Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon’s Dogma II İçin Dev Güncelleme: Casual Mod Eklendi

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon dolu yapım oyunu Dragon's Dogma II için yepyeni bir güncelleme yayınladı. Casual oyun modunu kullanıcılara sunan yeni güncelleme, birçok içeriği ve özelliği oyuna dahil ediyor ve böylece oyuncular üst seviye bir oyun deneyimi yaşayabiliyor.
 
Dragon’s Dogma 2 için dev güncelleme
 
 
 
PlayStation 5, Xbox Series ve PC platformu için dahil olan özelliklere bakacak olursak, öncelikle yukarıda bahsettiğimiz gibi Casual modunun dahil edildiğini aktarabiliriz. Bununla beraber bir handa kalmak için artık daha ucuza mal olacak. Ayrıca savaşın dışında daha az dayanıklılık harcayacak ve Arisen öldükten sonra 'son kaydı yükle' dediğiniz zaman herhangi bir kayıp göstergesi almayacaksınız.
 
Bununla beraber gerçekten de uzun bir yama notları bulunuyor. Bu yama notları arasında yine birçok sorun ortadan kaldırılmış durumda. Örneğin, büyülü okçu sınıfı ile beraber yayınızı hazırlayıp oku fırlattıktan sonra yayı tekrar hazırlarken oluşan kamera sorunları çözüldü. Diğer taraftan NPC'lerin mevcut sorunları ortadan kaldırıldı. Örneğin, Cliodhna'nın bir merdivene tırmandıktan sonra yerinde donmasına neden olan bir sorun giderildi.
 
Tüm yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayabilir ve uzun listeye göz atabilirsiniz. Dragon's Dogma II şu anda PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için mevcut.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Hayatta Kalma Macera Oyunu Exelio Duyuruldu: İşte Fragman Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar

Jer Aders

19.9.2024 09:52:22

0
Gerçekten artık yeni bir çıkan oyunu en az 8-9 ay bekleyip oynamak daha iyi bir deneyim sunuyor. Hem optimizasyon hem de oyun içeriği bakımından.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız