Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Champions 2024'te Son 4 Takım Kaldı!

 
  
     Riot Games tarafından Güney Kore'de düzenlenen VALORANT Champions 2024 Playoff etabı 5. gününde Team Heretics ve Sentinels, üst tura yükselmeyi başardı! Fnatic ve DRX turnuvadan elendi. 
 
     Alt turda Fnatic ile Sentinels ve DRX ile Team Heretics karşı karşıya geldi. 3 maçlık seri formatında gerçekleşen karşılaşmalar sonucunda Amerika temsilcisi Sentinels, 2-1'lik skorla galibiyet elde etti. EMEA temsilcisi Team Heretics, Pasifik temsilcisi DRX'e karşı geri düştüğü seride rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı.
 
 
 
     Fnatic ile DRX turnuvadan elenirken Sentinels ile Team Heretics, alt tur yarı finalinde karşılaşacak!
 
     VCT 24 Güney Kore'de son 4'e kalan takımlar Sentinels, Team Heretics, EDward Gaming ve Leviatán oldu. Alt tur yarı finali ve üst tur final karşılaşması 23 Ağustos Cuma günü INSPIRE Arena'da gerçekleşecek.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Epic Games'in Ücretsiz Oyunlarını Eklemeyi Unutmayın Bully Konsollar ve PC İçin Derecelendirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız