Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forza 4 Oynayan Xbox Live'den Banlanıyor!

Forza 4 Kinect desteğiyle de dikkat çekiyor.
 
    Xbox 360 için uzun zamandır beklediğiniz Forza Motorsport 4'ünüzü aldınız, evinize geldiniz büyük bir keyifle oyunu taktınız, içeceğinizi yanınıza aldınız ve oyuna başlamaya hazırsınız. Ancak o da ne? Aniden çıkan bir mesaj üzerinizde kaynar su etkisi yarattı. Maalesef Xbox Live'den banlandınız!
 
    Evet, yukarıda saydığım hadise son zamanlarda çoğu oyuncunun başına geldi ve geliyor. Oyunseverlerin Xbox Live hesapları Turn 10'un korsan oyunculuğa aldığı yeterince iyi olmayan bir önlem yüzünden banlanıyor. Korsanlar banlansın, ona lafımız yok ama burada kabak, masum ve oyuna para saymış oyunculara patlıyor.
 
    Xbox Support, bu sorunun Turn 10'dan kaynaklandığını ve 24 saat içinde bununla ilgili bir düzeltme yapılacağını belirtti. Aranızda korsan oynamayıp da Forza 4 yüzünden Xbox Live'den banlanananız var mı?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Justpushstart Forza Turn 10 Xbox 360 Yarış Racing Microsoft korsan oyunculuk
İşte Halo: Combat Evolved'un Achievement Listesi Insomniac, Resistance 3 Satışları Hakkında Konuştu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

18.10.2011 01:12:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: stun psn dediğin şey haftalardır ''The server is currently down for maintenance.'' deyip duru.. her Allahın gunu gırıyorum psn e hiç birşey oldugu yok sallamaya devam et ... en azından sony turkıye yı göruyor.. psn ucretsız,psn turkıye var.. var ve tl uzerınden alışverış yapılabılıyor...
kardeşim orda verdiğim link'i gördünmü?! gördüysen zahmetde bulunup copy paste yapıp girseydin ne demek istediğimi anlardın!! ama onun yerine bilip etmeden daha söylediğim şeyi idrak etmeden sallamaya devam et diyosun.. psn'e girilmiyor mu dedik, kayıt olunmuyor diyoruz..arkadaş 1 ay oldu ps3 aldı herif fifa 12 aldı online oynamak istiyor kayıt edemiyoruz..

BSC Misafiri

17.10.2011 13:58:40

+2
Sayın Levent Polanter , haberlerin sonuna yazdığınız " Aranızda korsan oynamayıp da Forza 4 yüzünden Xbox Live'den banlanananız var mı?" gibi cümleler profesyonel bir siteye hiç yakışmıyor. Forumlarda başlık açıp başlığı canlı tutmaya çalışan herhnagi bir kullanıcı gibi mesajlar yazılması sizin bu konuda eksikliğiniz. Ayrıca bazı konularda da özellikle karşılaştırma haberi ise ( zaten bilinçli yayımlıyorsunuz) sonuna da bu tür konuyu alevlendirici mesajlar ekliyorsunuz. Bunun siteye uzun süreli verdiği zararı biraz düşünün. Kısa vadede genç arkadaşların ardı ardına mesaj atmaları size sadece günün sonunda birşey kazandırdığı gibi sanal bir görüntü sunar. Geleceğini düşünmeyenin geleceği olmaz derler. Bence siteye çeki düzen verilmesinin baışnda bu tür cümlelerden kaçınmanızı salık veririm. Kolay Gelsin.

stun

17.10.2011 12:45:24

0
psn dediğin şey haftalardır ''The server is currently down for maintenance.'' deyip duru.. her Allahın gunu gırıyorum psn e hiç birşey oldugu yok sallamaya devam et ... en azından sony turkıye yı göruyor.. psn ucretsız,psn turkıye var.. var ve tl uzerınden alışverış yapılabılıyor...

- The Stig -

17.10.2011 05:33:49

-2
@ShadowStep Kardeşim benim sorunum başlıkla..haber niteliği taşıyan başlık böyle olmamalı,kaldı ki bu olay her oyuncunun başınamı gelmişmideki bu şekilde dile getiriliyor..yok olan paralarına oluyor yok bilmem ne..sırf haber okunması için bu tür başlık atılması beni rahatsız ediyor..Bizde forza oynuyoruz biz niye banlanmadık o zaman..Bişey oldu zannettik.. fanboy falanda değilim güzel kardeşim..ps3 ve xbox360 kullanıcısıyım.. evvelallah iyiye iyi kötüye kötü deriz her daim.. bölümsonucanavarının sadece bu tür haberlere fazla kulak asması ve kendi çizgisinin dışına çıkması beni üzüyor..adam gibi bu işi yapan 2-3 site kaldı zaten..bscninde kulaktan dolma haberleri varsayması rahatsız edici.. psn dile getirmemin nedeni 2 haftadır arkadaşımı psn'e kaydetmeye çalışıyoruz fakat psn ''under maintenance'' diyor..bundan haberin var mı yok! https://store.playstation.com/accounts/register/beginNewAccountRegistrationFlow.action kendin bak ve gör istersen..us-uk-tr hepsindende de dene istersen..1-2 ekimden beri böyle..

ShadowStep

17.10.2011 04:29:10

0
@cocoloccomaya Kimse PSN falan demedi sakin ol.Kimse Live'a da kötü demedi.Fanboy lvl 80 olmuşsun galiba kendi kendine kavga ediyorsun.

- The Stig -

17.10.2011 03:22:21

-4
yaaaaaww psn dediğin şey yılın 5 ayı onarımda 3 ayı bakımda kimse Live çamur atmaya kalkmasın..3-5 kişide problem oldu diye sorun varmış gibi gösterilmesi biraz yanlış haber olmuş..( yanlış anons :D ) psn dediğin şey haftalardır ''The server is currently down for maintenance.'' deyip duru.. Turn 10 'un kendi salaklığı yüzünden oyunu korsan oyunculara karşı koruyayım derken banlamasına neden olmuş..Bunda Live'nin hatası bile yok..Kaldı ki herifler 24 saat içinde hallettiler olayı..Bir el atmaları bile yetiyor.. psn gibi aylarca insanları mağdur ettiği ne görüldü ne duyuldu..

stun

17.10.2011 02:45:12

0
oncedende yaptılar bunu :D eziyet yemın ederım.. :D iyiki bu çileyi çekmıyorum

RedTurkei

17.10.2011 02:37:53

0
Takke düştü Kel göründü konsoluslardan ses yok korsan heryerde
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forza Motorsport 4
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız