Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii U İle Nintendo'nun En Hızlı Tarayıcısı Geliyor


   Nintendo, Wii U'nun internet tarayıcısıyla ilgili bugün daha fazla bilgiye ışık tuttu, firma tarafından Nintendo'nun en hızlı tarayıcısı olacağı belirtilirken Iwata, yeni tarayıcıda HTML 5, sekme ve GamePad'in gyro sensor özelliğini kullanarak sayfada gezinme desteğinin olacağını açıkladı.
 
    Wii U GamePad'inde tarayıcıdan aktarılan videoları izleyebileceksiniz. HTML 5'in tarayıcılar için en taze özelliklerden biri olması ve bunu Wii U'nun da destekleyeceğini öğrenmemiz çok iyi bir haber.
 
    GamePad'inizle artık tarayıcınız üzerinden yeni sekmeler açabilecek ve bir önceki paragrafta da belirttiğim gibi sayfalarda GamePad'i aşağı veya yukarı oynatarak kolayca gezine bileceksiniz. Eğer sayfalarda dolaşmayı bu şekilde gerçekleştirmek istemiyorsanız, her zaman stylus kalemini kullanarak bunu yapabilir ve aynı zamanda sayfalarda kalem ile zoom özelliğini kullanabilirsiniz.
 
    Bir güzel özellik ise, istediğiniz zaman oyununuza mola verip, tarayıcınıza geçebilir ve oyun ile ilgili tarayıcınızı kullanarak edindiğiniz bilgilerin ardından oyununuza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Bu esnekliğin sağlanmasında Wii U'nun kullandığı 2 GB Ram'in de büyük bir rolü var hâliyle.
 
    İsterseniz forumda oyunda takıldığınız yeri göstermek için o anda durdurduğunuz oyunda ekran görüntüsü alabilir ve aynı anda Wii U'nun tarayıcısından bu ekran görüntüsünü forumlara veya başka web platformlarında paylaşabilirsiniz.
 
    Wii U'nun en güzel özelliklerinden biri hiç şüphesiz hızlı ve kullanışlı tarayıcısı olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ONM Nintendo Wii U Konsol Console tarayıcı
Lone Survivor Yaratıcısından Yeni Proje Yolda Resident Evil 6 Demosu PSN ve XBLA'da!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lextor

18.9.2012 18:29:21

0
Sonyde yakinda vitaya cikartir html5 i rekabet devam eder siz masaustu konsola koydunuz html5 i biz el konsolunda kullaniyoruz gibisinden :)

I-C-O

18.9.2012 15:29:01

0
İnternet özellikleri gerçekten sağlammış. Mesela oyun içinde ödül toplarken, oyundan çıkmadan direk Youtube'a ya da herhangi bir web sitesine erişip ödülün nasıl alındığını görebilir oyuncu.

CaSsErDoDo

18.9.2012 14:55:16

0
nintendo iyi iş çıkarıyor takdirimi kazandı adamlar.

michael01

18.9.2012 14:51:45

0
gerçekten kullanışlı bir konsol olacak gibi.Adamlar hem wii u tanıyor hem de televizyon lg :D kendi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız