Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Humble Bundle Bu Sefer Kart Oyunlarıyla Karşınızda

 
      Oyunculara güzel paketler hazırlayarak bunlara uygun fiyattan sahip olunmasını sağlayan Humble Bundle, yeni paketinde kart oyunlarına yer veriyor.
 
     Scrolls, SolForge'un Dinasaur başlangıç paketi, Star Realms, Talisman: Digital Edition ve Talisman: Prologue için istediğiniz fiyatı verebilirsiniz. 7.71$'dan (şu an için) fazla verdiğinizde ise Magic 2015 - Duels of the Planeswalkers Special Edition, Dominion Online'ın Seaside genişleme paketi, SolForge için iki farklı başlangıç paketi ve ekstra altın sizlerin oluyor.  12$'ın üzerine çıkarsanız da Dominion Online Intrigue + Prosperity genişleme paketleri, Scrolls'un Humble Bundle özel sürümü ve Card Hunter: Basic Edition Premium'a sahip olabiliyorsunuz.
 
     Pakete önümüzdeki günlerde yeni oyunların da ekleneceğini belirtelim.

Bu haberin bağlantısı
URL
humble bundle card games
Planetside 2'nin PS4 Betasından Teknik Detaylar DriveClub'ın Yeni Güncellemesi Detaylandırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.1.2015 11:58:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: esmeradam12 Artık şu aral game'e dur diyelim lütfen ya Arkadaşlar affınıza sığınarak bir şey paylaşıyorum. Belki yapılması yasak fakat bu gerçekten iyiliğimiz için ;

Aral game'e dur demenin vakti geldi de geçiyor.Oyun fiyatları tavanlarda.Sizde bir imza atarsanız lütfen 1 imza 1 oyuncu demek.
https://www.change.org/p/naomi-barnett-aral-boykot-aral-gam
sayfa bulunamadı? :/

EndRevenge

21.1.2015 09:56:56

0
Artık şu aral game'e dur diyelim lütfen ya Arkadaşlar affınıza sığınarak bir şey paylaşıyorum. Belki yapılması yasak fakat bu gerçekten iyiliğimiz için ; Aral game'e dur demenin vakti geldi de geçiyor.Oyun fiyatları tavanlarda.Sizde bir imza atarsanız lütfen 1 imza 1 oyuncu demek. https://www.change.org/p/naomi-barnett-aral-boykot-aral-gam

Vinewood

21.1.2015 09:52:21

+1
Hiç birine para vermeyin hearthstone oynayın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız