Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2 için ücretsiz deneme sürümü oyunculara sunuldu. Bu bedava sürüm 17-18 Temmuz'a kadar geçerli olacak ve oyunun 2 saatlik kısmını deneyimleyebileceksiniz. Böylece nasıl bir yapıya sahip olduğunu bizzat görebileceksiniz.
 
Dragon's Dogma 2'yi iki saat boyunca ücretsiz oynayabiliyorsunuz
 
 
 
Oyunu satın almadan önce  bu tarz deneme sürümleri oyuncular açısından oldukça önem arz ediyor. Dragon's Dogma 2 için yayınlanan iki saatlik demo sürüm PS5, Xbox Series X/S veya PC platformlarında geçerli olarak karşımıza çıkıyor.
 
Açıklanan detaylara göre ücretsiz deneme sürümü içerisinde kaydedilen oyun verileri, oyuncular oyunu satın almaya karar verirse ve oyunu satın alırsa tam sürüm oyuna aktarılabiliyor. Dolayısıyla herhangi bir veri kaybı yaşamıyorsunuz.
 
Öte yandan Capcom, Dead Rising'in Deluxe Remaster sürümünü bizlere duyurdu. Oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağı ve aynı zamanda PC sistem gereksinimleri açıklandı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız