Mass Effect: Andromeda 4K HDR Tanıtım Videosu

Gazali Çetinkaya

 
   NVIDIA, yayınladığı 4K HDR tanıtım videosuyla teknoloji ve Mass Effect: Andromeda arasındaki ilişkiyi anlatıyor. Bu videoda, oyunda kullanılan NVIDIA Ansel gibi teknolojilerle Frostbite oyun motorunun nasıl kullanıldığından da bahsediliyor. 
 
   Geliştiriciler NVIDIA Ansel ile nasıl çalıştı?

   HDR görüntünün yanı sıra, Mass Effect: Andromeda aynı zamanda NVIDIA Ansel teknolojilerini de kullanıyor. Videoda Ansel teknolojisinin yalnızca son kullanıcı için sunulan bir araç olmadığı, Mass Effect: Andromeda'nın geliştirilmesinde de kullanıldığı anlatılıyor. Geliştirici ekip ayrıca son kullanıcıların yarattıkları sahneleri Ansel kullanarak dünya ile paylaşmalarından duydukları heyecanı da paylaşıyor.

   NVIDIA Ansel , oyun içi fotoğrafik görüntü yakalamanın yeni bir yolu. Ansel aynı zamanda ARK: Survival Evolved, Conan Exiles, Dishonored 2, Mirror’s Edge Catalyst, Obduction, War Thunder, Watch Dogs 2, The Witcher 3: Wild Hunt ve The Witness oyunlarında da destekleniyor ve kısa süre önce Unityve Unreal  oyun motorlarına da bir plug-in olarak eklendi.

   NVIDIA ve BioWare, Mass Effect: Andromeda' nın özel bir PC versiyonunu çıkarmak üzere birlikte çalışıyor. Ayrıca Mass Effect: Andromeda 'nın gelişmiş teknoloji, kararlılık, performans gibi birçok noktasında ve G-Sync ve GeForce Experience gibi alanlarda da BioWare ile birlikte çalışıyoruz.  
 
   Mass Effect: Andromeda 21 Mart tarihinde Kuzey Amerika'da 23 Mart tarihinde ise Avrupa'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Oyun şu anda EA/Origin Access ile oynanabilir durumda. 
 
basın bülteni