Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Order 1886, Infamous SS'den Daha İyi Görünüyor


     inFamou: Second Son'ın gerçekten de çok iyi göründüğüne şüphe yok. Playstation 4'ün gücünü başarılı bir şekilde kullanacak olan inFamous: Second Son'ın görsellik konusundaki en büyük rakibi ise şu an The Order: 1886 diyebiliriz.
 
    Playstation İspanya ürün müdürü Angel Luis'in açıklamarına göre The Order 1886 adeta bir film görselliğindeymiş ve kişisel olarak The Order'ın inFamous: Second Son'dan daha iyi grafiklere sahip olduğunu düşünüyormuş. Buna karşın yetkili her iki oyunun da farklı yapıda olduğunu belirtiyor.

    Angel aynı zamanda The Order 1886'nın kendisi için yılın oyunu olmaya aday bir yapım olduğunu da söylüyor. The Order 1886 hakkındaki ambargo'nun 18 Şubat'ta kalkacağını belirtelim. Ardından oyun hakkında çok detaylı bilgilere ulaşacağız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak worldsfactory sony ps4 santa monica ready at dawn the order 1886
Titanfall, Xbox One'da Origin Üyeliği İstemiyor Mighty No. 9'un İlk Oynanış Görüntüsü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

edd121

9.2.2014 14:20:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son E tabi kardeşim şimdi güzel bir multi olsa herkes ister. Ama bunun kötü örneklerini o kadar çok gördük ki (Mass Effect 3, Dead Space 2 vs.) multi olmasın diyoruz. Yoğurdu üfleyerek yeme muhabbeti. Kötü örnekler, iyi örneklerden maalesef daha fazla. Sony tarafı biraz daha farklı multiplayer sistemi uyguluyor. Planetside 2 gibi, Everquest gibi, DC Universe gibi oyunlar ile multiplayer alanında ilerliyor. Daha çok MMO'ya yöneliş var. Sony, Halo'nun karşısına bir rakip koyamadı, ya da koymak istemedi bilemiyorum. Ancak Sony'nin de AAA bir oyunda hem single hem multi tarafı canavar gibi yapması gerekiyor, katılırım. Eskiden Freedom Fighters olsun, Armed & Dangerous olsun 8-10 saatte biterdi ama hala unutamadım o oyunları. Bir de Giants var, efsaneydi. Aslında bu tarz oyunların gideri daha fazla ama işte oyun maliyetleri coştuğu için insana 60 dolar verip 6 saat oynamak koyuyor. 6 saatlik bir oyuna maksimum 20-25 dolar verebilsek, eminim birçok kişi oyun sürelerinden şikayetçi olmaz.
evet haklısın birde bu 60 dolar muhabbeti var.sonumuz hayır olsun ne diyelim :D

Wayward Son

9.2.2014 13:55:04

0
E tabi kardeşim şimdi güzel bir multi olsa herkes ister. Ama bunun kötü örneklerini o kadar çok gördük ki (Mass Effect 3, Dead Space 2 vs.) multi olmasın diyoruz. Yoğurdu üfleyerek yeme muhabbeti. Kötü örnekler, iyi örneklerden maalesef daha fazla. Sony tarafı biraz daha farklı multiplayer sistemi uyguluyor. Planetside 2 gibi, Everquest gibi, DC Universe gibi oyunlar ile multiplayer alanında ilerliyor. Daha çok MMO'ya yöneliş var. Sony, Halo'nun karşısına bir rakip koyamadı, ya da koymak istemedi bilemiyorum. Ancak Sony'nin de AAA bir oyunda hem single hem multi tarafı canavar gibi yapması gerekiyor, katılırım. Eskiden Freedom Fighters olsun, Armed & Dangerous olsun 8-10 saatte biterdi ama hala unutamadım o oyunları. Bir de Giants var, efsaneydi. Aslında bu tarz oyunların gideri daha fazla ama işte oyun maliyetleri coştuğu için insana 60 dolar verip 6 saat oynamak koyuyor. 6 saatlik bir oyuna maksimum 20-25 dolar verebilsek, eminim birçok kişi oyun sürelerinden şikayetçi olmaz.

edd121

9.2.2014 13:26:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Normal, bu neslin başlarında bu haberler çıkacak. Xbox One oyunlarında da aynı durum geçerli. Çünkü oyuncu milleti de bu donanımların neler yapabileceğini merak ediyor. Tek konuşulan grafik diyorsunuz da, yepisyeni bir konsolun en büyük albenisi teknik olarak sunduğu "eski nesle göre" daha güçlü imkanlardır. -Grafik -Yapay zeka -Fizikler -Oyun alanı -Işıklandırmalar diye sürer gider. Senaryo, içerik, atmosfer gibi oyunun gerçek tadını veren şeyler zaten olması gerekenler. Bunu sağlayamayan oyunlar da çöp olur. Grafik olarak ne kadar iyi olursa olsun. Ama yeni neslin ilk oyunlarından bahsedeceksek ilk başta grafik konuşuyoruz. Eminim sen de yeni nesil konsola geçerken "daha iyi senaryolar, daha fazla içerik" diye geçmiyorsun. Yoksa bunu eski nesilde de layıkıyla sağlayabilen oyunlar var. Şahsi fikrimi sorarsan ben oyunlarda grafikten çok daha büyük oyun alanı (Witcher 3) ve içerik olacağı için heyecanlanıyorum. Bunu bir de süper grafiklerle verebilirlerse daha ne. Sürükleyici bir senaryoya sahip, atmosferi yoğun, derin içerikli, yeni neslin teknik imkanlarını zorlayan, oyuncu dostu bir Order 1886 ile karşılaşırız umarım.
Valla bravo hocam daha iyi anlatılamaz.üzerine eklemek istediğim ise bu benim şahsi fikrim sadece tek kişilik olup skyrim witcher ne biliyim 80-90 saatlik rpg oyunu yapmazsan en yakından Sony'nin Exc. bakalım çünkü genelde hepsi öyle tek kişilik bi oyun yapıyolar işte ödül alıyor yüksek puan alıyor için içine sığmıyor çıkışı bekliyorsun.sonra oyunu aldın 1 en fazla 2 günde bitiyor o oyun.sonra napıyorsun bildiğin her yeri ya birdaha oynuyorsun yada oyunu satıyorsun.şimdi o tüm ödüller 8-10 saatlik oynanışamı gitti.Sony nin de artık şu online tabanlı oyunlara geçmesi lazım old-gen de Halo hem hikayesiyle öne çıkan bir oyundu hem de multi ile kendini 2-3 ay oynatan bir oyundu.keza gears of war da öyle.horde modunu 50 yıl daha oynarsın.Sony exc. lerde hep şu ödülü aldı böyle geliştirildi muhabbeti var.Diğer tarafa baktığımızda bi online multi muhabbeti var ki benim için paha biçilemez.tabi bu tüm yazdıklarım benim fikrim.her insanın zevki farklıdır.

Wayward Son

9.2.2014 13:08:31

0
Normal, bu neslin başlarında bu haberler çıkacak. Xbox One oyunlarında da aynı durum geçerli. Çünkü oyuncu milleti de bu donanımların neler yapabileceğini merak ediyor. Tek konuşulan grafik diyorsunuz da, yepisyeni bir konsolun en büyük albenisi teknik olarak sunduğu "eski nesle göre" daha güçlü imkanlardır. -Grafik -Yapay zeka -Fizikler -Oyun alanı -Işıklandırmalar diye sürer gider. Senaryo, içerik, atmosfer gibi oyunun gerçek tadını veren şeyler zaten olması gerekenler. Bunu sağlayamayan oyunlar da çöp olur. Grafik olarak ne kadar iyi olursa olsun. Ama yeni neslin ilk oyunlarından bahsedeceksek ilk başta grafik konuşuyoruz. Eminim sen de yeni nesil konsola geçerken "daha iyi senaryolar, daha fazla içerik" diye geçmiyorsun. Yoksa bunu eski nesilde de layıkıyla sağlayabilen oyunlar var. Şahsi fikrimi sorarsan ben oyunlarda grafikten çok daha büyük oyun alanı (Witcher 3) ve içerik olacağı için heyecanlanıyorum. Bunu bir de süper grafiklerle verebilirlerse daha ne. Sürükleyici bir senaryoya sahip, atmosferi yoğun, derin içerikli, yeni neslin teknik imkanlarını zorlayan, oyuncu dostu bir Order 1886 ile karşılaşırız umarım.

BSC Misafiri

9.2.2014 07:34:25

0
Ready At Dawn: "Oyunda çok sofistike (çok yönlü-karmaşık) bir siper alma sistemi kullandık. Öyle ki siper aldığımız mekanlar yıkılabileceği gibi bazen siperde açılan deliklerden mermi de yiyeceksiniz. Oyunda bazen kendi yolunuzu yaratmanız gerekecek örneğin metal bir kapıyı deforme ederek, patlatarak ya da bir duvarı yıkarak alternatif yollar açabileceksiniz. Oyundaki düşmanlarınız melez bir ırk yarı kurt yarı insan (kurtadam de kurtul) Ekip arkadaşlarınıza emir verebileceksiniz. Silahsız dövüş sahneleri de olacak buralarda da yenilikçi ve daha önce denememiş sinematik bir oynanış sunacağız. PS4'ten ziyadesiyle memnunuz tam anlamıyla geleceğe odaklı bir konsol. The Order 1886 1080p ve 30 fps olacak."

karamadam

9.2.2014 02:48:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: edd121
alıntı:

Orijinalden alıntı: Wayward Son









Valla şu oyunda da coop yoktu ama efsaneydi. Last of Us'da da yoktu, aldığı ödüller ortada.

Order 1886 ne olur bilemem ama oyunun haberi çıkıyor diye "gündemde kalma çabası" şeklinde komik argümanlarla çamur atmayın. Adamlar bir ürün pazarlıyor, bundan para kazanıyor elbette haberi çıkacak, bahsedilecek.

Video dan gördüğüm kadarıyla eski bir oyun.O zamanlar online co-op olayı biraz uçuk kalır.The Last Of Us ın hikaye ve sunuş tarzı zaten co-op a uygun değil.3 defadır grafikler extreme diye haberleri çıkıyor.napalım illaki crysis 3 le veya cryengine ın yeni sürümüyle mi yan yana koyalım.ayrıca kendi exc. içinde infamous dan daha güzel grafikli nedir ? o oyunu affedersin babası belli olmayanlar mı yapıyor ? infamous gösterdi efekleri özellikleri çok abartmadan güzel güzel resimlerini yayınlıyor.

ayrıca 1920x1080 mi yoksa 1920x800+4x aa mı ? nedir hangisi iyiyse onu kullanırsın.bunu haber yapmanın ne gerekliliği var ?
Aynen dostum dediklerine katılıyorum ama işte adamlar şuanki nesilin beğendiği şey grafikler olduğu için onun üzerinden gidiyorlar neyse gerçi 18 şubatta ambargo kalkıyor

edd121

9.2.2014 02:30:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Valla şu oyunda da coop yoktu ama efsaneydi. Last of Us'da da yoktu, aldığı ödüller ortada. Order 1886 ne olur bilemem ama oyunun haberi çıkıyor diye "gündemde kalma çabası" şeklinde komik argümanlarla çamur atmayın. Adamlar bir ürün pazarlıyor, bundan para kazanıyor elbette haberi çıkacak, bahsedilecek.
Video dan gördüğüm kadarıyla eski bir oyun.O zamanlar online co-op olayı biraz uçuk kalır.The Last Of Us ın hikaye ve sunuş tarzı zaten co-op a uygun değil.3 defadır grafikler extreme diye haberleri çıkıyor.napalım illaki crysis 3 le veya cryengine ın yeni sürümüyle mi yan yana koyalım.ayrıca kendi exc. içinde infamous dan daha güzel grafikli nedir ? o oyunu affedersin babası belli olmayanlar mı yapıyor ? infamous gösterdi efekleri özellikleri çok abartmadan güzel güzel resimlerini yayınlıyor. ayrıca 1920x1080 mi yoksa 1920x800+4x aa mı ? nedir hangisi iyiyse onu kullanırsın.bunu haber yapmanın ne gerekliliği var ?

Wayward Son

9.2.2014 01:53:37

0
Valla şu oyunda da coop yoktu ama efsaneydi. Last of Us'da da yoktu, aldığı ödüller ortada. Order 1886 ne olur bilemem ama oyunun haberi çıkıyor diye "gündemde kalma çabası" şeklinde komik argümanlarla çamur atmayın. Adamlar bir ürün pazarlıyor, bundan para kazanıyor elbette haberi çıkacak, bahsedilecek.

JasonBrody94

8.2.2014 18:31:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: xbox1080-360=? oyun dünyasına damgasını vuran 2 sony konsolu vardı onlarda ps1 ve ps2.

ps3 ve ps4ün politikası grafik oldu.

zamanında ps2 düşük grafikli iken rakipleri nintendo ve xboxu geride bırakmıştı.ama şimdi ps4te ps3teki gibi grafik politikası yapıyor.

zaten ps3teki exc oyunlar ps2dekilerin 10da 1i etmez kalite bakımından.

yeni nesilde kaliteli exc isteyen xo alsın quantumbreak gibi kaliteli bir oyunu ps4ünüzde göremezsiniz...
ps3 ün exc.leri ps2 nin exc.lerinin 10 da 1 i etmez ? Şakamı bu ? bu bi şaka olmalı alın şunu şurdan :D :D

Hoid

8.2.2014 17:30:32

-2
Böyle olmaz umarım ...

BSC Misafiri

8.2.2014 16:32:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: xbox1080-360=? oyun dünyasına damgasını vuran 2 sony konsolu vardı onlarda ps1 ve ps2.

ps3 ve ps4ün politikası grafik oldu.

zamanında ps2 düşük grafikli iken rakipleri nintendo ve xboxu geride bırakmıştı.ama şimdi ps4te ps3teki gibi grafik politikası yapıyor.

zaten ps3teki exc oyunlar ps2dekilerin 10da 1i etmez kalite bakımından.

yeni nesilde kaliteli exc isteyen xo alsın quantumbreak gibi kaliteli bir oyunu ps4ünüzde göremezsiniz...
tamam.

BSC Misafiri

8.2.2014 16:31:47

-1
En sinematik en iyi grafikli oyun The Order. Film kalitesini en iyi yaşatan oyun olacak. En iyi grafikli, efektli, aksiyonlu, etkileşimli open world oyunda infamous second son.

aykut291

8.2.2014 16:30:24

0
"yeni nesilde kaliteli exc isteyen xo alsın quantumbreak gibi kaliteli bir oyunu ps4ünüzde göremezsiniz..." Şu cümlen olmasa samimiyetine inanacaktım ama bu cümle bitirdi Nic ismide tam uymuş

xbox1080-360=?

8.2.2014 15:54:37

-2
oyun dünyasına damgasını vuran 2 sony konsolu vardı onlarda ps1 ve ps2. ps3 ve ps4ün politikası grafik oldu. zamanında ps2 düşük grafikli iken rakipleri nintendo ve xboxu geride bırakmıştı.ama şimdi ps4te ps3teki gibi grafik politikası yapıyor. zaten ps3teki exc oyunlar ps2dekilerin 10da 1i etmez kalite bakımından. yeni nesilde kaliteli exc isteyen xo alsın quantumbreak gibi kaliteli bir oyunu ps4ünüzde göremezsiniz...

RedTurkei

8.2.2014 15:42:14

-2
Donkey Kong kadar his ve zevk verecekse neden olmasın.. yoksa sinema gibi izlicezmi

mementopolis

8.2.2014 15:16:12

0
bu oyun agizlari acik birakacak :) 18 subat gelll.

BSC Misafiri

8.2.2014 15:15:26

-2
ps4 almak sacmalık daha ps3 ün 100 lerce oyunu var oynanmamıs herkes icin solüyorum tabiki :D

edd121

8.2.2014 15:02:01

0
ne alaka simdi isin icine MS i katiyorsun.adamlarin reklam yapamama gibi bi ozurlulukleri var.ONE a da bir suru guzel oyun geliyor. beyond`da da reklami cok yapildi.ama ortalama puanlar aldi.ayrica yanlis bilmiyorsam bi co-op bile koymamislar oyuna halbukisi bi takimla ilerleyis var gibi resimlerden goruldugu kadariyla.

Mactavish-

8.2.2014 14:55:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son
alıntı:

Orijinalden alıntı: edd121

alıntı:

Orijinalden alıntı: xbox1080-360=?

bu oyun sürekli grafikle gündeme geliyor patlayacak gibi bir his var içimde.son 3gündür oyun hakkında grafik dışında haber yok.


katiliyorum.surekli bi gundemde kalma cabalari.ambargosu kalksin da bakalim neler yapmislar.

Di mi panpa yaa. Keşke (!) her stüdyo MS çatısı altında olsa da gönül rahatlığıyla övebilseniz, böyle kıvranmasanız.

Oyun sitesi değil anasını satayım "Fanboy ve Troll Üretim Merkezi".
Hahahahahaha. Ama bilmiyorum ya bence de bekleneni vermeme şansı var fakat oyunda fena potansiyel var umarım patlamaz. Bayıldım fotoğraflara çünkü.

Wayward Son

8.2.2014 14:39:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: edd121

katiliyorum.surekli bi gundemde kalma cabalari.ambargosu kalksin da bakalim neler yapmislar.
Di mi panpa yaa. Keşke (!) her stüdyo MS çatısı altında olsa da gönül rahatlığıyla övebilseniz, böyle kıvranmasanız. Oyun sitesi değil anasını satayım "Fanboy ve Troll Üretim Merkezi".

rambocuk

8.2.2014 13:12:43

0
Ps4 almaya niyeti olmayanlar nasılda kendini belli ediyor ya :DDD

Noctis_Strife

8.2.2014 12:47:24

0
Bi zahmet, biri açık dünya diğeri çizgisel. Çok boş konuşuyorlar.

JasonBrody94

8.2.2014 12:38:21

+6
yaw buda harika bir oyun olucak allah aşkına ps3 zamanında exc. lerinden hangisi kötüydü ? Sony işi biliyor

edd121

8.2.2014 12:31:47

-1
quote:

Orijinalden alıntı: xbox1080-360=? bu oyun sürekli grafikle gündeme geliyor patlayacak gibi bir his var içimde.son 3gündür oyun hakkında grafik dışında haber yok.
katiliyorum.surekli bi gundemde kalma cabalari.ambargosu kalksin da bakalim neler yapmislar.

Frantic22

8.2.2014 12:17:27

0
Şu yeni nesil geçen sene yada seneye çıksaydı ya bu sene lys-ygs saçmalıkları yüzünden ps4 de alamadım uzaktan bakmak çok koyuyor bu oyunlara ..

Redunay

8.2.2014 12:15:15

0
pek umudum yok

CoreGame

8.2.2014 11:51:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: xbox1080-360=? bu oyun sürekli grafikle gündeme geliyor patlayacak gibi bir his var içimde.son 3gündür oyun hakkında grafik dışında haber yok.
Merak etme sony nin excleri kolay kolay patlamaz bu oyun farklı olacak gibi atmosferi falan değişik bir oyun olacak merakla bekliyoruz

Ahayri

8.2.2014 11:51:13

0
Şişir!!!..

xbox1080-360=?

8.2.2014 11:45:24

0
bu oyun sürekli grafikle gündeme geliyor patlayacak gibi bir his var içimde.son 3gündür oyun hakkında grafik dışında haber yok.

skulz

8.2.2014 10:55:17

0
Infamous açık dünya bir oyun karşılaştırmamak gerek bence. Ayrıca görselliğin ayrıntısıda önemli Second Son'da binalar yağmur yağdığım zaman ıslanıyor ve yavaş yavaş kurumaya başlıyor bunun gibi ayrıntılar var. ikisininde iyi oyun olacağından kuşkum yok...

Kilgrave1907

8.2.2014 10:50:30

0
The Order'ın adını ne zaman duysam heyecanlanıyorum.Büyük bir etki yaratacak gibi geliyor.

rambocuk

8.2.2014 10:47:50

0
ps3 de yaptıklarını görünce çok dahada fazlası gelicek panik yok :D

arkham92

8.2.2014 10:30:19

0
Infamous SS dan, daha iyi grafikli bir oyuna kimse hayır demez. Umarım gözlerimiz o güzelliği ve netliği iyi algılar :)

TLOU

8.2.2014 10:27:09

0
Bi video yayınlasalar da bizde görsek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Order: 1886
+ TAKİBE
AL
36 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız