Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Civilization 7'de 2K Launcher'a Gerek Duyulmayacak

 
 
Birçok oyun geliştiricisi ve stüdyosu bildiğiniz üzere kendi oyunlarını çıkarmış oldukları Launcher yani başlatıcı üzerinden oynatmaya izin veriyor. Örnek verecek olursak, Steam platformu üzerinden satın aldığımız bir oyunu başlatmak için ekstra 2K programını açmanız gerekiyordu. Ancak Civilization 7 için bu durum geçerli olmayacak.
 
Civilization 7 seriyi bir üst boyuta taşımak istiyor
 
 

Firaxis tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan ve önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek olan Gamescom açılış gecesinde boy gösterecek olan Sid Meier's Civilization 7 ekstra bir programa ihtiyaç duymayacak. Dolayısıyla oyuna hangi platformdan satın aldıysanız doğrudan tek tıklama ile açabilecek ve herhangi bir üyelik veya diğer durumlar karşımıza çıkmayacak. Bu da oyuncular tarafından sevilen bir durum.

Sid Meier's Civilization 7 bildiğiniz üzere seriyi yeni bir boyuta taşımayı hedefliyor. Hem hayranların hem de yeni gelecek olan oyuncuların beklentileri de bir hayli yüksek diyebiliyoruz. Açıklanan detaylara göre oyun 2025'in ilk çeyreğinde Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5, PC ve Nintendo Switch piyasaya sürülecek.

Öte yandan 20 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan açılış gecesinin sonrasında geliştirici ekip Civilization 7 oyununa özel 20 dakikalık etkinlik düzenleyecek. Burada oyundan çeşitli detaylar, görüntüler ve çok daha fazlası yer alacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Dead Island 2 İçin Yeni Oyun Plus Modu Geliyor PlayStation Plus'a Ağustos Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı

BSC Misafiri

15.8.2024 23:31:25

0
Firaxis şaşırtsın bizi artık! Yeni bir şeyler olsun!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız