Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls Online'a Thieves Guild Temalı DLC Geliyor


    The Elder Scrolls serisinin MMO oyunu başlangıçta büyük eleştiriler alsa da, üyelik modelinin değişmesi ve yeni gelen eklentilerle beraber oyun ayağa kalkmaya başlamıştı. Zenimax Online Studios gün içerisinde yaptığı duyuruyla beraber oyunun 2016'daki ilk eklentisini açıkladı.
 
    Yapılan açıklamalara göre bu sene içerisindeki ilk DLC ile beraber The Elder Scrolls Online'a Thieves Guild temalı içerikler eklenecek. Bu DLC'le beraber serinin önceki oyunlarında görme şansı elde ettiğimiz Thieves Guild adına senaryo içeriklerinin haricinde yeni kostümler ve eşya setlerini de göreceğiz. Yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
Dying Light'ın PC'de Beğenilen Kullanıcı Yapımı Modları Konsollara da Gelecek Firaxis Games, XCOM 2'nin Modları İçin XCOM Modcularıyla Anlaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

otorobot

22.1.2016 20:20:23

0
bethesda Skyrim'i yaptıktan sonra kafayı yedi önce bu sonra fallout 4 işi batırıyorlar. Hem elder scrolls online hemde fallout 4'ü yok sayıp eski hallerine dönmeliler.

senjido

22.1.2016 12:22:05

0
animasyonları falan çok komik o ucuz oyun havası olmasa oynanır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız