Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fire Emblem: Awakening Demosu 17 Ocakta

 
   Nintendo Amerika, Nintendo 3DS'in heyecanla beklene strateji - taktiksel RPG oyunu Fire Emblem: Awakening için önemli duyurular gerçekleştirdi.
 
   4 Şubat tarihinde Amerika çıkışını gerçekleştirecek olan yapımın 17 Ocak tarihinde Amerikalı (veya Amerikan) Nintendo 3DS sahipleri için eShop üzerinden bir demoya ulaşabilecekleri bildirildi.
 
   Fire Emblem: Awakening için DLC halinde haritaların yayınlanacağını duyuran Nintendo Amerika, oyunun çıkışıyla birlikte gelecek haritaların bir süre ücretsiz olarak yayınlanacağını açıkladı.
 
   SpotPass aracılığıyla yeni haritalar, hikaye ilerleyişine yeni senaryolar, yeni karakter ve ürünler dağıtılacağı gibi StreetPass desteğine sahip oyunda diğer oyunculardan silah satın alma, diğer oyuncuların karşısına çıkacak mevcut hikaye modundan oluşturulmuş 10 kişilik bir takım ve kişiselleştirilebilen karşılama mesajları yer alacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews Fire Emblem 3DS Nintendo RPG fire emblem awakening strateji
İptal Edilen Crash Bandicoot'tan Oynanış Videosu Minecraft, 2012'de XBLA'da PC'den Daha Çok Sattı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fire Emblem: Awakening
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız