Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii U Satışları Nintendo Hisselerini Yükseltti

Wii U, Nintendo'nun diğer konsollarından daha fazla 3. parti destekçiye sahip

      Nintendo Wii U bütün dünya çapında iyi bir çıkış yaptı diyebiliriz. Her ne kadar Nintendo, çıkış dönemlerine baktığımızda Wii kadar Wii U satamasa da yeni konsolundan daha fazla gelir elde etmiş görünüyor.
 
     Bloomberg'ün raporuna göre Nintendo hisseleri Eylül ayından beri en yüksek noktaya ulaştı. Firmanın hisselerinin değeri %5.6 artarken Amerika'da 41 günde 890.000 adet Wii U satan Nintendo da rahat bir nefes aldı.
 
     Eğer Nintendo 2013 yılında Wii U için önemli oyunlar duyurursa hisselerinin değer artamaya devam edecektir; çünkü 3DS'in satışları bütün bölgelerde çok iyi gidiyor. Yeni oyunlarla Wii U'nun satışlarının artması Nintendo'yu her alanda başarıya ulaştırabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Alien Breed Classic PS3 ve Vita'ya Geliyor Ratchet&Clank: Full Frontal Assault Yaması Yayında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

S!rJohN

12.1.2013 20:48:38

0
@soniczeki; Sistem transferi yaparsan cihazın bazı bilgilerini değiştirmiş oluyorsun. Bu da eshop ta sorun çıkarır normal olarak.

Bowser Zeki

12.1.2013 18:39:31

+1
quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

o haberi hiç anlamamışsın. nintendo her wii u'dan zarar ediyor ama 1 youn bile satsalar kar etmeye başlıyorlar. bu paragözlük değil tam tersi. paragöz olsa konsolun fiyatı çok daha yukarlarda olurdu. nintendo hiçbir zaman paragöz bir firma olmadı.bilip bilmeden konuşuyorsunuz.
Bir nintendocu olarak katılmıyorum. Açık açık paragöz işte. Bakınız: eshop oyunları... 3DS XL aldım daha yeni. Normal sistemimi ona transfer edicektim. Ama xl de 2 adet digital oyun vardı. Eğer transfer edersem o 2 oyun SİLİNECEK! ve eshop hesap bilgileride gidecek tekrar indirmem mümkün olmayacak. Şimdi paragöz değil mi ?

itachi237

12.1.2013 12:42:59

+1
quote:

Orijinalden alıntı: efeozan41 Tabi ki de artar,Nintendo da iyice para göz oldu.Adamların stratejisi gayet basit; Wii U başına bir oyun satarsak kârdayız.
o haberi hiç anlamamışsın. nintendo her wii u'dan zarar ediyor ama 1 youn bile satsalar kar etmeye başlıyorlar. bu paragözlük değil tam tersi. paragöz olsa konsolun fiyatı çok daha yukarlarda olurdu. nintendo hiçbir zaman paragöz bir firma olmadı.bilip bilmeden konuşuyorsunuz.

alemburda34

12.1.2013 12:41:07

0
Alan almıştır hisselerini yeni konsol söylentilerini duyan hisseleri düşükken almıştır.

K.Dot

12.1.2013 11:36:38

-2
Tabi ki de artar,Nintendo da iyice para göz oldu.Adamların stratejisi gayet basit; Wii U başına bir oyun satarsak kârdayız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız