Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Concord İçin Aksiyon Dolu Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Firewalk Studios tarafından geliştirilen nişancı odaklı takım temelli aksiyon oyunu Concord için yepyeni bir fragman yayınlandı. Aksiyon dolu fragmanda karakterlerin nasıl bir beceriye sahip olduğunu görebiliyor ve oyunun genel kapsamı hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz.
 
Concord'un yayıncılığını Sony üstleniyor
 
 
 
Concord için yayınlanan fragmanın haricinde 18-21 Temmuz tarihleri arasında PlayStation 5 ve PC oyuncuları için açık bir beta süreci başlayacak. Ancak oyunu sipariş verenler şu anda kapalı beta kapsamında oyunu oynayabiliyor.
 
Beta süreci içerisinde oyunda yer alan 16 farklı oynanabilir karakter bulunuyor. Ayrıca Bone Mines ve Area Control gibi çeşitli oyun modlarının bizlere sunulacağını aktarabiliyoruz. Dikkat çekici içeriği ve karakterleri ile beraber ön plana çıkmaya hazırlanan Concord, 23 Ağustos tarihinde 40 dolarlık fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek.
 
Son olarak oyun belirtilen tarihte PlayStation 5 ve PC için çıkışını gerçekleştirecek ve çıkışından sonra ücretsiz güncellemelerle beraber daha fazla karakter, harita ve mod oyuna dahil edilecek. Diğer taraftan sinematik kısa hikayeler haftalık olarak yayınlanacak ve evrenin genişlemesine katkı sağlayacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Aliens Fireteam Elite 2'nin Potansiyel Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı Silent Hill: The Short Message Geliştiricisinden Yepyeni Bir Oyun Yolda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız