Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RE: Revelations'ın İlk İncelemesi Yayında

 
    Resident Evil: Revelations, PS3, Wii U ve Xbox 360 için 21 Mayıs'ta çıkışını yapmaya hazırlanıyor. 3DS'te pek bir beğenilen yapımın konsollara göre ilk incelemesi de OPM'den PS3 sürümü için geldi.
 
    OPM, oyuna 7/10 verirken incelemede Resident Evil 6'dan daha ilgi çekici olduğunu ve serinin köklerini taşıdığını yazmış. Bakalım sıradaki incelemelerin de gelmesiyle yapımın not ortalaması nerelere gelecek?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil: Revelations inceleme 3DS Korku Macera Aksiyon Capcom Nintendo resident evil pc ps3 xbox 360 wii u
İngiltere Satışlarında Son Durum Nvidia'nın Yüz Demosu İndirmeye Sunuldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

13.5.2013 16:32:46

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Siz aksiyon gerilim sevenler bu lafım size.Resident Evil ve Silent Hill serilerine verdiğiniz desteğin yarısını hatta birazını Dead Space serisine vermenizi bekliyorum.Bence kendisi türünün son yıllardaki önde gideni bayrak taşıyanı konumunda.Ama hala oyun dünyasında yeteri kadar ilgiyi göremedi.Son oyunun satışlarıda bu durumu özetliyor.Oyunun ilk yarısı korku ikinci yarısı aksiyon olarak çok ince bi çizgiyle dengelenmiş bence 4. oyun eğer gelirse daha sağlam bi yapım olacağından eminim.Ama sırf bu ilgisizlikten dolayı EA'nın oyunu tarihten silmesi gibi bi durum söz konusu.
Üçüncü oyun gerçekten ama gerçekten çok kötüydü.İlk ve ikinci oyunu seve seve oynayıp bitirirken hayatımda multi'yi geç single'da bile hiç hile yapmamış birisi olarak sırf adet yerini bulsun diye 10. bölümden sonra trainer ile super speed, unlimited resource hilesi yaparak ve yine zorla dayanarak sonuna kadar anca bitirdim.O derece yani. (bence)

BSC Misafiri

13.5.2013 16:13:43

0
Siz aksiyon gerilim sevenler bu lafım size.Resident Evil ve Silent Hill serilerine verdiğiniz desteğin yarısını hatta birazını Dead Space serisine vermenizi bekliyorum.Bence kendisi türünün son yıllardaki önde gideni bayrak taşıyanı konumunda.Ama hala oyun dünyasında yeteri kadar ilgiyi göremedi.Son oyunun satışlarıda bu durumu özetliyor.Oyunun ilk yarısı korku ikinci yarısı aksiyon olarak çok ince bi çizgiyle dengelenmiş bence 4. oyun eğer gelirse daha sağlam bi yapım olacağından eminim.Ama sırf bu ilgisizlikten dolayı EA'nın oyunu tarihten silmesi gibi bi durum söz konusu.

Jedi_masterr

13.5.2013 15:45:27

0
Simdiden bu nesile gelen Re 5-6-orc oyunlari icerisinde en iyisi olacagi kesinde umarim oynanis sureside tatmin edici uzunlukta olur..

emin-hawk

13.5.2013 13:56:08

+1
Sırf seriye katkım olsun diye alacağım inşallah resident evil 6 dan çok satar da hatalarını anlar bu dangalak lar.

GamerHand

13.5.2013 13:26:49

0
Oyunu 3DS'de CPP ile bitirdim. Harika bir oyundu. 3D olayı 3DS konsolunda çok iyi gitmişti bu oyuna ama PS3 için alacağımı hiç düşünmüyorum açıkcası.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil: Revelations ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız