Steam'de Yılbaşı İndirimleri Başladı!

Samet Konuksal


     Yaptığı indirimlerle birlikte PC oyuncularının gözbebeği seviyesine gelen Valve'in dijital satış platformu Steam'de yılbaşı indirimleri başladı!
 
     Bugün itibariyle başlayan indirimler, her sene olduğu gibi ikiye ayrılıyor. İndirimlerin süreceği günler boyunca her akşam 20:00'da yeni oyunlar özel indirime giriyor, normal günlerde ise birçok oyun kalıcı indirimde sunuluyor. Yani bugün %75 oranla satılan Portal 2, yarın 20:00'dan sonra farklı bir indirim oranıyla satılmaya başlayacak.
 
     İndirimlerin yanı sıra Valve, oyun dağıtımına da devam ediyor. Steam'deki belirli görevleri tamamlayarak toplayacağınız puanlarla birlikte bazı hediye kazanma şanslarınız artacak. Yapılan açıklamaya göre 2 Ocak'a kadar rastgele seçilecek olan bir şanslı kişi, Steam'deki her bir oyuna sahip olacak. 
 
     O bir kişi olamam diyorsanız üzülmeyin. Valve bu tarihe kadar 50 kişiye istek listesindeki ilk 10 oyun, 100 kişiye ilk 5 oyun ve 1.000 kişiye de Valve Complete Pack dağıtacak.
 
     Herneyse, etkinliği bırakıp günün indirimine gelecek olursak listeye aşağıdan ulaşabilirsiniz. Steam'e giden yol ise tam burada.
 
- Just Cause serisi %75 indirim 
- RIFT - $7.49
- Max Payne serisi %75 indirim
- Singularity - $7.49
- Portal serisi %75 indirim
- Amnesia - $4.99
- Sam & Max serisi %75 indirim
- Orcs Must Die! - $3.74
- Bunch of Heroes - $2.49
- Metro 2033 - $4.99