Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Neo Berlin 2087 için Gamescom 2024 Fragmanı Yayınlandı

 
 
Elysium Game stüdyosu tarafından uzun süredir geliştirme aşamasında bulunan nişancı aksiyon rol yapma oyunu Neo Berlin 2087 için yepyeni bir video yayınlandı. Gamescom 2024 adlı fragman ile beraber oyundan yeni görüntüler alabiliyor ve nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyoruz.
 
Neo Berlin 2087 tam bir gerilim deneyimi sunacak
 
 
 
Neo Berlin 2087 içerisinde hem üçüncü şahıs hem de birinci şahıs kamera bakış açısı bulunuyor. Unreal Engine 5 tarafından desteklenen yapım içerisinde üst düzey grafikler ve animasyon tarzı benimseniyor. Tek oyunculu, derin ve sinematik bir gerilim filmi havasını yaşatmayı hedefleyen yapımda adalet, dostluk, aşk, suçluluk, fedakarlık ve ihanet gibi duygularla karşı karşıya kalıyoruz.
 
AA kalitesinde bir yapım olan Neo Berlin 2087 için şu anda henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor. Elysium Game stüdyosuna bakacak olursak oldukça küçük bir yapıya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Dolayısıyla oyundan beklentilerinizi dengelemeniz ve hatta düşük tutmanızda fayda var.
 
 
 
Oyunda neler var?
 
Dikkat çekici bilim kurgu temasıyla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan ve farklı kamera bakış açıları ile ilerleyebileceğimiz yapım içerisinde üst düzey bir grafik ve animasyon stili ile karşı karşıya kalmaya hazırlanmaktayız. Oyunun hem tanıtım hem de oynanış fragmanlarına bakacak olursak, oldukça dikkat çekici bir yapı ile karşı karşıya kalabileceğinizi aktarabiliyoruz. Tek oyunculu ve hikaye odaklı yapısıyla bizlere sunulmak istenen oyun içerisinde aksiyon ve rol yapma deneyimi bizleri bekliyor ve yapacağımız her bir seçimle beraber gidişatımıza yön verebiliyoruz. Dedektiflik temasının gerilim ve korku odaklı unsurlarının ve çok daha fazlasının yer aldığı yapım içerisinde geliştirici ekibin belirttiğine göre adalet, arkadaşlık, aşk, suçluluk, fedakarlık ve ihanet duyguları bizlere sunulmak isteniyor ve çözebileceğimiz çeşitli komploların olduğundan bahsedebiliyoruz.
 
Bu komplolar elbette zorlu bir şekilde bizlere sunulduğunu aktarmakta fayda var. İlk etapta kolay, daha sonrasında ise zorlu ortamlarda kendimizi bulabildiğimiz düşmanlara karşı istediğimiz gibi yakın dövüş veya menzilli dövüş bu silahlarıyla ön plana çıkabildiğimiz yapımda, dilediğimiz aksiyon sistemini oyuna dahil edebiliyor; istersek gizli, istersek de doğrudan aksiyona dalarak görevleri kendi tercihlerimize tamamlamak durumunda kalıyoruz. İlgi çekici ortamlarda kendimizi bulabildiğimiz yapımda farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, bilim kurgu temasıyla beraber harmanlanmış oyun içerisinde her bölgede farklı unsurlarla ve ortamlarla karşı karşıya kalıyoruz. Aynı zamanda manzaraların, düşmanların ve görev içeriklerinin değiştiğini doğrudan deneyimleyebiliyoruz. Bunun yanı sıra, oyun içerisinde ilgi çekici karakterlerin olduğundan bahsetmekte fayda var. Bu karakterlerle etkileşime girebiliyor, onlardan çeşitli görevleri alabiliyor ve arka planda yer alan hikaye hem ara sahnelerle hem de karakterler arası diyaloglarla bizlere aktarılıyor. Yapım içerisinde gerçekten de üst düzey bir yapı ile karşı karşıya kalıyor ve burada yapacağımız hamlelerin oldukça önemli olduğuna vurgulamakta fayda var.

Berlin bölgesinde bulunduğumuz yapımda, yakında bir polis departmanında başkanın vahşice öldürülmesini konu alan bir hikaye bizlere sunuluyor. Oyunda daha çok karanlık atmosfer ve gerilim dolu unsurlar bizleri bekliyor. Bu tarz detaylarla hikaye içeriğine dalış yaptığımız oyunda ara sahnelerin kalitesine bakacak olursak, oldukça gerçekçi bir şekilde bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz.
 
 
 
Özellikle Steam platformunda yer alan sinematik kısımlarda ve yayınlanan fragmanda yer alan içeriklere bakacak olursak, karakterlerin konuşma stillerinin doğrudan gerçekçi bir şekilde bizlere sunulduğunu, aynı zamanda duyguları doğrudan yansıttığını aktarabiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber oyundaki gerçekçiliğin üst seviyede olduğunu söyleyebiliyor ve bu gerçekçilikle beraber gerçekten de oyuncuların ilgisini çekecek türden içeriklerin bizlere sunacağını aktarabiliyoruz. Sorunlu bir geçmişe sahip zeki bir dedektif karakterinin kontrolünü elimize aldığımız yapımda, başkanın vahşice öldürülmesinin ardından elbette bunu kimin yaptığını bulmaya çalışıyoruz ve çeşitli görevlere dahil olmaya çalışabiliyoruz. Burada polisin şefinin kızını bulma ve koruma gibi çeşitli görevlerinde olduğundan bahsedebiliyoruz. Yani sadece oyun içerisinde bir görev etrafında dönmüyor; aynı zamanda birden fazla göreve adama atabilir ve bu görevleri tamamlamak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz. Burada yer alan görevleri istediğimiz şekilde tamamlayabiliyor, hangi görevi nasıl tamamlamamız gerektiğini biz karar verebiliyoruz. Durum böyle olunca her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi burada özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz.
 
Bu tarz detaylarla oyundan farklı stratejileri benimseyebiliyor, bu stratejileri doğrudan oyuna dahil edebiliyor ve akabinde ise yepyeni planlamalarla giriş yapabiliyorsunuz. Oyunda yaptığınız görevlerle beraber daha farklı silahların ve silah kütüphanesinin sahibi olabiliyor ve bunlarla hızlı bir şekilde ilerlemek durumunda kalıyorsunuz. Yolculuğunuz boyunca gelecek temasıyla karşı karşıya kalıyor, ilgi çekici ortamlarda kendinizi bulabiliyor ve daha fazla detay ile beraber cyberpunk yolculuğunda kapsamlı bir komployu çözmek durumunda kalıyorsunuz. Arka planda çözebileceğiniz komplolarla beraber gidişatınıza yön verebiliyor ve bu durumda dikkat çekici unsurlarla oyundaki yerinizi alabiliyorsunuz. Yolculuğunuz boyunca zorlu unsurlar sizleri bekliyor ve bunları aşmak için derin ve sinematik bir deneyimle karşı karşıya kalıyorsunuz.

Sinematik anlatımın yoğun olduğu yapım içerisinde karakterlerin hareketlerine ve jest ve mimiklerine bakacak olursak, gerçekçi bir yapıyla karşı karşıya kaldığımıza aktarmakta fayda var. Polis şefinin kızını bulma ve koruma gibi zorlu görevleri adım atabileceğimiz, babasının ölümünden sorumlu kişileri bulabileceğimiz ve çeşitli gizemleri ortaya çıkarabileceğimiz yapımda, farklı görevlere doğru adım atabiliyor ve oyun içerisinde Nolan adlı karakteri kontrol ediyoruz. Bu karakterle beraber son teknoloji kıyafetler giyebiliyor, elimize son teknoloji silahlar ve araçlar alabiliyor ve bunlarla beraber benzersiz yeteneklerimizi ön plana çıkarmaya hazırlanabiliyoruz.
 
 
 
Olabildiğince çabuk görevleri tamamlamak ve aynı zamanda ilerlemek için elbette bu teknoloji ürünlerinden yararlanabiliyor ve elimizden geleni yapmak durumunda kalarak bu görevlerin üstesinden gelmeye başlıyoruz. Attığımız her adımın zorlu bir yapıyı beraberinde getireceği yapım içerisinde tehdit eden uğursuz bir komplonun olduğundan bahsedebiliyor ve bu komploları ortaya çıkarmak için büyük bir mücadele atılmak durumunda kalıyoruz. Nolan adlı ana karakterimiz son derece yetenekli bir şekilde karşımıza çıkarken, aynı zamanda farklı şekillerde düşmanlara karşı gelme yeteneğini ön plana çıkarabiliyor. Farklı bağlantıları ve geçmiş yaşantısı ile beraber zorlu bir yaşam hikayesine sahip olan ana karakterimizle beraber bağ kurmak her oyuncu için oldukça önem arz ediyor.
 
Bu tarz oyunlarda ana karakterle beraber bağ kurmak, ona neler yaşadığını hissetmek ve daha fazla sinerji hissetmek oldukça önemli. Bununla beraber kendimizi ana karakterin yerine koyabiliyor, o hissiyatı doğrudan yaşayabiliyor ve yaşadıklarını elbette biz de yaşamış gibi hissedebiliyoruz. Empati yeteneğimizi ön plana çıkarmaya hazırlanan yapım içerisinde yapacağımız her bir hamlenin oldukça önem arz ettiğini söyleyebiliyor ve duygusal bir hikaye içeriğinin burada olduğunu aktarabiliyoruz. Hikaye anlatım tarzı, elbette geliştirici ekibin belirttiğine göre bizleri oyunun sonuna kadar götürecek ve aynı zamanda heyecanlı bir anlatımla karşı karşıya kalabileceğiz. Paramparça olan bir dünya içerisinde yer aldığımız yapının içerisinde bizleri tehdit eden birçok unsurla karşı karşıya kalabilecek ve oyun içerisinde gelecek temasının doğrudan yansımasını hissedebileceğiz.

Hem birinci şahıs hem de üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla ilerleyebileceğimiz yapımda uçan arabalardan son teknoloji silahlara, zırhlardan çok daha fazlasına kadar oldukça farklı araçların ve silahların olduğundan bahsedebiliyor ve dünyanın gerçekten de oldukça ilgi çekici bir şekilde bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber oyun içerisinde ilerlerken farklı bölgelere doğru gelmek durumunda kalıyor ve bu bölgeleri keşfederek aynı zamanda yeni silahların sahibi olabiliyor ve yepyeni sırları açığa çıkarabiliyoruz. Bu tarz oyunlarda arka planda keşif unsurlarının da bir hayli ön planda olduğunu söyleyebiliyor ve keşif unsurlarıyla beraber farklı içeriklerin sahibi olabilir ve elimize farklı kaynaklar alabiliyoruz.
 
 
 
Bu sayede envanterimizi attığımız kaynaklarla beraber elbette kendimizi geliştirebiliyor, daha fazla detayla yerimizi alabiliyor ve kendi karakterimizi geliştirecek bonuslara sahip olabiliyoruz. Oyunda rol yapma unsurları da ön plana çıkacağından dolayı elbette hayal bile edemeyeceğiniz güçlü saldırılarla karşı karşıya kalabiliyor ve onları ortadan kaldırmak ve akabinde ise hayatta kalmanın yollarını aramak tamamen bizim işimiz oluyor. Sürükleyici bir içerikte yer alabileceğimiz yapımda şehir içerisinde istediğimiz gibi dolanabiliyor, birçok arazi içerisinde yer alabiliyor, çorak arazilere doğru geçiş yaparken aynı zamanda kendimizi büyük bir kale içerisinde bulabiliyor ve daha fazla bölgeye doğru adım atmak durumunda kalıyoruz. Teknolojik ilerlemenin ve siberleşmenin oldukça yoğun olduğu bölgelerde yer aldığımız yapımda, zenginlerin şehirleri yönettiğini söyleyebiliyor ve bu güçleri kırmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz. Elbette burada yer alan zenginler türlü teknolojileri kullanarak ve üreterek daha güçlü konuma gelebiliyor ve böylece üzerinde çeşitli askerler satabiliyor.
 
Biz de onları ortadan kaldırmak için oldukça büyük bir mücadeleye atılıyor ve genel olarak kaosun hakim olduğu bir dünyada kendimizi bulabiliyoruz. Oyunda farklı bölgelere doğru ilerlerken aynı zamanda her bir düşmanın farklı şekillerdeki saldırı stillerinin olduğunu görebiliyor ve onlara göre farklı şekillerde strateji ve planlamalar benimseyebiliyoruz. Yoğun askerlerin ve grupların olduğu bölgeye doğru girerken elbette sızma girişiminde bulunabiliyor veya doğrudan aksiyona girerek onları gafil avlayabiliyoruz. En son gelişmelerle ve teknolojilerle çevrili bir dünyada yer aldığımız yapımda, lüks yaşantı içerisinde yer alan zenginlerle fakirler arasında büyük bir çatışmanın olduğundan bahsedebiliyoruz. Zenginler lüks saraylarda yaşarken fakirler ise burada gecekondu mahallelerinde yaşamak durumunda kalıyor ve her bir yiyecek kırıntısı ve umut kırıntısı onlar için büyük önem arz eder. İşte biz de bu umut kırıntısını yeşertmek için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyor ve zorlu görevlere adım atabiliyoruz.
 
 

Dedektif olarak ilerlemeye başladığımız yapımda farklı karakterlerle etkileşime girebiliyor, onlarla çeşitli sorgulamalara katılabiliyor, etrafta bulduğumuz ipuçlarını en iyi şekilde değerlendirmeye hazırlanıyor ve vakaları ve olayları çözmek için elbette etrafı keşfetmek oldukça önem arz ediyor. Çünkü bu tarz oyunlarda dedektif temasının da ön plana çıktığı yapımlarda etrafı keşfetmek, etraftaki ipuçlarını toplamak oldukça önemli. Bu tarz detaylarla ipuçlarını toplayabiliyor, birleştirebiliyor ve kimin ve kimlerin suçlu olduğunu bulmaya çalışabiliyoruz. Şüphelilerin zihinlerine girerek onlardan değerli bilgiler alabiliyor ve son teknoloji ürünlerini burada en iyi şekilde değerlendirmek durumunda kalıyoruz. Her duygu, düşünce ve anı bizlere çeşitli alanlarda ipuçları sağlıyor ve farklı bölgelere doğru geçiş yapmamıza olanak tanıyor. Çünkü her bir öğrendiğimiz unsurla neler yapabileceğimizi görebiliyor ve akabinde ise araştırmacı ve dedektif olarak elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz. Böylece adaleti yerine getirmek ve aynı zamanda yoksullara umut olmak için büyük bir mücadele atılıyoruz.

Yürek burkan bir duygu yüklü hikaye ile beraber yer alabildiğimiz yapımda, oyun içi araştırmalarla beraber duygusal ara sahnelerle karşı karşıya kalıyor ve farklı kamera bakış açıları ile beraber benzersiz oynanış dinamiklerinin birleştiğini burada görebiliyoruz. Karakterlerimizin yeteneklerini ve silahlarımızı istediğimiz gibi özelleştirebiliyor, kişiselleştirebiliyor ve daha da fazla geliştirebiliyoruz. Nişancı, gizlilik ve rol yapma deneyiminin harmanlandığı yapımda istediğimiz gibi ilerlerken aynı zamanda daha önce hiç görmediğimiz bir ortamı keşfetmek durumunda kalıyoruz. Oyunun adından da anlaşılacağı gibi 2087 yılında yer alıyor ve teknolojinin bir hayli geliştiğini vurgulayabiliyoruz. Zaten oyunun tasarımı doğrudan geleceğe yönelik yapılmış durumda. Genel olarak toparlayacak olursak, bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var. Oyunun çıkış tarihi ne zaman duyulacak henüz bilmiyoruz, ancak Steam sayfası üzerinden istek listenize eklediğiniz zaman herhangi bir gelişme olursa bir bildirim alabilir ve çıkış yaptığı zaman da mail adresinize bir bildirim gelebilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Siyah Beyaz Renkleriyle Mouse: P.I. For Hire'dan Yepyeni Oynanış Videosu EDward Gaming ve Leviatán, VALORANT Champions 2024'te Üst Tur Yarı Finalinde!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.8.2024 12:40:04

0
adamın sesi adam jensen ile aynı

BSC Misafiri

18.8.2024 11:33:35

0
Çıksın da puanlamaları görelim.Yok öyle beleşe unreal fragmanı paylaşmak.

Ömer Hayyam12

18.8.2024 00:01:42

0
Fena değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız