Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon macera oyunu Strayed Lights'ın demosu yayınlandı

 
 
Geliştirici Embers, aksiyon macera oyunu Strayed Lights için bir demo sürümü yayınladı. Demo sürümüne şu anda Steam üzerinden ulaşabilir ve PC üzerinden deneyimleyebilirsiniz. Oyunun demo sürümü sınırlı bir süre için mevcut olacak.
 
Demo sürümü sayesinde ana oyunu resmi olarak piyasaya sürülmeden önce deneyimleyebilecek bunun yanı sıra oyunun mekaniğini, hikayesini ve oynanışını öğrenebileceksiniz.
 
Oyun hakkında çeşitli açıklamalar yapıldı
 
 
 
Aksiyon macera oyunu Strayed Lights için ekibin kurucu ortağı ve yaratıcı yönetmeni Alexandre Arramon çeşitli açıklamalar yaptı ve şunları söyledi: "Yeni oynanış fragmanımızı ve demomuzu sizlerle paylaşabildiğimiz için çok heyecanlıyız. Hem ilgi çekici hem de görsel olarak olağanüstü bir oyun yaratmak için çok çalışıyoruz." 
 
Strayed Lights, 25 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve  Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden  PC için çıkış yapacak. 
 
Strayed Lights oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Strayed Lights demo aksiyon macera
Yeni Lego temalı yarış oyununun kapalı betada olduğu bildirildi Aksiyon platform oyunu Worldless için yeni fragman yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız