Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The First Descendant, 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı

 
 
Nexon stüdyosu tarafından biz oyun severlere sunulan oynaması ücretsiz nişancı aksiyon oyunu The First Descendant yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Açıklanan detaylara göre oyun 10 milyon oyuncuyla beraber zirve yaptı.
 
The First Descendant mikro ödemelerle eleştirilerin odağında
 
 
 
Geçtiğimiz hafta PC, PlayStation 5 ve Xbox Series S|X platformlarında çıkışını gerçekleştiren yapım looter shooter deneyimini bizlere sunuyor. Oyun Steam platformunda karışık incelemelre sahip olmasına rağmen kullanıcı sayısında iyi bir performans göstermeye devam ediyor.
 
Bildiğiniz üzere The First Descendant oynaması ücretsiz bir yapıya sahip olduğundan dolayı mikro ödeme sistemi ile ön plana çıkıyor. Mikro ödeme sistemi içerisinde yer alan içeriklerin pahalı olması ve aynı zamanda birçok özelliğin gerçek para verilerek satın alınması oyuncular tarafından bir hayli eleştiriliyor.
 
Tüm bu eleştirilere rağmen SteamDB tarafından ortaya çıkan raporlara göre 264 bin eş zamanlı oyuncu ile beraber oyun hala yükselişini sürdürüyor. Öte yandan The First Descendant, Bungie tarafından oyunculara sunulan Destiny 2'nin simgelerini kopyalamakla suçlanıyor. Şu anda bu durum için resmi bir açıklama yapılmamış durumda.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Wccftech oyun haberler 2024
Hellblade 2'nin Satışları Kötü Gitmeye Devam Ediyor (Video) Overwatch Benzeri Marvel Rivals'tan Venom Oynanış Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız