Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS5 ‘Oyunun Limiti Yok’ Reklam Videosu (Türkçe Dublaj)

 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation 5 için ‘Oyunun Limiti Yok’ başlıklı bir dakika uzunluğunda live-action reklam videosu yayınladı.

3D ses ve DualSense kontrolcüsünün dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikler özelliklerine vurgu yapılıyor.
 
Sony Interactive Entertainment global pazarlama başkan yardımcısı Mary Yee, PlayStation Blog üzerinden reklam videosunu detaylandırdı. Ayrıca geliştiricilerin DualSense kontrolcüsü ile ilgili yorumlarına da yer verilmiş. Mary Yee, ilerleyen haftalarda paylaşılacak daha fazla şey olduğunu belirtti.
 
PlayStation 5 noel döneminde piyasaya sürülecek.

Reklam videosunu aşağıdaki oynatıcıdan Türkçe dublajlı olarak izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 5 ps5 playstation next gen
Company of Heroes 10 Eylül'de iPhone ve Android'e Geliyor Desperados III 1.3 Güncellemesi Dört Yeni ‘Baron's Challenge’ Görevi Ekliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Periah

21.8.2020 21:19:30

+1
Strateji oyunları, Total War tarzı oyunlar içinde potansiyel taşıyor.

Thejoker58906

21.8.2020 21:18:28

0
Anladım hocam teşekkürler

Metal-Gear

21.8.2020 21:13:03

0
Google Eath'ı hayal et, uzaktan güzel gözükürken yaklaştıkça bölgelere eklenen 3D modeller, üzerlerindeki kaplamalar ya da yer yüzü çözünürlüğü bozuluyor. Bu oyunda özel olarak 3D asset hazırlanmadı, maps üzerinden online olarak ne varsa onu çekiyor. Eğer maps üzerinde yetersiz veri varsa CAD Extrution yöntemi ile 2D spline'lar çizilip bunlara 3D yükselti veriliyor. Bu da uydu verilerinin yetersiz kaldığı yerde şekilleri tıpkı AutoCad'deki gibi 2D tabanı çizen bir yapay zeka modelleme biçimi. Oyun bu şekilde çalışıyor temel olarak, önerilen ekran kartına RX 590 demişler. Ben RTX 2080 ile oynuyorum şu an, akıcı, bir sorun yok. Oyunda gerçek anlamda 3D asset olan tek şey uçaklar, biz kullandığımız için özel olarak modellenmiş hepsi. Yer yüzü ise direkman Height Mapler ile oluşturulduğundan yer yer istikrarsız görsellere denk gelmek mümkün. Örneğin New York şehri çok yüksek çözünürlüklerde uydulanmış bir şehir, bu yüzden NY'de uçmak çok zekvli, detaylı bir yer yüzü şekli çıkıyor ortaya. Çok yakınlaşınca texture kalitesi bozuluyor tabi. Ama daha kıytırık yerler uzaktan bile çok iyi gözükmüyor bazen. Oyunda aynı zamanda hava şartlara da özel olarak volumetric Assetler biçiminde oluşturulmuş durumda. Gerisi tamamen uydu bazlı. Bu yöntem her oyuna gitmez çünkü biz hiçbir oyunu havadan süzülerek oynamıyoruz. Örneğin GTA yapacaksın, uydudan map extrution yaparak oyunun geçtiği şehri modelleme kalkarsan o oyun olmaz. Assetlerin 3D sanatçılar tarafından modellenmesi lazım. Bu oyundaki yöntem simülasyon oyunlarına gider. Çoğunluğu fantastik ortamlarda geçen oyunlar için böyle bir şey yapmak mümkün değil. Bu yüzden zaten yeni nesilde film kalitesinde Assetler yoluna gidiliyor. MegaScan buna bir örnek, oyun motorlarını çok yüksek vertex kapasitelerine çıkarabilmek üzere yeniden programlıyorlar. Google Maps'den ortam çıkaralım derinde değil şu an hiç kimse.

Chillout

21.8.2020 20:54:28

+4
Sony bu nesili sallayacak gibi

Metal-Gear

21.8.2020 14:54:55

+4
Öyle tabi. Hangisinin daha çok kar edeceği bizi hiç ilgilendirmiyor zaten. Bence insanlar yeni xbox formülünü anlıyorlar ama beğenmiyorlar. Yani işin doğrusu konsol dediğimiz şey ilk yıllarından beri hep özel bir mekanizmaydı. Bu özellikle PS2 döneminde çok oturaklı hale geldi. Xbox 360 keza çok özel bir konsoldu, kendine has oyunları vardı marka değerini yükselten. Neslin ortalarına kadar sürekli 3K arızası veren bir donanıma rağmen deli gibi sevilmişti ve satıyordu da. Marka değeri yüksekti çünkü, PlayStation kadar nüfus etmişti artık. Şimdi formül her yere kök salma haline gelince PC pazarının bir yan sanayisine döndü. Tabi bu dönüşün sebebi aniden etkisini kaybetmesi üzerine oldu. Bu kolay anlaşılır bir şey, ama herkes tarafından takdir edilen bir şey değil. Konsol tercihi yapacak olanlar açısından Xbox ikinci planda bir alternatif haline gelmeye çok meyilli. Kimisi de bunlardan memnun, özellikle bizim gibi para sıkıntısı çeken ülkelerde oyunlar bir lüks haline gelmişken Gamepass bir kaçış yolu oldu. Ben bir oyun çıktığında eğer oynamak istiyorsam direkman erişmeyi seviyorum, para sıkıntım da yok çok şükür o yüzden gamepass'e ihtiyaç duymuyorum. Yabancı ülkelerde de oyun zaten çerez parası, bu yüzden Gamepass bir tercih sebebi olsa da çerez parasına oyun alabilenlerin eleyebileceği bir sebep. Sanırım bu tip şeylerden ötürü anketlerde PS5 daha çok beklenen bir konsol olarak gözüküyor.

kaan0101

21.8.2020 13:52:15

+1
Xbox ın ps den fazla satacağını sanan rüya görüyordur net zaten , global olarak dağıtım , bilinirlik , marka algısı , yerelleştirme olarak zaten önde , birde buna genele hitap eden sağlam oyunlar eklediğinde ister istemez kolaylıkla pazarlayabiliyorsun , xbox konusunda, bu konsolun belli bir kullanıcı kitlesi ve alıcı kitlesi var , artı olarak tercih konusuna etki eden bir çok faktörde var arkadaş grubu , fiyat meselesi vs. sıralayabiliriz, xbox markası artık bildiğimiz xbox markası değil zaten adamlar bunu çıkıp açıkça söylüyorlar nedense bazı ps severler veya ps tercih edecekler bunu anlamak istemiyorlar , çok satmak tabiki başarıdır ama herzaman istediğin kazancı getiremeyebiliyor , bu yüzden yönünü farklı pazarlara dikip daha yüksek bir pazar payına ulaşıp daha çok karlılık oluşturmak istiyorlar , bu markanın seçimi bu noktada başarılı olurlarsa Sony de tetiklenecek mecburen. Düşün riski olmayan güvenceli oyunlar üretiyorsun (satış anlamında belirli bir sayıya ulaşabilecek) ve 100 milyonluk pazara hitap ediyorsun en baba satışın 13 -15 milyon civarı Diğer taraftan elinde salt 50-60 miyonluk bir kitlen var artı olarak 1 milyarlık bir pazara giriyorsun , düzenli ödemeli abonelik servisin var artı oyunlarını bu pazarada getiriyorsun ve herkesin elinde olan mobil cihazlarda pazarlıyorsun En yüksek karlılığı kim yapacak ,en çok hangi sistem riske girecek veya ne gibi değişimler olacak hep birlikte göreceğiz ?

Metal-Gear

21.8.2020 12:37:51

+1
Firmanın kazancı açısından değil, en çok hangisi tercih edilmiş onu ölçmek açısından söylüyorum. Bende Exc. oyunlar hariç PS'yi hiç açmam bile mesela. Güçlü cihazda oyun oynamayı bende sever ve tercih ederim. Tartışma ve kıyaslamalar zaten her halukarda kimseye bir şey katmıyor. Bana kalırsa zaten oyunlar piyasaya çıktığında aradaki farklar ne kadar kaydadeğer onlara bakmak lazım. Şu an ortada gerçek bir şey yok çünkü kıyas yapılacak. Görünen şeyler arasında da en etkileyici gerçek zamanlı render kapasitesi sunumu UE5 demosunda yapılmıştı. Onu da PS5 ile yaptılar. Yani bakalım çoğunluk hangi konsolu tercih edecek, çok satan başarılı olmuştur, tercih edilmiştir çünkü.

İdrak İstimlak

21.8.2020 11:32:48

+6
İngiltere de 150 bin kişinin katıldığı ankette %75 PS5 çıkmış. Ki İngiltere Xbox kullanıcısı açısından tabanı olan bir ülke. Çıkışında ciddi ciddi oyunu olmayan konsol olarak tarihe geçecek adamlar.

-OdATA-

21.8.2020 11:16:49

+3
Sürekli bir şeylere tepki gösteriyorlar ama ellerinde pek argüman yok. Kullanıcı anketlerinde benim gördüğüm hep ps5 önde. Hemde katlayarak önde ve sonuçta bu insanlar yarın çıkınca almaya gidecekler. Tf muhabbetinden dolayı belki kafa kafaya gider dedim ama pek olmayacak gibi duruyor.

İdrak İstimlak

21.8.2020 10:57:23

+3
Başkalarının yorumlarını dikkate almam için önce içeriği dolu, belli bir mantık kurgusu olması gerekiyor. Bunlar olmadı mı ciddiye alamıyorum maalesef...

runeterra

21.8.2020 10:43:22

0
Her iki konsoluda alıcam bakalım çıkış yapsınlar yeter zaten.

Philipp_Plein

21.8.2020 10:40:11

+2
Satış adetleri oyuncuyu ilgilendirmez firma sahibi biz miyiz bize ne? Xbox daha güçlü, daha oyuncu dostu üstün bir konsol. Sony nin 3-5 ex harici artısı yok her türlü kıyaslama yapabiliriz kesinlikle xbox’ın artısı eksisinden daha fazla. Ama senin gibi PC oyuncularına xbox bence de gereksiz ona katılıyorum.

kaan0101

21.8.2020 09:06:09

+1
Satış rakamları son kullanıcı için çok birşey ifade ediyormu , benim bildiğim hissesi veya yatırımı olan için önemli satış adetleri

İdrak İstimlak

21.8.2020 02:24:15

+4
İlk ay satışları ile belli olur hocam, o kadar beklemeye gerek yok. Şahsen çıkış ayında 4-5 kat fark bekliyorum.

Metal-Gear

21.8.2020 01:26:19

0
Fazla kavga etmeyin gençler, nasıl olsa 1-2 yıl içerisinde ilk satış rakamları belirler hangisi kazanıyor hangisi kaybediyor.

Guest-AEF248198

21.8.2020 00:29:48

+1
Buradan bile falso veriyorsunuz, adamlar bildiğin Dünya'yı yapmışlar 2 petabayt boyutunda bir uçak simülasyon oyununda inmiş yere orada harika doku görmek istiyor sanırım. Cidden şu yapılan yorumlara bak ya!

Hell-Riegel

21.8.2020 00:26:20

+4
Ben de santa monica, naughty dog için alırım, kişisel zevkime uyan oyunları onlar yapıyor. Konsol başında aylar geçirecek kadar vaktim yok. 1 hafta bir oyuna dalayım, o oyunun dünyasında kaybolayım yeter. Gow da tlou da bunu sağlıyor. Ayrıca metacritic metacritic diyorsun xboxun en yüksek puanlı oyunu ile animasyon özürlü ghost of tsushimanın puanları aynı... Hani bir üst lige (oyun konusunda) çıkamadı xbox daha. Çıksın o zaman karşılaştırırız.

Guest-AEF248198

21.8.2020 00:19:00

+2
Aynen 4-4'lük bir oyun olduğu için kullanıcılar notunu vermişler zaten.

Rcp272

21.8.2020 00:15:27

+2
Hellblade in ilk oyunuyla hiç bir oyunu kıyaslamayın 20 kişinin yaptığı bir oyunla herhangi bir AAA oyun kıyaslanmamalı mantıklı olarak.İkinci oyunla görürürüz asıl potansiyelini Ninja nın.

Periah

21.8.2020 00:08:19

+1
Metacritic'ten bir kullanıcı incelemesi Last of Us 2 0 innovation, incredibly disrespecful towards the first game, disgusting unnecesary content And terrible characters

Himurajutsu

21.8.2020 00:05:08

+3
İlk oyunu 4 defa bitirdim. 2. oyunu 2 defa bitirdim PS5 ile yeniden bitireceğim. İlk oyunu da 2. oyunu da bayıla bayıla oynadım. Kendi taraflı fikrin o olabilir genelleme yapma. LOU'da düzeltilecek birşey yok çünkü 4-4 lük oyun. TEKNİK problemde olmadığı için güncelleme de almıyor. Sadece zorluk modu eklendi.

Periah

21.8.2020 00:02:16

+1
Oyungezer inceleme Artılar Muhteşem grafikler Olabildiğince detaylı bir dünya Gerçekçi bir uçuş deneyimi Uçaklar ve havalimanları çok hoş görünüyor Özgürlük hissi Eksiler Daha detaylı bir eğitim bölümü olabilir Oyunun herkese hitap etmemesi de cabası 10/9.5 https://oyungezer.com.tr/inceleme/microsoft-flight-simulator-inceleme

Himurajutsu

20.8.2020 23:57:30

+4
[twitter=https://twitter.com/CWarlrus/status/1295288219853037568]

BSC Misafiri

20.8.2020 23:44:21

+1
1080p kullanıcısı olduğumdan Ps5 alacam,1080p'de gayet rahat çalışacağını düşünüyorum.. 4K 60fps+Yeni nesil Grafikler için Series X'in bile yeterli olduğunu düşünmüyorum... Ucu ucuna kurtaracak gibi geliyor, Oda oyun konsolu olduğundan optimizasyon sayesinde..Ama Ps5 kesinlikle 2K 60fps Fps konsolu, Oda aynı Ps4 Pro gibi Upscale veya Dinamik çözünürlük gibi çakallıklara başvuracak..Kesinlikle 4K'da rahat deneyim için yaa Series X alırdım yada Ps5 Pro beklerdim..

Guest-AEF248198

20.8.2020 23:41:23

0
Kimsenin bir şeyle denk tuttuğu yok, orada bahsedilen Sony ne çıkarırsa çıkarsın Microsoft'ta çıkarır. Gow gerçekten güzel bir aksiyon tps oyunuydu ancak eğer ben bir platform satın alacaksam Gow için değil Cd Projekt Red, Obsidian gibi firmaların oyunları için alırım çünkü bu adamlar düz aksiyon oyunu yerine başında aylarca geçireceğin, benzersiz diyalog sistemleri olan ve oyuncuya her anlamda özgürlük veren oyunlar yapıyorlar.

Hell-Riegel

20.8.2020 23:32:34

+1
Ben araba yarışı haricinde sony tarafında çeşitliliğin gayet bol olduğunu düşünüyorum hocam. Dediğiniz gibi avowedı ben de merak ediyorum, kılıçlı büyülü oyunlar sağlam mekanikliyse her türlü oynanır.

Periah

20.8.2020 23:28:36

0
Nasıl olacak bilemeyiz tabiki. Fakat Hellblade 2 en azından o tarz bir oyunun karşısına konabilecek doğru bir adım oldu. Gow 2 kalitesine ulaşır mı onuda çıktığında göreceğiz artık. Bana kalırsa bu nesilde Xbox'ın asıl bombası ne Hellblade nede Halo olacak. Asıl olay Avowed olacak. Obsidian gibi efsane bir ekipten Skyrim tarzı bir oyun geliyor. Eğer başarılı olursa piyasayı sarsacak potansiyeli var. Son olarak söylemek istediğim Sony tarafında Xbox tarafındaki kadar çeitlilikde özel oyun yok. Hep aynı tarz oyunlar yapıyorlar...

Hell-Riegel

20.8.2020 23:21:33

+2
Yav her şeye tamam da gow 2 ile hellblade 2 yi nasıl denk tutabiliyorsun arkadaşım? İki oyundan da hiçbir şey görmedik de gow dediğin oyun dünyayı sarstı, hellblade 1 de eh güzel oyunmuş dedirtti. Hellblade den gow kalitesi bekliyorsan çok büyük hayal kırıklığına uğrayacaksın, bu kadar da netim. Oyunun çıkışında beni etiketlersin, dediğim çıkmazsa.

HaciTTOR

20.8.2020 23:20:00

+1
Xbox vs Ps5 atışma başlıklarına bayılıyorum. :)) Taraf değilim ama ps4 pro sahibiyim. Exclusive oyunlar için aldım. Yarın bir gün xbox da belli seviyede oyun çıkarsın onu da alırız. Şuan sony önde xboxcılar kızmasın. Çok komik yorumlar var ya ahahaha.

Periah

20.8.2020 22:50:00

+1
Öncelikle 360 zamanlarını hatırlayacaksınız. Eğer Sony daha da akıllanmayıp bu fahiş fiyat, düşük donanım, düşük mühendislik politikasını sürdürürse o günleri bile mumla arayacaklar. Ayrıca devir artık değişiyor. Herkes abonelik sistemine geçiyor Sony bu treni bir kez kaçırırsa yakalaması hiç kolay olmaz. Her neyse bu nesilde Xbox'ın başarısından en çok sizler faydalanacaksınız fiyatların düşmek ve kalitenin yükselmek zorunda kalacak olması yüzünden Sony cephesinde. Ps5 pro'dan itibaren. Bu seri kaybedildi çünkü...

kaan0101

20.8.2020 22:25:16

+1
ps5 sahibi olmak için ehliyetmi gerekiyor , 4,5 oyun çıkarsınlar , alır oynar geri satarız , tüm nesilde güçsüz konsolla zaman geçirilmez , yalnız xbox a sadece halo gelmeyecek

MuharremAylar

20.8.2020 21:23:09

+5
Ben de ps5 almayı planlıyorum ancak konsolla ilgili her haberin altına gelip "yok sony şöyle ezdi yok böyle geçti" gibi aşağılık kompleksi dolu yorumları gördükçe tiksiniyorum ps topluluğundan!

BSC Misafiri

20.8.2020 21:14:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: OldReview 6. Nesilde, yani PlayStation 2 zamanı PS2 6.2 gflops, Xbox 20 gflops idi, arada üç katından fazla fark vardı, sonucu sanırım herkes biliyor. Şimdi yüzde 15 güç farkı var, sanırım sonucu işi bilen herkes gibi sen de biliyorsundur hocam. PS2 6.2 Gflops < Xbox 20 Gflops PS5 10.28 Tflops < Xbox Series X 12 Tflops Sonuç PS2 160 milyon konsol satışı Xbox 25 milyon konsol satışı Bu nesli de siz hesap edin...
Dostum bugün çoğu oyun her konsola çıkıyor. Ps2 gibi değil ortam artık. Ps2 başarısında Dreamcast'in piyasadan çekilmesi gibi birçok etkende vardı. Bugün multi-platform oyunlar hangisinde daha iyi performans verirse o baya yol alacak. Ps4'ü dahi sattıran önemli konulardan biri de zaten buydu. Şimdi ne olacak Call of Duty Ps5 ile gösterilecek, tanıtılacak fakat Xbox tarafından daha iyi ayarlarda oynanacak. Ayrıca o % 15 güç farkını gösterecek bir ton internet oluşumu var, gözümeze aylarca sokacaklar bu detayları. Oyuncular için 2 fps bile konsol alma sebebidir.

SOLID SNAKE

20.8.2020 21:13:58

+2
Çekişmeli bir nesil olsun
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

İdrak İstimlak

20.8.2020 20:59:40

+5
6. Nesilde, yani PlayStation 2 zamanı PS2 6.2 gflops, Xbox 20 gflops idi, arada üç katından fazla fark vardı, sonucu sanırım herkes biliyor. Şimdi yüzde 15 güç farkı var, sanırım sonucu işi bilen herkes gibi sen de biliyorsundur hocam. PS2 6.2 Gflops < Xbox 20 Gflops PS5 10.28 Tflops < Xbox Series X 12 Tflops Sonuç PS2 160 milyon konsol satışı Xbox 25 milyon konsol satışı Bu nesli de siz hesap edin...

powersmachine54

20.8.2020 20:59:26

0
Sony PS5 neslinde exclusive oyunların grafikleri kalitesi rakibi xbox series x'den daha iyi olacaktır. Çünkü Microsoft birinci parti firmaları grafik ve görsel olarak başarısızdır.En önemlisi olarak yeni nesilde yine Microsoft tarafında GOW,uncharted 4,bloodborne gibi kaliteli Sony exclusive oyunların kalitesinde oyun olmayacak .Yani Microsoft'tan bu yeni nesilde de kaliteli oyun olmayacak. Sony bu yeni nesil yine kaliteli exclusive oyunlar PS5'e çıkacaktır.

ebavamqko

20.8.2020 20:47:46

0
hayırlı olsun ps5 alacak arkadaşlara. umarım verdiğiniz paranın hakkını verir ... ama malesef open world da sınırsız olmayacak.

MontrealR

20.8.2020 20:37:16

+2
Xbox one seriesx alacagım diyordum sadece fakat onu almayıp ps5 den devam edecegim , platinium headset ile

[__Zahid__]

20.8.2020 20:34:36

+1
videonun sonunda playstationı göstermese güzeldi aslında.

BSC Misafiri

20.8.2020 20:06:24

+3
Sony oyun geliştirme konusunda sınırsız. Her yıl GOTY ve en iyi grafik ödüllerini silip süpürüyorlar. Hep kendilerini geliştiriyorlar

oxenn

20.8.2020 19:35:12

0
evet limiti belli en az 10 bin lira

aterikasedi

20.8.2020 18:54:59

+1
5+1 ses sistemiyle birlikte arkadan gerçek öcüler gelebilir

powersmachine54

20.8.2020 18:47:38

+9
Bu yeni neslin kazananı yine tahminim Sony olacaktır. Ve ayrıca en iyi görsel kaliteli exclusive oyunlar PS5 neslinde olacaktır. Microsoft 12 TF diye öve öve bitiremedikleri konsolun temmuzdaki sunumunu gördük. Yani Microsoft güçlü yeni nesile konsol çıkartıyor ama konsolun gücünü kullanan oyun çıkartamıyor. Halo 6 infinite 2021 ertelemişler. Ve ayrıca Microsoft bu kafa ile giderse başarısız olmaya mahkumdur. Sony PS5 bomba gibi geliyor.

Metal-Gear

20.8.2020 18:44:49

0
Bu tip bir ses donanımında korku oyunları nasıl gider?

aterikasedi

20.8.2020 18:44:12

0
Tüyler diken...

BSC Misafiri

20.8.2020 18:33:18

+1
Oyunun Limiti Yok ok de Bizim paranın bi limiti var aga. Her oyuna 800-900 ateşleyemem, ondan işim olmaz.

abboww

20.8.2020 18:23:36

0
Gelsin de hazır yurtdışındayken alayim :)

Guest-7FA365660

20.8.2020 18:06:59

+5
Cihaz ve oyunları için bence Tr de “ fiyatınında limiti yok “ şeklinde bir reklam yapılmalı

İdrak İstimlak

20.8.2020 18:05:05

+5
Evet

BSC Misafiri

20.8.2020 18:00:32

+7
klasik sony.. göz boyamalarla dolu reklamla süreci. şöyle güzel olacak böyle bomba olacak ama at gözlüklerini çıkarıp bakmayı başarabilenler için elde somut hiçbirşey yok.

Rcp272

20.8.2020 17:57:42

+16
Bana Sony'nin adam akıılı gösterdiği bir tane AAA oyun söyler misin?Spiderman i sayma dlc gibi bir şey göstermediler bile.Deamon souls exc bile olmama ihtimali varmış.Başka Horizon?İlk oyun diğer exc yanında ismi bile geçmeyecek oyun bana göre 2'yi göreceğiz.Ha diyeceksin ki Mc fanboyu.Aynısını Mc içinde diyorum Halo dışında full cgi gösterdiler ki ordaki oyunlardan 2 3 tanesi daha gameplay çıksa idi muazzam bir ivme kazanırdı.İkisi içinde gayet zayıf bir çıkış dönemi oturup Ps4 dönemindeki stüdyo sayısı olanaklar para ile kıyaslanmamalı bile bu nesil için.Bekledğimden çok sönük.Umarım yeni etkinliklerde gameplay görürüz.Yoksa Fable,Deamon souls,Hellblade 2 ye falan heyecanlanıyosun.Gösterdikleri oyunlar olarak ta Mc şuan gayet önde kim ne derse desin.Gelecek etkinlikleri beklemek lazım.

çikko

20.8.2020 17:46:21

+11
Playstation 4’de yapılanlar; [simage=1]http://store.donanimhaber.com/d1/1f/6a/d11f6a4703f1d4997d94f4af24d85749.jpeg[/simage] Playstation 5’de yapılacakların teminatıdır; [simage=1]http://store.donanimhaber.com/0f/9f/c6/0f9fc6f64510030e5ee2a0175a37d0ec.jpeg[/simage] PS Stüdyoları daha iyisini yapana dek, en iyisi bu. The best place to play

BSC Misafiri

20.8.2020 17:38:56

+5
Oyunun Limiti Yok demek yerine oyun yok deseler daha doğru olacak. Spiderman başta amerikan ergenlerini mutlu edebilir ama sonrasında köşede yatacak bir konsola ihtiyaçları var mı sormak lazım. Bu şekilde çıkarlarsa en zayıf çıkış oyunlarına sahip konsollar olacaklar.

Metal-Gear

20.8.2020 17:31:14

0
3D ses işine SSD ve bellek veriyolları kadar fazla odaklanmışlardı zaten. İnsanlar kafa, kulak ve iç kulak yapılarına göre çevresel sesleri birbirlerinden biraz farklı duyuyorlar. Kimi insan çevresel seslere daha duyarlı olur, kimilerine ise çevresel sesler kuru gürültü gibi gelir, kulak içerisinde ses çok dağılabilir kim insanda. Bu gibi duyu yeteneği farklılıkları ölçen bir örnekleme yöntemi ile 3D ses donanımını geliştirdiler. Her tipten kulak yapısına sahip insanın algılayabileceği bir ses deneyimi istemişler. Bunun için konsolun ilk çıkışında 5 farklı profil bulunacak. Kulak yapınıza uygun profili seçerek en iyi ses deneyimini yaşayabileceksiniz. Yağmur damlalarının seslerinin dahi bir bütün olarak değilde birbirinden farklı yüzeylere çarpma seslerinin bağımsız olarak eklenebileceğini söylüyorlar. Gerçek dünyada duyarsız olduğumuz veya diğerlerinden farklı algıladığımız sesleri PS5 ile oyun oynarken algılayabilir miyiz diye düşündürdü. Bu nesil PS5 bu konuda özel bir deneyim hedeflediği için ya 3D ses sistemi ya da 3D kulaklık almayı düşünüyorum İnşallah kısmet olursa.

İdrak İstimlak

20.8.2020 17:23:22

+26
Oyunculara yapılan anketlerin bir çoğunda beklentilerin yüzde 75'i hep PS5 yönünde. Muhtemelen bu nesilden daha büyük bir fark yapacaklar. Oyunsuz bir rakibi var nihayetinde karşısında, olan oyunlarda Gamepass'lık 2A oyunlar...

Rcp272

20.8.2020 17:03:20

+1
Alamayacağımız için sıradan bir video.Teşekkürler.

A r c h A n g e L.

20.8.2020 16:59:24

+5
Sony Reklam konusunda gerçekten güzel şeyler çıkarıyor. Bu arada Kraken'e de gönderme olmuş sevdim. :)

Guest-2F4BE4979

20.8.2020 16:58:20

+1
Geliyor mübarek az kaldi
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 5
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız