Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo "Black Friday" Haftasından Kârlı Çıktı

     Kuzey Amerika marketleri geçtiğimiz hafta sonu "Black Friday" kapsamında büyük indirimlere imza attı. Tabi tüketicilerde bu bağlamda çılgınlar gibi alışveriş yapmış. Bu alışverişlerden tabi ki oyun firmaları da üzerlerine düşen payı almıştır.
 
     Nintendo Amerika'dan bugün yapılan açıklama ile "Black Friday" ve Şükran Günü haftasında ne kadar Nintendo konsolu satıldığı belirtildi. Bu açıklamaya göre geçtiğimiz hafta 900.000 Nintendo DS ve 600.000 Nintendo Wii satılmış. Yani Nintendo firması oyunları hariç 1.5 milyonluk bir konsol satışına imza atmış.
 
     Konu ile ilgili açıklama yapan Nintendo Amerika başkanı Reggie Fils-Aime, "Black Friday" haftasında her saat başı 9.000 adet Nintendo konsolu satıldığı benzetmesini yaparak Nintendo'nun geçtiğimiz hafta yakaladığı başarıya dikkat çekmiş.
 
     Tabi konsollar dışında Nintendo oyunlarının da "Black Friday" haftasında iyi bir satış rakamına ulaştıklarını tahmin etmek çokta zor değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii Wii Nintendo
Gran Turismo 5'in Türkçe Reklamı Yayınlandı Xbox Live'da Haftanın Fırsatı (29 Kasım 2010)

MrKerberoS

29.11.2010 21:29:13

0
abi kara cuma da amerikada olcaktım var ya :D gerisini siz düşünün
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Wii
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız