Super Mario Run'ın Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı

Gazali Çetinkaya

 
   iPhone 7'nin lansmanı esnasında Shigeru Miyamoto tarafından iOS için duyurulan Super Mario Run'ın net çıkış tarihi açıklandı. Nintendo tarafından yapılan açıklamaya göre de Super Mario Run, 15 Aralık tarihinde iPhone, iPad ve iPod için (iOS 8.0 ve sonraki sürümlerde) çıkış yapacak.
 
   Super Mario Run, oyunda bulunan 3 modun unsurlarını ücretsiz olarak deneme imkanı sunacak. Eğer $9.99 öderseniz oyuna tam erişim sağlayabileceksiniz. 
 
"Super Mario Run, karşımıza 3 mod ile çıkacak. İlki standart olarak bölümleri tamamlamaya ve bayrağa ulaşmaya çalıştığımız mod. İkincisi diğer oyuncular ile birlikte bölümlerde mücadeleye girebileceğimiz bir mod. Sonuncusu ise ilk iki modda kazandığımız altınlar ile kendi mantar krallığımızı (Mushroom Kingdom) yaratabileceğimiz bir mod."
 
   Super Mario Run, 151 ülke ve bölgede sunulacak, dil seçeneklerinde ise İngilizce, Almanca, Flemenkçe, Fransızca, İspanyolca, Portekizce, Japonca, Rusça ve geleneksel Çince bulunacak.
 
   Nintendo tarafından bugün Super Mario Run için paylaşılan tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.