Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Game Pass Fiyatları Önümüzdeki Süreçte Daha da Artacak

 
 
Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass fiyatları geçtiğimiz günlerde zamlandı. Küresel çapta gerçekleşen bu fiyat artışı ile beraber ülkemizde de %47'lik bir oranla artış gösterdi. Şimdi ise analistler mevcut servisin ilerleyen süreçte daha fazla fiyat artışına maruz kalacağını belirtiyor.
 
Xbox Game Pass ücretlerine kademeli zam yapılacak
 
 
 
Xbox Game Pass hizmetinde bildiğiniz üzere yüzlerce oyuna tek bir abonelik seçeneği ile erişebiliyor ve her bir oyuna tek tek ücret ödemek durumunda kalmıyorsunuz. Her ay farklı oyunlar hizmete eklenmeye devam ederken aynı zamanda çıkarılan oyunlar da yer alıyor. Kütüphanenin sürekli olarak güncellendiği servis fiyatının önümüzdeki süreçte daha da artacağını söylemek herhalde kimse için sürpriz bir durum değil.
 
Bildikleri üzere Microsoft, Call of Duty serisi ile ön plana çıkan bir Activision Blizzard stüdyosunu bünyesine kattı. Bununla beraber yüksek bütçeyle geliştirilen Call of Duty oyunlarının yakın zamanda Xbox Game Pass hizmetine geleceği aktarılıyor. Bu ay içerisinde Modern Warfare 3’ün hizmete eklenmeden önce zamlandığını belirtmek gerekiyor.
 
Uzmanlar tarafından açıklanan bilgilere göre şu anda servis içerisinde 40 milyon aboneye yakın bir kullanıcı sayısı yer alıyor. İlerleyen süreçte Call of Duty oyunlarının ilk günden hizmete dahil olabileceğinin belirtilmesi zam yolunun açık olduğu anlamına geliyor. Geçtiğimiz süreçte Phil Spencer, sunulan bu hizmetin fiyatının oldukça düşük olduğunu ve kademe kademe artış göstereceğini vurguladı.
 
Xbox Game Pass hizmetinin yeni fiyatları:
 
- Ultimate paket 209 TL'den 309 TL'ye
- PC paket 159 TL'den 209 TL'ye
- Core paket 159 TL'den 175 TL'ye
- 3 aylık Core paket 399 TL'den 439 TL'ye çıktı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Wccftech oyun firmalar oyunlar 2024
Cyberpunk 2077 İçin Taksi Şoförü Olabileceğiniz Yeni Mod Yayınlandı Xbox 360 Çevrimiçi Mağazası Kapatılıyor: Bir Devrin Sonu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.7.2024 20:52:33

0
YAĞLAYINNNNN YAĞLAYINNNNN!!!!!

mehmetalpertr

12.7.2024 20:04:08

0
Aferin sizeeee...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız