Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

M.A.G.'e Yeni Eklentiler İsteyen Var mı?

 
 
    MAG'i oynayanlardan mısınız? Cevabınız Evet ise, o zaman yakın bir zamanda MAG'e DLC çıkarsa sakın şaşırmayın. Çünkü Sony, MAG ile ilgili bazı anketler yapıp insanlara olası eklenti paketleri ile ilgili sorular soruyormuş. 
 
    Zipper Interactive'in yapımını üstlendiği MAG'de anketlerde sorulan ilk soru oyuncuların "Interdiction" oyun modunu oynayıp oynamamak istedikleri oluyor. "Interdiction" MW2'den bildiğimiz "Domination" tarzında bir oynanışa sahip. 128 kişilik 2 rakip takım, haritadaki 3 bölgeyi ele geçirmeye çalışacaklar. Ele geçirilen yer savunulurken, ele geçirilmeyen yerlerde elde edilmeye gayret gösteriliyor haliyle. Ankette ayrıca "Bu moda 8.99 dolar mı yoksa 12.99 dolar mı verirsiniz" şeklinde bir soru da soruluyor. Tabi bu soru saçma gelebilir, "Kim daha fazla ödemek ister ki?" diye düşünebilirsiniz. Ancak bu fiyat sorusunun ankette bundan önce yapılan seçimlere göre çıktığı açıklandı. 
 
    Anketin bir diğer teklifi ise, oyuncuların ikinci bir karakter slotuna sahip olmak isteyip istemedikleri ile ilgili olmuş. İkinci karakter slotu ile 2 ayrı örgüt ile aynı anda oynamak mümkün hale geliyor. Bunda öngörülen fiyat ise aylık 0.99 dolar. Gayet makul gibi..
 
    Peki siz, Interdiction haritası ister misiniz? Ya da 2. bir karakter slotu? Bilmek isteriz.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak M.A.G. FPS Sony Zipper Interactive
God of War Yazarı Shank Ekibine Katıldı Super Mario Galaxy 2'nin DVD'si de Farklı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
M.A.G.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız