Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2K Games WWE İle Olan Anlaşmasını Uzattı


    İflasından önce THQ çatısı altında bulunan ve daha sonrasında 2K Games tarafından ele alınan WWE serisini sevenler için 2K kanadından sevindirici bir haber geldi. Yapılan duyuruya göre 2K Games'in WWE ile olan anlaşması uzatıldı.
 
    Konuyla ilgili yayınlanan duyuruda anlaşmanın kaç yıllık olduğu belirtilmese de, 2K Games'in en az bir yıl daha WWE serisinin oyun dünyasındaki lisansına sahip olacağı açıklandı. 2013'ten beri serinin lisansına sahip olan 2K Games çatısı altında yeni oyunların NBA 2K ekibi Visual Concepts ile WWE serisinin asıl yapımcısı Yuke's tarafından geliştirileceği belirtildi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 WWE 2K WWE 2K Games dövüş WWE 2k16 PC PS4 PS3 Xbox One Xbox 360
Torment: Tides of Numenera Erken Erişime Açıldı Sony 2015'in Son Çeyreğinde 8.4 Milyon PS4 Sattı

BSC Misafiri

29.1.2016 16:35:26

0
keske ea ye satsalardi adamlar ea sportf ufc 2 yi cikacak grafikler fizikler cok guzel her seyiylen wwe 2k16 dan daha guzel ve 13 GB sadece ama wwe 2k16 ya bak dogru duzgun grafik yok fizik yok oyun modlari dogru duzgun tok ve 40 kufur GB .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
WWE 2K16 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız