Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Naraka: Bladepoint, 22 Aralık'ta Xbox One'a Geliyor

 
 
24 Entertainment, aksiyon savaşı battle royale oyunu Naraka: Bladepoint'in Xbox One sürümünü 22 Aralık'ta yayınlayacağını duyurdu. Square Enix'in NieR serisinin dünyasından karakterlerden ve silahlardan ilham alan yeni içerik ekleyecek bir işbirliği de duyuruldu.
 
Naraka: Bladepoint şu anda Steam ve Epic Games Store aracılığıyla PC ve Xbox Series platformlarından oynanabilir. Xbox Series ve Xbox One sürümü Xbox Game Pass aracılığıyla edinilebilir. Ek olarak PlayStation 5 versiyonu da planlanıyor.
 
NARAKA: BLADEPOINT, savaş sanatlarından ilham alan yakın dövüş, yer çekimine meydan okuyan hareketlilik, çok sayıda yakın ve uzak menzilli silah ve destansı yeteneklere sahip efsanevi özelleştirilebilir kahramanlar içeren, 60 oyuncu kapasiteli PVP efsanevi aksiyon savaş deneyimidir.
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Naraka: Bladepoint xbox one battleroyale aksiyon
Watch Dogs Legion Ocak Ayında Steam'e Geliyor Process of Elimination, 11 Nisan 2023'te Kuzey Amerika'da ve 14 Nisan'da Avrupa'da Çıkış Yapıyor

romedon

15.12.2022 16:50:22

0
çöpün de çöpü bir oyun. Ne savaş mekaniği güzel ne yönetimi.Buram buram çin empozesi. Görevleri git şu taşatap. Git bu taşa dua et. Banane yahu sizin dandirik dininizden. Onu da geçtim. Savaş mekaniğinde ne vuruş hissi var ne bişey. Server avrupa sunucusu olmasına rağmen çinliler kaynıyor ve içinizden geçiyor. Normalde pinginonlardaolması gerekirken pingbizde.Saniyelik ölüyoruz hiçbişey anlamadan. 40 tlye almıştım epicten ara ara yükleyip siliyorum düzelmiş mi diye.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız