Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Orta Çağ Temalı Strateji Oyunu Band of Crusaders Duyuruldu

 
 
Virtual Alchemy, Orta Çağ temalı strateji rol yapma oyunu Band of Crusaders'ı resmi olarak duyurdu. Şeytanların ve tuhaf yaratıkların ön plana çıktığı yapım, Orta Çağ Avrupa'sında geçiyor ve oyunun Steam platformu üzerinden PC için yayınlanacağını aktarabiliyoruz. Oyunun henüz çıkış tarihi açıklanmamış durumda.
 
Gerçek zamanlı strateji deneyimi sunuyor 
 
 
 
Virtual Alchemy CEO'su Dominik Sypnicki bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları aktardı: “Band of Crusaders oyununda türlü güçlere karşı köylülerden kahramanlara kadar yetiştireceğiniz savaşçılar ile mücadele vereceksiniz. Tapınak şövalyelerinin gittiği ve Archdemonlar’ın kapıya dayandığı yapım kırılgan bir dünyayı beraberinde getiriyor.”
 
Band of Crusaders dikkat çekici bir dünyayı bizlere sunuyor ve bu dünyayı keşfetmek tamamen bizim işimiz oluyor. Oyunda kendi ordumuzu toplayabiliyor, kampımızı büyütebiliyor ve gerçek zamanlı olarak iblislerle ve diğer insan düşmanlarla savaşmak durumunda kalıyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yeni oyun 2024
Crimson Desert Oynanabilir Demosu Gamescom'da Boy Gösterecek Yeni Black Ops 6 Fragmanı Terminus Haritasını Sergiliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız