Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Space Soldiers'tan Açıklama

 
     Geçtiğimiz haftalarda Space Soldiers CS:GO takımı oyuncularının sosyal medya hesaplarını siyaha bürünmesinin ardından, topluluk tarafından takım hakkında son zamanlarda "kadro dağılıyor mu? veya bir başka takıma mı geçecekler?" tartışması yaşandı. Bu duruma geçte olsa cevap veren Space Soldiers takım yönetimi, profesyonellik ilkesi vurgusu yaparak ve takımın giderlerinin gelirlerden yüksek olduğu belirtti.
 
Space Soldiers Yönetiminin Açıklaması;
 
"Şirketimizin Espor faaliyetlerinden birisi olan Space Soldiers CS:GO takımına ilişkin aşağıdaki bilgilendirmeyi kamuoyuna saygıyla arz ederiz.

Space Soldiers Türkiye’de Espor’un kurumsal bir yapıya kavuşması için yapılan ilk sermaye yatırımlarından birisidir. Başta Espor oyuncuları ve koçlar olmak üzere Espor’a emek veren insanların, emeklerinin karşılığını kurumsal bir yapı içerisinde kazanabilmelerini sağlamanın, Espor’un Türkiye’de gelişmesine verilebilecek en büyük katkı olacağı düşüncesiyle ve misyonuyla kurulmuştur.

Bu özel misyon doğrultusunda, şirketin maddi kazanç ve sermayenin geri dönüşüne ilişkin kaygısı daima ikinci planda tutulmuştur. CS:GO takımımızın başlangıç noktasında bulunduğu seviye ile bugün gelmiş olduğu nokta arasındaki fark şirketimizin vizyonunu gözler önüne sermektedir. Bu gelişim sürecinde her türlü maddi kazanç kaygısından uzak durulmuştur. Aksine yapılan yatırım miktarı sürekli arttırılmıştır. Bugün gelinen noktada CS:GO takımımızın başarısının manevi tatmini, maddi getirisi ile karşılaştırılamaz seviyededir. Mevcut gelir-gider gerçekleşmesinde, Şirketimiz elde edilen kaynaklardan çok daha fazlasını kullanmaya devam etmektedir. Gelecekte de CS:GO ve kurulacak diğer takımlarımızın elde edeceği tüm maddi ve manevi kazanımların, bunda emeği olanlar ile adil bir şekilde paylaşılacağı kuşkusuz bir gerçektir.

Şirketimizin başta takım oyuncuları olmak üzere tüm paydaşları ile olan profesyonel ilişkileri karşılıklı saygı, anlayış ve kazan-kazan prensibi içerisinde yasal ve kurumsal çerçevede yürütülmeğe devam etmektedir. Gönülden bir Espor yatırımcısı olarak, Şirketimiz yatırımlarını öncelikle paydaşlarının vicdanlarına sonra da yasaların güvencesine emanet etmektedir.
Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine arz ederiz.
 
Bekir Aslaner
Murahhas Aza"

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
PlayStation Plus Haziran 2018 Ücretsiz Oyunları Duyuruldu PUBG, Fortnite'ın Yapımcısı Epic Games'i Dava Etti

j3ddy

31.5.2018 18:17:10

+1
Hiçbir şey açıklanmayan açıklama yapmışlar olmuş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız