Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman: Arkham Shadow İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Oculus Studios ve geliştiriciliğini Camouflaj ekibinin üstlendiği Batman: Arkham Shadow için yepyeni bir hikaye fragmanı yayınlandı. Herhangi bir oyun içi görüntüye sahip olmayan video, oyunun hikayesi anlamında çeşitli bilgileri bizlere sunuyor.
 
Oyun sadece Quest 3 sanal başlığına geliyor
 
 
 
Ortaya çıkan detaylara göre Batman: Arkham Shadow sanal başlık cihazı olan Quest 3’e bu sonbaharda gelmeye hazırlanıyor. Summer Game Fest etkinliği kapsamında sunulan yeni hikaye fragmanı ile beraber Gotham Şehri’nin yeni tehdit altında olduğunu görebiliyoruz. Gizemli Fare Kral ve onun takipçilerini ortadan kaldırmak tamamen bizim işimiz oluyor.
 
Arkham serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan bu sürümle beraber Gotham Şehri’ni daha önce hiç olmadığı gibi deneyimleyebileceksiniz. Batman: Arkham Origins'teki olaylardan yaklaşık iki yıl sonra geçen oyunda Scarecrow, Harley Quinn ve çok daha fazla ikonik karakterle karşı karşıya geleceksiniz. Aynı zamanda bu karakterlerin kökenlerini görebileceksiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Silent Hill Yaratıcısının Yeni Oyunu Slitterhead'in Detayları Sızdırıldı! Horizon Serisi LEGO Evrenine Taşınıyor: Horizon Adventures Duyuruldu

BSC Misafiri

8.6.2024 21:10:17

0
Sadece Playstation 5'e çıkan oyunları sadece o platformda oynarsın. Sony misal platform engeline takılma olmasın diye neredeyse bütün oyunlarını hem playstation 5'e hem de grafik ray tracing vs.den kısıp Ps4'e çıkarttı, Switch'e çıkmış oyunları o platform'da oynarsın, Gelelim buna. Sadece Quest 3’e çıkan AAA bütçede bir oyun da sadece Quest 3’te ki bu kesimin olabildiğince az bir kullanıcı olacağını düşünüyorum, kısaca az oynanır. Bu oyun da ne sütüdyoya ne de yapımcı firmaya kazanç sağlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız