Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
THQ Nordic tarafından biz oyun severlere sunulacak izometrik kamera bakış açısıyla beraber ön plana çıkan aksiyon rol yapma oyunu Titan Quest 2 için yepyeni bir video paylaşıldı. Oyundan 40 dakikalık içeriği bizlere sunan video sayesinde nasıl bir yapıya sahip olduğunu öğrenebiliyor ve beklentilerimizi buna göre ayarlayabiliyoruz.
 
Titan Quest 2 Yunan mitolojisinden esintiler taşıyor
 
 
 
Aksiyon rol yapma oyunu Titan Quest 2 için henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor. Burada oyuncular, antik kültürlerden esinlenen heyecan verici bir maceraya atılmayı bekliyor. Farklı bölgelere doğru ilerleyebileceğimiz yapımda, plajlara, Yunan tapınaklarına ve gizemli diyarlara doğru adım atmak durumunda kalıyoruz.
 
Hiç kimsenin görmediği ve ayak basmadığı yerlere adım atabileceğimizi yapımda, yol boyunca Yunan mitolojisinden ve ilk Titan Quest oyunundan efsanevi yaratıklarla savaşabiliyor ve bu düşmanlar arasında Ichthian'lar, Sentorlar, Satyr'ler, Harpiler, Sirenler, Grifonlar ve çok daha fazlası yer alıyor.
 
Oyunda ayrıca geliştirici ekibin belirttiğine göre esnek bir karakter sistemi bulunuyor. Oyuncular burada kahramanlarını özelleştirebiliyor ve kendi sınıflarını oluşturmak adına iki ustalığı birleştirebiliyor.
 
 
 
Devam oyunu bizlere neler sunacak?
 
Dikkat çekici ortamları ve aksiyon deneyimi ile ön plana çıkmaya hazırlanan izometrik kamera bakış açısı ile beraber ilerleyebileceğimiz yapım içerisinde Yunan kültüründen esinlenen bir yapı ile karşı karşıya kalıyor ve istediğimiz gibi karakterimize alarak doğrudan farklı mücadelelere doğru adım atmak durumunda kalıyoruz. Farklı bölgelere doğru ilerleyebileceğimiz ve her bölge içerisinde farklı kültürlerin ve mirasların yer aldığı yapım içerisinde Yunan mitolojisinden esinlenen aksiyon-rol yapma deneyimi bizlere sunuluyor ve bununla beraber dikkat çekici unsurlarla kendimizi oyuna kaptırabiliyoruz.
 
Yapım içerisinde ana karakterimizle beraber ilerlerken aynı zamanda karakterimizi geliştirebiliyor, bu karakterin farklı becerilerinden faydalanabiliyor ve daha fazla detay ile beraber hızlı bir şekilde ilerlemek durumunda kalıyoruz. Oyunda oldukça farklı bölgeler bulunuyor ve her bölge içerisinde farklı atmosferler, düşmanlar, ortamlar, manzaralar, kültürler ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Bu tarz detaylarla beraber oyunda kendi karakterimizin kaderini değiştirmeye çalışıyor ve ilgi çekici ortamlarda kendimizi bulmaya başlıyoruz. Oyunda her bölgede aynı zamanda etkileşime girebileceğimiz çeşitli karakterler bulunuyor ve bu karakterlerden çeşitli görevler alabiliyor, bu görevleri tamamlayarak da farklı kaynakların ve efsanevi silahların sahibi olabiliyoruz.
 
Silahımızı kuşanabileceğimiz ve Tanrıların yanında savaşabileceğimiz yapımda elbette farklı şekillerde düşmanlar karşımıza çıkıyor ve bu düşmanları ortadan kaldırmak için türlü mücadeleler vermek durumunda kalıyoruz. Burada hangi aksiyon sistemini benimsemek istiyorsak ona göre kendi sistemlerimizi ön plana çıkarabilir ve her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor. Bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere her bir oyuncu farklı deneyimlerle beraber gidişata yön verebiliyor ve aynı zamanda kendi kaderimizi ve dünyanın kaderini değiştirmek durumunda kalıyoruz. İntikam tanrıçası Nemesis’in kontrolden çıktığı bir dünyada yer aldığımız yapımda elbette bir yandan onu ve ona takip edenleri ortadan kaldırmak için büyük bir mücadeleye atılmak durumunda kalıyor ve kader ağlarını örmek durumunda kalırken elbette biz de burada hayatta kalma mücadelesine atılmak durumundayız. Karakterimize dahil olmak üzere karşı gelenlere karşı büyük bir mücadelenin başlatıldığı yapımda silahlarımızı kuşanabiliyor, Tanrıların yanında savaşabiliyor ve onlara cezalandırmak için büyük bir mücadeleye atılmak durumunda kalıyoruz.
 
 

Canavarların ve Tanrıların dünyasında yer aldığımız yapım içerisinde sonsuza dek cezalandırılan karakterlerin bulunduğunu söyleyebiliyor ve yepyeni bir kahraman ve karakter odaklı bir yapıyla karşı karşıya kalabiliyoruz. Oyunda karakterimizi istediğimiz şekilde geliştirebiliyor, farklı yeteneklerle beraber ön plana çıkmaya hazırlanabiliyor ve gizemli diyarlara doğru ilerlemek durumunda kalıyoruz. Farklı ve güzel sahillerden huzurlu bölgelere, Yunan tapınaklarından farklı diyarlara kadar oldukça farklı bölgelerin bulunduğu yapımda elbette buraları keşfetmek durumunda kalıyor ve aynı zamanda buralarda neler olup bittiğini öğrenebiliyoruz. Diğer taraftan oyunda yer aldığımız süre boyunca karakterimize beraber farklı kombolar benimseyebiliyor ve düşmanları hem tekli hem de toplu bir şekilde ortadan kaldırabiliyoruz.
 
Bunun yanı sıra oyun içerisinde elbette karakterimizin kullanabileceği ve ön plana çıkarabileceği çeşitli becerileri bulunuyor. Bu becerilerle beraber alan hasarlı saldırılar gerçekleştirebiliyor ve adeta düşmanları yerle bir edebiliyoruz. Bunun yanı sıra Tanrıların yanında savaşırken elbette daha güçlü bir şekilde bonusları elde edebiliyor ve bu bonusları kullanarak da düşmanlara karşı büyük avantajlar sağlayabiliyoruz. Farklı sistemlerle ön plana çıkabileceğimiz yapım içerisinde silahımıza kuşanabiliyor, Tanrıların yanında savaşırken onlardan çeşitli müttefik desteği isteyebiliyor ve yapmak istediğimizi burada yapmak durumunda kalıyoruz.
 
Bu tarz oyunlarda yukarıda bahsettiğimiz gibi her bir oyuncu farklı bir aksiyon sistemi benimseyebiliyor ve bununla beraber hangi komboları gerçekleştirmek istiyorsak ona göre kendi seçimlerimizi yapabiliyor ve bu seçimlerle beraber daha farklı sistemlere adım atabiliyoruz. Gerçekleştirebileceğimiz farklı unsurlarla beraber oyunda hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor ve kendi deneyimimize özelleştirirken aynı zamanda bu sistemleri ön plana çıkarabileceğimiz yapım ile karşı karşıya gelebiliyoruz. Silahımızı kuşanıp ilerleyebileceğimiz silahımızın yanı sıra aynı zamanda farklı zırhlar ve bonuslar kuşanabileceğimiz yapımda elbette düşmanlara karşı daha net bir şekilde gelebiliyor ve onlara karşı ne kadar çok güçlü olabilirsek o kadar hızlı bir şekilde ortadan kaldırabiliyoruz. Bu sayede daha da fazla hayatta kalma şansımızı artırabiliyoruz.
 
 

Farklı bölgelerde beraber aynı zamanda oyunun arka plan hikayesine çıkabilecek ve bu sistemlerle beraber serinin en yeni oyununda yerimize alabileceğimiz maceralarla dolu bir yolculuğa çıkmaya hazırlandığımız yapımda etrafımıza oldukça dikkat etmemiz gerekecek. Çünkü bu tarz detaylarla beraber yer alabildiğimiz yapım içerisinde gizemlerle ve sırlarla dolu bir ortamın olduğundan bahsedebiliyoruz ve buralarda neler olup bittiğini öğrenirken aynı zamanda tuhaf düşmanlar ve yaratıkların olduğunu da aktarabiliyoruz. Efsanevi canavarlarla saklı bölgelere doğru ilerleyebildiğimiz yapım içerisinde buraları keşfedebiliyor, istediğimiz gibi farklı kaynakların sahibi olabilir ve değerli hazinelere adım atabiliyoruz. Entrikalarla dolu bir dünyada yer aldığımız oyunda kasabaları ziyaret edebiliyor, yolculuğumuz boyunca girebileceğimiz diyaloglarla beraber farklı görevler alabiliyor ve bulacağımız eşyalarla beraber de şaşırtıcı keşiflere yelken açabiliyoruz. Nemesis adlı tanrıyı durdurmanın yolunu arayabileceğimiz yapının içerisinde kendi maceramıza en iyi şekilde yaşamak durumunda kalıyor ve gidişatımıza yön verebiliyoruz.

Kendimizi oyuna kaptırabildiğimiz ve etrafımıza dikkat etmek durumunda kaldığımız yapımda önemli özelliklerin olduğundan bahsedebiliyoruz. Örneğin, esnek bir karakter sisteminin burada olması ile beraber kaderimizin bizim elimizde olduğunu ve kahramanımızı istediğimiz şekilde özelleştirebileceğimizi aktarabiliyoruz.
 
İki farklı ustalık sistemini birleştirebileceğimize, akabinde ise kendi sınıfımıza oluşturabileceğimiz yapımda iki ustalığın da güçlü ve zayıf yönleri bulunuyor ve buna göre kendi karakterinizin becerilerini inşa etmek durumunda kalıyorsunuz. Bunun yanı sıra elbette beceri dönüştürücüleri, özellikler ve çok daha fazlası bekliyor. Bunlarla beraber elbette kendi karakterinizin istatistiklerini yükseltebiliyor ve en iyi şekilde oyundaki yerinizi almak durumunda kalıyorsunuz. Bu tarz detaylarla hangi düşmanların nasıl bir şekilde gelebileceği tamamen size ait olur ve aynı zamanda istatistiklerinizin hangi yönüne kuvvetlendirmek istiyorsanız ona göre kendi seçimlerinizi yapabiliyorsunuz. Özellikler ve eşyalarla beraber farklı kombinasyonlar keşfedebiliyor ve kendi hibrit sınıfınızı oluşturabileceğiniz yapım içerisinde en sevdiğiniz tarzınızı bulmak durumunda kalıyorsunuz. Bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve her bir oyuncunun deneyiminin burada farklı şekillerde yer aldığını aktarabiliyoruz. Dolayısıyla oyunda yer aldığımız süre boyunca istediğimizi gerçekleştirebiliyor, oyunda neler olup bittiğini öğrenebiliyor ve yapabileceğimiz hamleleri burada değişkenlik göstererek düşmanlara karşı kullanabiliyoruz.
 
 
 
Diğer taraftan efsanelerle bahsi geçen çeşitli eşyaları elde edebiliyor ve bunları dönüştürmek ve bunları elde etmek için de farklı kaynakları birleştirebiliyoruz. Sanatkarlık mekaniği ile beraber ilerleyebileceğimiz yapımda zorlayıcı aksiyon ve rol yapma deneyiminin olduğundan bahsedebiliyor ve düşmanlar bize sürekli olarak ortadan kaldırmak ve tarihe gömmek istiyor. Dolayısıyla biz de burada kendi özelliklerimizle, eşyalarımızla, silahımızla, zırhımızla ve kuşandığımız tüm eşyalarla beraber düşmanlara karşı gelmek durumunda kalıyor ve farklı oynanış dinamikleriyle burada oyundaki yerimizi almak durumundayız. Güçlü tanrıların karşısında durmaya hazırlandığımız yapımda elbette kendi kahramanımızın da oldukça güçlü bir şekilde onların karşına çıktığını söyleyebiliyor ve dikkat çekici kısımlarda birçok seçeneğe sahip bir şekilde ilerleyebiliyoruz. Arka plan hikayesinin hem ara sahnelerle hem de karakterler arasında diyaloglarla bizlere aktarıldığı yapımda diğer taraftan yan görevlerden veya ana görevlerden ilerleyebiliyor ve bu görevleri tamamlayarak farklı bonusların ve eşyaların sahibi olabiliyoruz.
 
Diğer taraftan burada yapabileceğimiz hamlelerle beraber görevleri tamamladıktan sonra elbette buralarda neler olup bittiğini öğrenebilir ve arka plan hikayesi konusunda da çeşitli detaylar elde etmek durumunda kalıyoruz. Bunun yanı sıra oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca etrafımıza gelen karakterlerle etkileşime girebiliyor, onlardan çeşitli görevler alabiliyor ve kaderimizin bizim elimizde olduğunu aktarmakta fayda var. Farklı özelliklerle ve eşyalarla ilerleyebileceğimiz oyun içerisinde Tanrıların karşısında dururken elbette yapabileceğimiz ve doğru malzemelerle beraber düşmanları ortadan kaldırabiliyor ve oyunda efsanevi silahların ve unsurların olduğunu da aktarabiliyoruz. Bu sayede daha güçlü konuma gelebiliyor ve efsanevi ve sıradan unsurlarla beraber ilerlemek durumunda kalıyoruz. Elbette bu tarz oyunlarda efsanevi silahlara sahip olarak daha güçlü bir şekilde düşmanlara karşı durabilir ve onları ortadan kaldırmak daha kolay bir şekilde bizlere sunuluyor. Dolayısıyla bunları elde etmek için de etrafı keşfetmek ve görevleri tamamlamak gerekiyor.

Esnek karakter sisteminin yanı sıra aynı zamanda zorlayıcı sistemlerin ve aksiyon deneyiminin yer aldığı yapım içerisinde düşmanlar bizi sürekli olarak zorlayabiliyor ve bu zorlama esnasında biz de kendi yeteneklerimizi ön plana çıkarabiliyoruz. Oyunda hem tek oyunculu hem de çevrimiçi çok oyunculu bir yapı yer alıyor ve bununla beraber intikam tanrıçası ile karşılaşmak için arkadaşlarımızı yanımıza davet edebiliyoruz ve bu sayede güçlerimizi birleştirebiliyoruz. Yolculuğumuz ile beraber bir grup kahramanla ilerleyebildiğimiz oyunda istediğimiz gibi yer alabiliyor, yapmak istediklerimiz burada değişkenlik gösterebiliyor ve zengin ve sürükleyici ses ve ortamlarla beraber oyuna kendimizi kaptırabiliyoruz.
 
 
 
Bu tarz detaylarla beraber oyun gerçekten oynanması ve yer verilmesi gereken projeler arasında yer alıyor. Diğer taraftan yapım içerisinde elbette sürekli olarak farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, buraları keşfedebiliyor ve buralarda neler olup bittiğini öğrenebiliyoruz. Yukarıda bahsettiğimiz gibi her ortam içerisinde farklı karakterler, etkileşime girebileceğimiz çevre unsurları ve çok daha fazlası yer alıyor.

Genel olarak toparlayacak olursak, izometrik kamera bakış açısı ve Yunan mitolojisinden esinlenen bir yapıyla karşımıza çıkan bu aksiyon-rol yapma oyunu, dikkat çekici bir atmosfer sunuyor. Oyunda, antik Yunan kültürüne dayanan farklı bölgeler keşfedilecek; her biri kendine özgü manzaralar, atmosferler, düşmanlar ve mitolojik unsurlar barındırıyor. Ana karakterinizle bölgeden bölgeye ilerlerken, karakterinizi geliştirme, becerilerini güçlendirme ve stratejik dövüş sistemini benimseyerek düşmanlara karşı büyük mücadelelere girişme fırsatı bulacaksınız.
 
Oyun, Nemesis’in (intikam tanrıçası) kontrolden çıktığı bir dünyada geçiyor ve burada tanrılarla omuz omuza savaşarak büyük bir maceraya atılacaksınız. Nemesis’e ve onun takipçilerine karşı mücadele ederken, her bir bölgedeki görevleri tamamlayarak efsanevi silahlar elde edebilir, kaderinizi değiştirebilir ve dünyanın kaderini belirleyecek önemli kararlar alabilirsiniz. Bu da her oyuncunun farklı bir deneyim yaşamasını sağlıyor. Son olarak aksiyon-rol yapma oyunu, derinlemesine bir hikaye, epik dövüşler, tanrısal güçler ve mitolojik yaratıklarla dolu geniş bir dünya sunarak oyunculara sürükleyici bir deneyim vadediyor. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, elbette oyuna göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var. Oyunun şu anda istek listenize ekleyebileceğiniz bir Steam sayfası bulunuyor; istek listenize ekleyerek oyunun çıkış yapması ile haberdar olabilir ve bu sayede oyuna unutsanız bile hatırlatıcı bir mesajla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız