Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mega64'ün Yeni 3DS Parodisi Çok Eğlenceli

Mega64: Nintendo and the 3DS are so revolutionary screenshot
 
    Popüler oyunlarla dalga geçmesiyle bilinen Mega64 ekibinin en son ti'ye aldığı bu sefer bir oyun olmadı, aksine bir konsol oldu. Nintendo'nun çok büyük olasılıkla E3'de duyuracağı belirtilen 3DS ile ilgili bir parodi hazırlayan Mega64 ekibi yine eğlenceli anlar yaşatıyor.
 
    3DS ile oynayan parodi kahramanlarımız 3DS'in 3 boyutlu grafiklerini öve öve bitiremiyorlar, o esnada içeri giren bir hırsızı oyun grafiği olarak düşünen kahramanlarımız tüm paralarını ve eşyalarını kaptırıyorlar, ancak hala durumun gerçek mi yoksa sanal mı olduğundan habersiz bir şekilde 3DS oynamaya devam ederken TV'de sunulan bir haberde "Nintendo'nun 3D grafiklerinden faydalanan 3DS hırsızının varlığından" bahsediliyor. Fakat bizimkiler bu habere gülüp geçiyorlar, tabi bu durumda gülüp geçinilmesi gerekenler onlar oluyor :)  
 
    Sitemizde bulunan diğer Mega 64 parodilerine buradan ulaşabilirsiniz. Yeni parodiyi de aşağıdan izleyebilirsiniz ; (Youtube Video'sudur) 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Mega64 3DS
GTA IV Yalnızca 14.99 Dolar Oldu Dedikodu: GR: Future Soldier Natal'ı Destekleyecek

cengaver_s89

14.4.2010 22:11:39

0
makara bu uşaklar ya. :)))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız