Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"The Division'un Grafiklerinde Kesinlikle Bir Kısılma Yaşanmayacak"


     Reklam yapma konusunda oldukça özen gösteren firmalar arasında Ubisoft kesinlikle yer alır. Bazıları katılmasa da firma, Watch Dogs'u tanıttığı gibi piyasaya sürmedi. Bunun üzerine oyun dünyası, firmanın diğer oyunları için de aynı şeyin yaşanacağından korkar oldu. Downgrade yani grafiklerde kısılmalar yaşanacağı düşünülen oyunların başında The Division geliyor.
 
     Oyunun yönetmeni Ryan Barnard yayınlanan bir röportajında oyuncuların The Division'un grafiklerinin kısılacağı konusunda korkmaması gerektiğini hatta yüksek sistemlerde grafiklerin daha da artabileceğini belirtti.
 
     Barnard oyunun tanıtıldığı gibi görüneceğini şu sözlerle pekiştirdi: "Biliyorsunuz bunun üzerinde çok çalışıyor. Özellikle bu sene. Size gösterdiğimiz şeyi siz de Xbox One, PlayStation 4 ve PC'nizde göreceksiniz. PC'de daha da ileri gidebilir bile."
 
     Barnard bunun dışında pek çok oyuncunun Survival Modunun (hayatta kalma modu) oyunda yer almasını istediğini bildiklerini ve oyuncu topluluğunun isteklerine kulak verdiklerini açıkladı. Yani ilerleyen dönemlerde oyuna hayatta kalma modu eklenebilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the division ubisoft mmo rpg shooter ubisoft massive tom clancy ps4 xbox one next gen PC
E3 2014 Ödülleri İçin Adaylar Belli Oldu PlayStation 3 ve PlayStation 4 için Beklenen Güncelleme Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

28.6.2014 14:05:26

0
agızları bır kere yandı belkı akıllanmıslardır

halflıfe

25.6.2014 11:48:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: pcrex

hay grafiğinize s.... daha ne diyim, benim gibi grafik manyağı birini bile delirttiniz. yok mu grafikten başka bir şey. sadece ateş edip ilerlemekten mi ibaret. reklam sadece grafikle mi, oluyor? yapay zeka, fizik, yıkılabilirlik, etkileşim, oynanabilirlik, araç çeşitliliği, denge sistemi, özgürlük vs.. nerede. rpg öğeleri, stratejik çatışmalar savaşlar naıl olacak vs.. azıcık bunlardan da bahsedin. on sene önce ki oyun dünyasını mumla arıyorum. casuala oyun satıcaz diye ne serileri rezil ettiler. Allah belanı vere de batasın activision, bunlar hep senin eserin.

adama eksi bombası atmışsınız ama adam sonuna kadar haklı beyler
adam söylediklerinde bencede haklı fakat burda ki olay grafik değil insanları kandırmak oluyor ne gösteriyorsan onu sunacaksın abi yok gösteripte daha sonra onu düşürmek insanı kriz yerine koymak watch dogsta da benim gibi düşünenler eminim bu yüzden kızdı ubisofta yosa düşürse bile grafiği ne kada kötü bir garfikle çıkabilirki 2015 yılında bir oyun yani sorun grafik değil

DXM06

25.6.2014 11:24:16

+1
quote:

Orijinalden alıntı: halflıfe

kardeş sen ne diyosun şimdi seni burda yerden yere vururlar önce gelirler exc oyunlarını sıralarlar sonra pcnin optimizasyon özürlüğü olduğunu falan söyleyip konsollara çamur attığını söyleyip konsolda ki gibi oyunu oynayabilmen için bir pc ye ne kadar para harcanacağını hesaplayıp senin gününü zehir ederler keşke bu haberi hiç paylaşmasaydın
Valla istediklerini desinler bence sorun Ubisoft denen üçkağıtçı firmada

BSC Misafiri

25.6.2014 11:12:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: pcrex hay grafiğinize s.... daha ne diyim, benim gibi grafik manyağı birini bile delirttiniz. yok mu grafikten başka bir şey. sadece ateş edip ilerlemekten mi ibaret. reklam sadece grafikle mi, oluyor? yapay zeka, fizik, yıkılabilirlik, etkileşim, oynanabilirlik, araç çeşitliliği, denge sistemi, özgürlük vs.. nerede. rpg öğeleri, stratejik çatışmalar savaşlar naıl olacak vs.. azıcık bunlardan da bahsedin. on sene önce ki oyun dünyasını mumla arıyorum. casuala oyun satıcaz diye ne serileri rezil ettiler. Allah belanı vere de batasın activision, bunlar hep senin eserin.
adama eksi bombası atmışsınız ama adam sonuna kadar haklı beyler

BSC Misafiri

25.6.2014 11:12:08

0
bu mu yani yeni nesil ? grafik mi sadece ? hergün haber sitelerini takip ediyorum daha yapay zeka üzerine yoğunlaşan bir firma görmedim. oyun kavramı anlamını yitiriyor artık film diyelim biz artık oyunlara..

halflıfe

25.6.2014 11:01:54

+1
quote:

Orijinalden alıntı: DXM06 Bu haber pek güvenilir değil.

http://whatifgaming.com/the-division-developer-insider-we-already-downgraded-a-few-things

Buradaki habere göre çoktan grafikleri kısmaya başlamışlar ve dedikleri şu next-gen konsollar PC kadar güçlü değil. E3 2012 demosunu PC'den oynattık. Şimdi kısıyoruz
kardeş sen ne diyosun şimdi seni burda yerden yere vururlar önce gelirler exc oyunlarını sıralarlar sonra pcnin optimizasyon özürlüğü olduğunu falan söyleyip konsollara çamur attığını söyleyip konsolda ki gibi oyunu oynayabilmen için bir pc ye ne kadar para harcanacağını hesaplayıp senin gününü zehir ederler keşke bu haberi hiç paylaşmasaydın

DXM06

25.6.2014 09:39:11

0
Bu haber pek güvenilir değil. http://whatifgaming.com/the-division-developer-insider-we-already-downgraded-a-few-things Buradaki habere göre çoktan grafikleri kısmaya başlamışlar ve dedikleri şu next-gen konsollar PC kadar güçlü değil. E3 2012 demosunu PC'den oynattık. Şimdi kısıyoruz

alemburda34

25.6.2014 08:02:36

0
1080p 30 fps diyorum 60 fps yapabilirlerse helal olsun

Clanox

25.6.2014 02:44:09

0
Teknolojide böyle şeyler pek uzak değil o zirvede bana kalırsa 10 yıla aşılacaktır.Eskiden detaylar konusunda demek istediğiniz hikaye ise katılırım.O zamanlarda hikaye ve sunum grafiğin ötesindeydi çünkü grafik çıtasını üste taşımak dönemin şartları nedeniyle hayli zordu.Bugün farklı.Bu yüzden yapımcı firmalar grafiğe yöneliyor.Mesela bir tez vardı ilgiyi kurabilirsen demek istediğimi anlayacaksın.İnsanlar tarih boyunca sosyal bilimlere eğilim göstermişler ne zaman sayısal bilimlerle ilgilenseler yaşam standartlarını en üst düzeye çıkarmayı başarabilmişler.Sosyal bilimler günümüzde değersiz görülse de ne zaman o sayısal bilimlerin son raddesine dayanılacak,geliştirilecek hiç bir teknoloji kalmayacak o zaman insanlar sosyal bilimlere yönelecek.Sosyal meselelerde en üste çıkıldığında tekrar sayısal bilimlere yönelinecek yani kısır döngü gibi bişey.Bu böyle inanın bana dünya tarihini bilirsiniz hepiniz az çok.Teknolojik inişlerin olduğu dönemde hep bir sosyal çıkışlar olmuştur.Din buna en güzel örnektir mesela bence.Felsefe akımından birinin söylediği bi tezdi kim olduğunu hatırlatabilirse birileri güzel olur. Hikaye gibi etmenler günümüz dünyasının geçirdiği sosyal depresyondan ötürü fazla gelişemiyor çünkü artık bir fransız devrimi çıkmıyor,bir amerika keşfedilemiyor yeni fikirler geliştirilemiyor bunların hepsi yaratıcılığa sekte vuruyor bu sadece oyun sektöründe böyle değil bakın film sektörleride böyle tekdüze mantığı makyajlayıp önümüze sunuyorlar 1960-2000 arası yaşanan yaratıcı sinema sektörü bitmiş durumda.Bir odanın içerisinde geçen twelve angry men kendini izlettirebilmeyi başardı .Çünkü o dönemde teknik yönden çok içeriğe bakılıyordu çünkü teknik imkanlar aksine izin vermiyordu.Misal edebiyat; bir hemingway,dostoyevski ya da shakespeare çıkaramamız bu yaşadığımız dönemin sosyal buhranının bir neticesidir. Oyunlarda bana kalırsa teknik ne kadar erken zirveye ulaşırsa sunum o kadar erken gelecektir şimdi herkes kızıyor ne grafik takıntısı olmuşuz diye aslında öyle olmalı oyun yapımcılarına hikayeyi düzgün yazamadığı için değil tekniği iyi yapamadığı için kızılmalı zira yaratıcılığın olmadığı dönemde tekniğide elden bırakırsak hepden gelişim durma noktasına gelir.

alito

25.6.2014 01:32:14

0

RushEpicsTR

25.6.2014 01:25:13

+1
Şuan oyun dünyasında kıtlık olduğu için bu kadar şanslılar ki bu yüzden watch dogs bu kadar fazla sattı bir dahakine insanlar bakıp alacaklardır, diye düşünüyorum. Bu yüzden dedikleri büyük ihtimalle doğru, AMMA LAKİN bu ubisoft sağı solu belli olmaz para firmayı 3 kağıtçı edebiliyor.

mementopolis

25.6.2014 01:08:57

0
Grafikleri gösterip özendirmek . sonra bakdigimizda bir hic ile karsilasmak. sonra ubisoft un tüm oyunlari bir birinin kopyasi hep ayni seyler. Yeni deneyimler istiyoruz....

Noctis_Strife

25.6.2014 00:46:42

+3

qqqqrpppp

25.6.2014 00:00:28

0
nerde benim mavi yav he he gifim?niye koymadınız

Ghost2003

24.6.2014 23:49:10

+1
quote:

Orijinalden alıntı: bersgurs
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

eyer ne demek, at eyeri gibi mi?


kardeş belki Türkçe klavyesi yoktur.
g de mi yok klavyede.Eyer yazanın yorumu kale alınmaya bile değmez.

bersgurs

24.6.2014 23:42:25

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri eyer ne demek, at eyeri gibi mi?
kardeş belki Türkçe klavyesi yoktur.

KoRnTuNeS

24.6.2014 23:31:44

0
başka firma olsa inanalım da watch dogs gibi büyük bir hayal kırıklığından sonra daha da güvenmem ubisofta. tamam watch dogs oyunu gayet güzel, zaten grafik benim için ikinci planda ama e3te şahane grafikler gösterip beklenti yükseltildikten sonra, bu downgrade yemiş haldeki oyun ister istemez bende büyük hayal kırıklığı yarattı. televizyonda beğendiğin bir cep telefonunu görüp verilen ilandan satın almışsın da, gelen telefon çin malı çıkmış gibi birşey.

pcrex

24.6.2014 23:25:48

0
teknik zirveyi bekleme, onun sonu yoktur, ulaşılamaz bir noktadır. tabi ki görsel ve atmosfer gibi elementler geriği gibi ve olabildiğinin en iyisi olmalı ama benim demek istediğim, bir oyunun temeli, içeriği ve oynanabilir yapısı üzerine kuruludur. video oyunlarının esprisi zaten budur. bunları kaldırırsanız ortaya çıkan şey oyun değildir. ya görselliği arttırılmış interaktif bir filmdir, böle arada sırada bir şeyler yapmana izin verir yada gezmelik seyirlik dümdüz bir teknoloji demosu dur. nerede o eski günlerde bir dolu içeriği, insanı içine çeken yapısı detayları olan oyunlar. eskiden hep bunlardan bahsedilir insanın hayal gücünün sınırlarında yaşardık.

Cpt. Miller

24.6.2014 23:14:40

+1
quote:

Orijinalden alıntı: thanatos03 eyer dedikleri dogruysa 2015 yilina damgasini vuracak oyunlar'dan biri.
TC The Division'ın olayı sadece grafik değil, türünde de en iyi oyunlardan biri olacak.

mehmedaltair

24.6.2014 22:59:42

+3
quote:

Orijinalden alıntı: ankara Oyun eski nesile çıkmazsa Downgrade yemez
Aynen millet hala bunu anlayamamış boş boş sallayıp duruyor

trkrap

24.6.2014 22:52:20

0
En büyük korkum'du bu, artık senaryo beklentim kalmadı oyunlardan; artık grafik ağırlıklı bakıyorum olaya ve division beni en etkileyen -ve gta5'den daha fazla beklediğim bir oyun oldu. Watch Dogs faciasından sonra rahat uyuyamadım Division'u düşünerek. Hayırlısı, sırf "En Yüksek" grafikleri görmek için komple sistem yenilerim eğer gerek olursa.

ankara

24.6.2014 22:44:32

+1
Oyun eski nesile çıkmazsa Downgrade yemez

demo22

24.6.2014 22:41:07

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Kaliferno aslında olay grafik değil.Biz bi oyunu değerlendirirken "Teknik" kelimesini kullansak daha iyi olur.Nedir teknik:
-Animasyonlar
-Efektler,Işıklandırmalar
-Modellemeler,Grafikler
-Seslendirme
-Kullanıcı dostu ui.
Kimse artık hikayesi devrimsel oyun beklemiyor.Tıkandı çünkü sektör.Böyle edebi yönlü çalışmalar tarihin hep bir döneminde artış göstermiş diğer bir döneminde duraksamıştır.Sektörde rafik zirvesine ulaşıldıktan sonra diğer etmenler geliştirilecek.O yüzden şimdilik ihtiyacımız olan teknik.
bunları çoğu oyuncu bilmiyor sorun sadece bu bu yüzden tüm oyun yapımcıları tekel.

demo22

24.6.2014 22:38:32

+1
iyi gaz vermiş oyunculara ama ben yutmam...

Aimstein

24.6.2014 22:32:39

0
İnfamous second son 'ı oynayınca grafikler pek şaşırtmadı , yeterli gibi...

Clanox

24.6.2014 22:25:53

+1
aslında olay grafik değil.Biz bi oyunu değerlendirirken "Teknik" kelimesini kullansak daha iyi olur.Nedir teknik: -Animasyonlar -Efektler,Işıklandırmalar -Modellemeler,Grafikler -Seslendirme -Kullanıcı dostu ui. Kimse artık hikayesi devrimsel oyun beklemiyor.Tıkandı çünkü sektör.Böyle edebi yönlü çalışmalar tarihin hep bir döneminde artış göstermiş diğer bir döneminde duraksamıştır.Sektörde rafik zirvesine ulaşıldıktan sonra diğer etmenler geliştirilecek.O yüzden şimdilik ihtiyacımız olan teknik.

BSC Misafiri

24.6.2014 22:22:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: pcrex hay grafiğinize s.... daha ne diyim, benim gibi grafik manyağı birini bile delirttiniz. yok mu grafikten başka bir şey. sadece ateş edip ilerlemekten mi ibaret. reklam sadece grafikle mi, oluyor? yapay zeka, fizik, yıkılabilirlik, etkileşim, oynanabilirlik, araç çeşitliliği, denge sistemi, özgürlük vs.. nerede. rpg öğeleri, stratejik çatışmalar savaşlar naıl olacak vs.. azıcık bunlardan da bahsedin. on sene önce ki oyun dünyasını mumla arıyorum. casuala oyun satıcaz diye ne serileri rezil ettiler. Allah belanı vere de batasın activision, bunlar hep senin eserin.
hastalık bu, salgın hastalık. :) ışık bir milim kısa yansısa yerden yere vururlar. ama haklarını da yemeyelim yeni nesle böyle aşılandı, firmalar bunun üzerinden prim yapıyorlar. sonuçta istenildiği gibi olmayınca elbette insanlar tepki gösterir.

Hobits61

24.6.2014 22:15:48

-3
quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking Öyle gelecekse konsolda en fazla 720p-30 fps olur.
Benim her yorumlarımı silipte,her konuda tartışma yaratan bu adamın yorumlarını silmemenize gerçekten şaşırıyorum.

BSC Misafiri

24.6.2014 22:13:22

0
e yaşanmasın artık ! 2015 te division grafikleri öyle ultra iyi olmayacak yani..

BSC Misafiri

24.6.2014 22:13:05

0
pcrex; kardesim yüzde yüz haklısın benim düşüncelerimide yazmışsın yeter yani gına geldi,bunu haber yapıp site aktifmiş gibi davranılmasından da gına geldi

BSC Misafiri

24.6.2014 22:12:57

+3
eyer ne demek, at eyeri gibi mi?

thanatos03

24.6.2014 22:04:10

-3
eyer dedikleri dogruysa 2015 yilina damgasini vuracak oyunlar'dan biri.

pcrex

24.6.2014 21:47:13

-2
hay grafiğinize s.... daha ne diyim, benim gibi grafik manyağı birini bile delirttiniz. yok mu grafikten başka bir şey. sadece ateş edip ilerlemekten mi ibaret. reklam sadece grafikle mi, oluyor? yapay zeka, fizik, yıkılabilirlik, etkileşim, oynanabilirlik, araç çeşitliliği, denge sistemi, özgürlük vs.. nerede. rpg öğeleri, stratejik çatışmalar savaşlar naıl olacak vs.. azıcık bunlardan da bahsedin. on sene önce ki oyun dünyasını mumla arıyorum. casuala oyun satıcaz diye ne serileri rezil ettiler. Allah belanı vere de batasın activision, bunlar hep senin eserin.

David Attenborough

24.6.2014 21:39:11

-1
Öyle gelecekse konsolda en fazla 720p-30 fps olur.

mementopolis

24.6.2014 21:36:58

+1
Korkunun Ecele Faydasi Yok
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Mezarina "Downgrade" yazaris ...

michael01

24.6.2014 21:26:55

-1
dlc modu belli oldu Survival Mod isteyenlerden 5 dolar alalım ama tabi toplu alıp ucuza getirmek isterseniz 25 dolar/euro alalım beyler :D oyun zevkinizi arttırmak için bunlar
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Division
+ TAKİBE
AL
131 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız