Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix'in Unreal Engine Projesinden Bilgiler

Dragon Quest IX gibi kaliteli bir oyun geliştirirlerse büyük ilgi görür
      Square Enix RPG üstası bir firmadır. Her ne kadar bazen beklentilerimizi karşılayamasalar da onların her yeni projesini merak etmemek elde değil. Şu an Unreal Engine kullanarak geliştirdikleri oyun da aynı şekilde ilgimizi çekiyor.
 
      Famitsu dergisine açıklama yapan Square Enix'ten Ryutaro Ichimura Unreal Engine ile geliştirdikleri oyun hakkında bilgi verdi. Bu oyunun Avrupa Ortaçağında geçen bir aksiyon-rpg olacağını söyleyen yetkili, bu oyunun yepyeni bir yapım olduğunu belirtiyor. Sanırım Vagrant Story'nin devam oyunu olmasını beklemememiz gerek.
 
     Aynı yetkili oyunun hangi platforma çıkacağının henüz kesinleşmediğini, zamanlamaya bağlı olarak yeni nesil konsollar için de çıkabileceğini vurguladı. Bu arada geliştirici ekip Avrupa'daki stüdyolarla yakın ilişki içindeymiş, buna rağmen projeyi Batılı oyuncuları düşünerek geliştirmek gibi kesin bir karar alınmamış.
 
      Şu an 35 kişilik bir ekip tarafından geliştirilen oyunun Dragon Quest IX'u geliştirenler tarafından tasarlandığını da hatırlatalım. Yani oldukça yetenekli bir ekip bu önemli projede görev alıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Square Enix Unreal Engine Dragon Quest X
EA: FIFA Street ile İlgiyi Yeniden Kazanacağız Video Game Awards'da PS3'e Özel Oyun Duyurulacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız