Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doğru Yayıncıyı Bulana Kadar Konsollara APB Yok


 
     All Points Bulletin uzun süredir beklenen bir MMO olarak şaşırtıcı derecede düşük puanlar almıştı. RealTime Worlds'a maliyeti çok yüksek olan bu oyun GTA benzeri sand box öğelere sahip havasıyla dikkat çekmişti.

     PC için 2 Temmuz'da piyasaya çıkan APB'nin herkese göre olmadığını söyleyen Realtime Worlds'tan Dave Jones olası bir konsol uyarlaması hakkında konuştu.
 
      "Bir konsol yayıncı ortağı bulana kadar  bu gerçekleşmeyecek" sözleriyle şu an için konsol versiyonunun kesinleşmediğini söyleyen Jones, konsol kullanıcılarının oyunun neler yapabileceğini bekleyip görmek istediklerini düşündüğünü söyledi.
 
      2005 yılında Xbox 360 için de duyurulan APB'nin bu versiyonu askıya alınmıştı. Realtime Worlds oyunu PS3'e olmasa bile Xbox 360'a getirebilir. Tabi öncelikle kendileri için doğru yayıncıyı bulmaları gerekiyor.
 
      Bu arada yine de Xbox 360 versiyonu için çok ümitlenmemek gerek, çünkü ilk Crackdown oyununu Microsoft için geliştiren Realtime Worlds, 2. oyunda Microsoft tarafından devre dışı bırakılmış ve Crackdown 2'yi Ruffian Games geliştirmişti. Bu nedenle Realtime Worlds'un kızgın olduğunu bizzat firma yetkilileri açıklamıştı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Real Time Worlds All Points Bulletin SPB Online PC Xbox 360
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (5 - 10 Temmuz 2010) Twisted Metal, ComicCon'da Oynanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

almila1299

5.7.2010 22:42:05

0
alıcısı çıkacaktır güzel bir oyun.

jrazrael

5.7.2010 11:42:29

0
Oyunu oynamadım fakat bir kaç videosunu izledim bencede çok mükemmel bir oyun değil ve gerçekten dedikleri gibi çok masrafları olduysa bu oyun firmayıda ciddi zarara sokabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
All Points Bulletin: Reloaded
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız