Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metro: Last Light'ın DLC'si Ertelendi


    4A Games ve Deep Silver'ın bu sene içerisinde sunduğu başarılı oyun Metro: Last Light, bu ay içerisinde ilk DLC'sine kavuşacaktı. Fakat Last Light'ın DLC'si ertelendi.
 
    Deep Silver ürün müdür Huw Beynon'un Twitter'dan yaptığı açıklamalara göre Metro: Last Light'ın The Faction Pack isimli DLC'si önümüzdeki aya ertelendi. Yani oyuna yeni senaryo görevleri ekleyecek olan DLC, Temmuz ayı içerisinde PC, PS3 ve Xbox 360'a çıkacak. Daha ayrıntılı haberler için beklemede kalmakta fayda var.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
metro 2033 metro 2034 last refugee metro : last light xbox360 4A Games THQ Windows PC
Steam'den Dead Island Serisine İndirim Xbox One'ı Türkiye'de Oynayabilecek Miyiz?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

9.9.2013 22:47:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: oxlayer bence her oyuna dlc çıkarmaları olmaz.yeni moda oldu.bazı oyunların orjinal olarak çıkarsınlar.örneğin oyunu uzun yapsınlar.uzun neden yapmıyorlar.dlc para demek.paranın kokusunu alan dlc yapıyor.bu oyun çok kastırıcı oyun yani müthiş.kaliteli grafikler.
güzel ama bunlar zaten o dlcleri satmayıp baştan verseler bile o oyun 30-40 saate ulaşamayacak. yani bir dark souls vs olmaz bunlardan .

oxlayer

21.6.2013 16:35:38

0
bence her oyuna dlc çıkarmaları olmaz.yeni moda oldu.bazı oyunların orjinal olarak çıkarsınlar.örneğin oyunu uzun yapsınlar.uzun neden yapmıyorlar.dlc para demek.paranın kokusunu alan dlc yapıyor.bu oyun çok kastırıcı oyun yani müthiş.kaliteli grafikler.

ultralisan

21.6.2013 11:51:01

0
Yeni DLC yeni görevler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metro : Last Light
+ TAKİBE
AL
138 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız