Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Journey'i Neden İstediğimiz Kişiyle Oynayamıyoruz


     Son dönemlerin en orijinal oyunlarından biri olan Journey bizi gerçekten de büyüleyici bir maceraya çıkarıyordu. Yine de bu maceraya tek kişi ya da hiç tanımadığımız kişilerle online olarak çıkmak zorundaydık. Buna karşın bazı oyuncular Journey'de istediğimiz kişiyle oynamamıza imkan veren çoklu oyuncu desteği görmek istediklerini dile getirmişlerdi. Geliştiriciler bunun sebebini açıkladı.
 
     "Çok sayıda insan neden Journey'i arkadaşları ve aileleri ile oynayamadıklarını soruyorlar ve doğal olarak bunun için bir sebebimiz var; çünkü bu durum oyunun amacını yok edecekti. Ama oyun olarak Journey herkese hitap ediyordu, çocuklar ve yetişkinler, kadınlar ve erkekler gibi farklı yaş ve cinsiyetten insalar bu oyunu oynayabilir"
 
     thatgamecompany'nin yeni projesi hakkında kimsenin bir şeyler bilmediğini de söyleyen yetkililer, aynı zamanda 2 yıl sonra piyasaya çıkarılması planlanan projelerinin çok riskli olduğunu da belirtiyorlar. Uzun geliştirme süresi geliştiricilerin en çok şikayet ettiği konu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingeverything flOw flower psn ps3 journey thatgamecompany
Drakengard 3'ten Yeni Görseller Shadowrun Returns'ün İlk Yaması Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.8.2013 16:45:04

0
@soniczeki çünkü çoğu insan üyelik girişi yapamıyor. uzun zamandır bu sorun var sitede ama ilgilenen yok sanırım.

oxlayer

5.8.2013 16:24:48

-1
crysis wars ta 4 yıl adminlerden ne çektim.kurallara uyarak oyunu oynamıyordum.belki 130 tane ayrı ve yabancı nikim vardı.gün aşırı nik değiştirirdim.gerekirse ip ve benzeri şeyleri uyguluyordum.yabancılara küfrettiğin zaman 5 dakika sonra başka ip ve nikle girer başkası olurdum.aynı benim egzosum gibi polisi görünce kapatıyorum.geçtikten sonra egzosun vananın sesi ferrari gibi oluyor.silahta özel yapım bir yerde duruyor arabamda hehe.destiny e gelince ps oyunu bu . pc ye gelir inşallah.

oxlayer

5.8.2013 16:16:56

0
nedenmi çünkü adam milletin kendisi hakkında önyargıya kapılmasını istemiyor.o yüzden misafir üyelik kullanıyor.birde adminler ufak birşeyde banlıyabiliyorlar mimledikleri kişileri aynı polisin modifiyeli arabaları mimledikleri gibi.

Bowser Zeki

5.8.2013 14:25:51

0
Neden herkes misafir üyelikle yorum atıyor -.-

BSC Misafiri

5.8.2013 14:21:05

0
doğru.. tanımadığımız kişilerle oynamalıyızki tadı çıksın yoksa oyunun amacı yok olur

BSC Misafiri

5.8.2013 14:03:04

-1
yorum degıl bu BSC yurt dısında oyun fırması ne duyuruyorsa onu yazıyor tıpkı gamespot ign vs gıbı sonra araştırma yapıp ilgılı bılgı paylasımını yapıyor BSC tarafsızdır #gezi =BSC

BSC Misafiri

5.8.2013 11:51:06

+1
Defected; Bir bitmediniz a.q Sizin gibi fanatikler ancak b.k atar insanlara. Bir Xbox düşmanı yaptınız, bir Nintendo düşmanı, bir PC düşmanı. Şimdi de Playstation düşmanı. Defolup gidin.

BSC Misafiri

5.8.2013 11:46:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Nasil coklu oyuncu destegi yoktu?!? iki kisi oynayabiliyorduk ama karsi tarafin kim olugunu secemiyorduk yada bilmiyorduk, cunku oyunun dogasi geregi yanliztan sizi kurtarabilecek herkes ile dayanisma icerisinde olmamiz gerekiyordu. Coklu oyuncu kavramina yeni bir soluk getirmisti. Bu haber nasil bu sekilde lanse edilmis anlamadim :(
çoklu oyuncu desteği yok demiyor "istediğimiz kişiyle oynamamıza imkan veren çoklu oyuncu desteği" yok diyor

defected

5.8.2013 10:41:55

-4
Bölüm Sonu Canavarı'nın, Sony ve Playstation'ı ilgilendiren tüm haberlerinde bir kötüleme var zaten. Üşenmeyip diğer haberleri de okuyun hak vereceksiniz.

BSC Misafiri

5.8.2013 10:11:45

0
Nasil coklu oyuncu destegi yoktu?!? iki kisi oynayabiliyorduk ama karsi tarafin kim olugunu secemiyorduk yada bilmiyorduk, cunku oyunun dogasi geregi yanliztan sizi kurtarabilecek herkes ile dayanisma icerisinde olmamiz gerekiyordu. Coklu oyuncu kavramina yeni bir soluk getirmisti. Bu haber nasil bu sekilde lanse edilmis anlamadim :(
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Journey
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız