Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 4 İçin Karakter Animasyonlarını Geliştiren Yeni Mod Yayınlandı

 
 
Bethesda tarafından biz oyun severlere sunulan kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalmaya çalıştığımız Fallout 4 için yeni modlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yepyeni bir paket, oyundaki karakterimizin hareket animasyonlarını bir hayli geliştiriyor ve bu da oyunculara oldukça güzel bir deneyim sunuyor.
 
Fallout 4'te artık karakterimiz kayabiliyor
 
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak mod geliştiricisi 'bp42s' tarafından bizlere sunulan yeni paket, geliştirilmiş hareket adıyla bizlere sunuluyor. Bu sayede karakterimizle hızlı bir şekilde koşabiliyor, kayabiliyor, sağa sola doğru hamleler yapabiliyor ve çok daha fazla hareket kabiliyetine sahip olabiliyoruz.
 
Paket dahilinde karakterimizi kaydırmak için tam hızla koşarken çömelme tuşuna basmanız gerekiyor. Bu kabiliyet, Call of Duty, Titanfall 2 ve Apex Legends gibi oyunlarda doğrudan karşımıza çıkıyor ve aynı mantıkla çalışıyor. Ayrıca yüksek bir yerden düştüğünüzde karakteriniz hem birinci şahıs hem de üçüncü şahısta kısa süreliğine tökezliyor.
 
Mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilir ve kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Civilization 7'nin Ne Zaman Çıkış Yapacağı Belli Oldu Microsoft Flight Simulator 2024'te Karakterimizle Etrafı Gezebileceğiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız