Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo 3: Reaper of Souls'un Çıkışı Sorunsuz Olacak

Error 37'yi hatırladınız mı?

    Diablo 3'ün online DRM sistemi her oyuncuyu bir sunucuda toplamak zorunda kalınca, oyunun ilk çıkışında büyük sorunlar çıkmıştı. Bazı oyuncular Diablo 3'ü ilk gün satın almasına rağmen, haftalarca oynayamamıştı. Blizzard ise, yarın çıkışını yapacak olan ilk ek paket için önemli sözler verdi.
 
    Oyunun kıdemli yapımcılarından Alex Mayberry'nin Gamespot'a yaptığı açıklamalara göre Blizzard, Reaper of Souls'un çıkışına sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Reaper of Souls'un beta test döneminin haftalardır yapıldığını söyleyen Mayberry, "Bu kez her şey kontrol altında olacak. Planlarımız yapıldı ve yeni bir sistem eklendi. Eğer Diablo 3'ü son haftalarda oynadıysanız sistem sizi tanımakta zorluk çekmeyecek ve bilgilerinizi bir ay boyunca hafızada tutacak. Bu sistem sunucu yükünü azaltıyor. Dolayısıyla Reaper of Souls çıkışının daha sorunsuz olacağını düşünüyoruz." sözlerine yer verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
blizzard diablo diablo 3 reaper of souls rpg PS4
The Incredible Adventures of Van Helsing Serisi, Resmi Olarak Türkçe Dil Desteğine Kavuşuyor inFamous: Second Son Sonrası PS4'ün İngiltere Satışları %106 Oranında Arttı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tamererr

24.3.2014 17:49:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ben de kutulu aldım ama 1 hafta giremeyecek kadar da sıkıntı çekmedim..Fiyatı 120 tl. çok pahalı geldi bana normal oyunu 110 a aldım diye hatırlıyorum 1 yeni sınıf ve yeni mapler için çok fazla tabi bunda euro nun artmasıda önemli unsur. Daha sonradan indirime girdiği zaman almayı düşünüyorum şuan 120 tl verecek durumda değilim malesef.
Hangi 120 ? Aral pepsi kampanyasından kutulu olarak 88'e aldım. Yarın oyun elimde. Forumda bazı arkadaşlar yabancı sitelerden 76'ya kadar aldılar. Yine blizzard gift ile 80-88 arası alanlar var. Euro üzerinden düz fiyatı bile max 90-92 liralara geliyor. Aral da vergili kampanyasız hali 108 tl. Bayılıyorum şu 120-150 tl cilere. Aynı adamlar ps-xbox forumlarında 100 tl'den fazla vermediğimiz oyunlara, "250 tl" diye tellallık yapanlar olsa gerek. Ufak bir piyasa araştırması ile her şey mümkün.

BSC Misafiri

24.3.2014 16:59:43

0
Ben de kutulu aldım ama 1 hafta giremeyecek kadar da sıkıntı çekmedim..Fiyatı 120 tl. çok pahalı geldi bana normal oyunu 110 a aldım diye hatırlıyorum 1 yeni sınıf ve yeni mapler için çok fazla tabi bunda euro nun artmasıda önemli unsur. Daha sonradan indirime girdiği zaman almayı düşünüyorum şuan 120 tl verecek durumda değilim malesef.

mementopolis

24.3.2014 16:10:32

0
kutulu oyunlarda hata vardi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3: Reaper of Souls
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız