurduğunuzda elbette kaynakları ve bölgeleri araştırma konusunda da birbirinize yardımcı olabiliyor ve daha kolay ve daha kısa sürede bu kaynakları toplayabilir ve görevleri tamamlayabiliyorsunuz. Aynı zamanda çeşitli operasyonlar yapabiliyor ve düşmanlara karşı bir birlik olarak daha kolay bir şekilde mücadele edebiliyorsunuz. Bu tarz detaylarla oyun, arkadaşlarınızla beraber oynandığında daha eğlenceli hale gelebilir diyebiliriz.

Açık dünya içerisinde kullanabileceğiniz türlü türlü silahlar bulunuyor ve bu silahların elbette kullanımı tamamen size ait oluyor. Başka kaynakları topladıktan sonra buralardan farklı silahlar elde edebilir ve aynı zamanda işinize yarayacak bu bonusları kullanabiliyorsunuz. Bombalar, silahlar, tabancalar, pompalı tüfekler, makineli tüfekler ve çok daha fazlasının yer aldığı bu yapımda, bunların kullanımı tamamen size ait oluyor diyebiliriz. Efsane temaya sadık kalacak olan bu yapımda, diğer karakterlerin yanı sıra aynı zamanda orijinal karakterlerle de tanışabiliyor ve James Cameron şaheseri olan kıyamet sonrası gelecekte biz de kendi hayatta kalma mücadelemizi vermek durumunda kalıyoruz. İncelikle tasarlanmış bir açık dünyada yer aldığımız yapımda, yapacağımız hamlelerle gidişata yön verebiliyor ve yok edilemez tehditleri ortadan kaldırmak tamamen bizim işimiz oluyor.
 
 
 
Açık dünyayı keşfederek kendi ana üssümüzü korumak için elimizden geleni yapmak durumundayken buralarda kaynaklar toplayarak elbette gerekli olan materyalleri elde edebilir ve hayatta kalanları bulmak için büyük bir mücadeleye atılabiliriz. Terminatör’ün peşimizde olduğunu belirttiğimiz yapımda, elbette onu ortadan kaldırmak ve aynı zamanda kaynakları toplayarak hayatta kalanları kurtarmaya çalışmak tamamen bizim işimiz oluyor. Sonu gelmeyen tehditlerle ön plana çıkmaya hazırlandığımız yapımda, sürekli olarak üzerimize düşman ordularının geldiğini görebilir ve robotların işgali ile karşı karşıya kalabiliriz. Elbette buradaki robotlar farklı şekillerde saldırabilir ve sizin taktiklerinizi yerle bir edebilir. Dolayısıyla burada yapacağınız hamlelerle gidişata yön verirken aynı zamanda onları ortadan kaldırmak için farklı planlamalar yapmanız ve kendinizi en iyi şekilde savunmanız oldukça önemli.

Genel olarak toparlayacak olursak, oyunun yukarıda bahsettiğimiz gibi 2025 yılı içerisinde geleceğini aktarabilir ve nasıl bir deneyim sunacağı konusunda elbette geliştirici ekipten videolar bekleyebiliriz. İnsanlık için dayanak görevi görebileceğimiz yapımda, yapacağımız hamlelerle gidişatımıza yön verebilir ve üç arkadaşımızla beraber oyundaki yerimizi alabiliriz. Hem yakın dövüş hem de menzilli dövüş silahları ile ilerleyebileceğimiz bu yapımda, silahlarımızı en iyi şekilde kullanabiliyor ve gizlice hareket ederken aynı zamanda doğrudan kendimizi aksiyona dahil edebiliyoruz. Bu tarz seçimlerle beraber oyun içerisinde kendi aksiyonumuzu yönlendirebilir, stratejimizi ve planımızı uygulayabiliriz. Bu tarz detaylarla oyundaki yerimizi alırken, aynı zamanda daha akıllıca yaklaşımlar hazırlamaya başlıyor ve oyun içerisinde hızlı bir şekilde yerimizi almayı bekliyoruz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, Steam platformu üzerinden oyunu istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı zaman bir bildirim alabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
VALORANT Champions 2024'te Playoff Etabı Eşleşmeleri Belirlendi! Chernobylite 2: Exclusion Zone Duyuruldu

BSC Misafiri

13.8.2024 13:41:27

0
Terminatör dünyasında hayatta kalmak eğer açık dünya, gerçekçi, açlık, üşüme, uyku, radyasyon zehirlenmesi vs. ise çizgisel ve tekrar eden görevler yoksa oyunda güzel, çok güzel olur. O dünyada insan hikayelerine şahit olsak. Bugünlerde Yapay Zeka nasıl gelişiyor, SKYNET'e dönüşürse ne olur?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız