Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Black Ops 6 Campaign Modu Gamescom'da Sergilenecek

 
 
Call of Duty serisinin en yeni oyunu hakkında çeşitli detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yapımcı ve sunucu Geoff Keighley, Call of Duty: Black Ops 6'nın Gamescom Açılış Gecesi’nde ortaya çıkacağını doğruluyor.
 
Serinin merakla beklenen devam oyunu yolda 
 
 
 
Call of Duty: Black Ops 6 bildiğiniz üzere bir süredir geliştiriliyor ve beklenen yapımlar arasında bulunuyor. Gamescom açılış gecesinde gerçekleşecek olan dijital sunum kapsamında oyunun campaign modunun bizlere sunulacağını aktarabiliyoruz. Çeşitli oynanış görüntülerinin sergileneceği video dahilinde geliştirici ekip, oyuncuları heyecanlandıracak içeriklerin olacağını vurguluyor.
 
Açıklanan detaylara göre Call of Duty: Black Ops 6, 25 Ekim tarihinde Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 ve PC için piyasaya sürülecek. Ayrıca ilk günden Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan abonelik hizmeti Game Pass’te de yer alacak. Gamescom açılış gecesi 20 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.
 
Açılış gecesi etkinliği kapsamında sadece Call of Duty serisinin yeni oyunu değil aynı zamanda Monster Hunter Wilds, Dune: Awakening, Marvel Rivals, Civilization 7, Kingdom Come: Deliverance 2 ve çok daha fazlası yer alacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Resident Evil Serisinin Remake Sürümleri Ne Kadar Sattı? Crimson Desert Oynanabilir Demosu Gamescom'da Boy Gösterecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız