Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil Serisi Dünya Çapında 160 Milyon Adet Satışa Ulaştı

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan Resident Evil serisi büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Serinin tüm oyunlarından bahsedecek olursak 160 milyonluk dev bir satış sayısına ulaştığını söyleyebiliyoruz.
 
Resident Evil serisi çok satmaya devam ediyor
 
 
 
Capcom tarafından açıklanan mali rapor içerisinde Resident Evil serisinin dünya çapında 160 milyonun üzerinde adet sattığı bildirildi. Geçtiğimiz ay Capcom, Resident Evil Village'ın 10 milyon adet sattığını ve serinin en hızlı satan oyunu olduğunu duyurdu. Diğer taraftan bu yılın başlarında piyasaya sürülen Resident Evil 2, 13.9 milyon, Resident Evil 3 remake'i ise 8.7 milyon adet sattı.
 
Seri oyunlarının satış sayıları bunlarla sınırlı kalmadı. Mali raporda Resident Evil 7'nin 13.3 milyon adet sattığı doğrulandı. Capcom ayrıca Resident Evil 4 remake'inin güncellenmiş satış rakamlarını da duyurdu. Ortaya çıkan detaylara göre 7.6 milyonun üzerinde yeniden yapımın satıldığını söyleyebiliyoruz.
 
Hayatta kalma korku serisi 2017'nin başlarında Resident Evil 7'nin piyasaya sürülmesi ile büyük ivme yakaladı. Bu yükseliş günümüzde de devam ediyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Green Hell'in Playstation 5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu Flintlock: The Siege of Dawn İki Haftada Yarım Milyon Oyuncuya Ulaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız