Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat 1'e Gelecek Sektor Karakterinden Oynanış Videosu

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games ve geliştiriciliğini NetherRealm ekibinin üstlendiği dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1 genişleme paketi “Khaos Reigns” ve “Kombat Pack 2” karakteri Sektor için yepyeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Bu sayede karakterin nasıl bir yapıya sahip olduğunu ve hangi komboları gerçekleştirdiğini görebiliyoruz.
 
Sektor karakterinin dövüş yetenekleri sergilendi
 
 
 
Khaos Reigns genişleme paketi 24 Eylül tarihinde yeni hikaye bölümleri ve Kombat Pack 2 ile beraber çıkacak. Khaos Reigns ve mevcut ‘Kombat Pack 1’i içeren bir paket de satışa sunulacak. Kombat Pack 2 genişleme paketi dışında bağımsız bir karakter paketi sunulmayacak.
 
Ateş Tanrısı Liu Kang'ın yeni döneminde Sektor karakteri Lin Kuei kültürünün içinde büyüdü. Babası usta bir zırhçı, annesi ise önde gelen bir savaşçıydı. Bu engin silah bilgisi ve ailesinden geçen müthiş dövüş becerileri Sektor'u eşi benzeri olmayan bir dövüşçü yaptı.
 
Mortal Kombat 1 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC için mevcut durumda. Oyunun PC sürümü ise Steam ve Epic Games Store üzerinden satışa sunuldu.
 
 
 
Mortal Kombat 1 bizlere neler sunuyor?
 
Ateş tanrısı tarafından yeniden oluşturulmuş bir dünyada yer aldığımız yapım içerisinde serinin en yeni deneyimiyle karşı karşıya kalıyor ve burada ikonik karakterlerle ve dövüşçülerle ilerlemek durumunda kalıyoruz. Oyun içerisinde bildiğiniz üzere serinin bir önceki oyunlarında yer alan birçok karakterin yeniden düzenlenmiş sürümleri, modellemeleri, animasyonlarının bir hayli yüksek olduğu gelişmiş sistemler ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Serinin en yeni oyunu Mortal Kombat 1 içerisinde bildiğiniz üzere üst düzey bir yapı bizlere aktarılıyor ve burada yer aldığımız süre boyunca bu karakterler üzerinde usta olmak, aynı zamanda hangi karakterin nasıl saldırı yaptığını ve hangi komboları sergilediğini deneyimlemek tamamen bizim işimiz.
 
Zaten bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere, yani dövüş aksiyon oyunlarında bir karakteri en iyi şekilde kullanmak ve onun üzerinde en iyi şekilde usta olmak, tamamen bizim temel hedefimiz olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla bu oyun içerisinde de aynı şekilde bir karakter üzerinde ne kadar çok usta olabilirsek ve ne kadar çok onun mekaniklerine ve kontrollerine hakim olabilirsek, o kadar çok güçlü düşmanlara karşı gelebilir ve elimizdeki hakem heyetini daha da güçlendirebiliriz. Durum böyle olunca aynı şekilde her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor ve her bir oyuncu burada aynı şekilde farklı karakterler deneyimleyebiliyor. Durum böyle olunca yepyeni deneyimlerle karşı karşıya kalabiliyor ve diğer oyunculara karşı gelmek için bir karakter üzerinde usta olmanız şart diyebiliyoruz. Dikkat çekici içeriklerle ve arenalarla karşı karşıya kalabileceğiniz yapımda hem farklı karakterleri kullanabiliyor hem de bu karakterlerin her birinin kendine özgü yetenekleri, becerileri ve çok daha fazlası yer alıyor.
 
Diğer taraftan oyun içerisinde farklı arenalara doğru adım atmak durumunda kalıyor ve bu adım atma durumu ile beraber istediğinizi gerçekleştirebilir ve hangi komboları gerçekleştirmek istiyorsanız ona göre kendi hamlelerinizi ortaya çıkarabiliyorsunuz. Zaten yukarıda bahsettiğimiz gibi bu tarz oyunlarda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde ederek kendine ait bir karakter seçebilir ve kendinize ait bir karakter seçtikten sonra da hangi oyun tarzıyla oynamak istiyorsanız ona göre oyuna adım atmak durumunda kalıyorsunuz. Zaten oyun içerisinde yer alan hikaye modu ile beraber farklı karakterleri elinize alabiliyor, burada farklı karakterleri denedikten sonra nasıl bir yapıya sahip olduklarını görebiliyor ve akabinde ise hikaye kapsamında neler olup bittiğini öğrenmek durumunda kalıyorsunuz.
 
 

Hızlı bir şekilde ilerleyebileceğiniz ve farklı karakterlerle yer alabileceğiniz yapımda farklı karakterlerin, ikonik unsurların ve çok daha fazlasının olduğundan bahsedebiliyoruz. Popüler seri içerisinde yeni bir çağın başladığını aktardığımız yapım içerisinde farklı oyun modları, dövüş sistemleri, ölüm şekilleri, kombolar, fatality'ler ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Oyun içerisinde bildiğiniz üzere düşmanları öldürüş şekliniz, hangi hareketleri sergileyeceğiniz ve çok daha fazlası değişkenlik gösterebilir ve oyuncudan oyuncuya bu durumun değişkenlik gösterdiğini aktarabiliyoruz.
 
Yapım içerisinde yer aldığınız süre boyunca yepyeni bir dövüş sisteminin olduğundan ve aynı zamanda bu dövüş sisteminden en iyi şekilde yararlanmanız gerektiğini vurgulamakta fayda var. Zaten oyunda yer aldığınız süre boyunca yukarıda da bahsettiğimiz gibi her bir oyuncu farklı bir deneyim elde ederken aynı zamanda farklı oyun modlarını deneyimleyebiliyor ve bu oyun modları içerisinde hem tek oyunculu hem de diğer oyuncularla beraber kapışabileceğiniz çeşitli modlar yer alıyor. Durum böyle olunca oyun içerisinde gerçekten de farklı seçeneklerle karşı karşıya kalabiliyor ve bu seçeneklerin ne kadar iyi bir deneyimi bizlere sunduğunu görebiliyorsunuz. Elbette hangi oyun modunda yer almak istiyorsanız ona göre geçişinizi gerçekleştirebiliyor ve seri de yepyeni bir çağın aslında nasıl bir şekilde bizlere sunulduğunu da oradan görebiliyorsunuz.
 
Bunun yanı sıra oyunda yer alan arka plan hikayesi hem ara sahnelerle hem de karakterler arası diyaloglarla bizlere aktarılıyor ve animasyon kalitesine bakacak olursak hem sinematiklerin hem de dövüş ve aksiyon sistemlerinin oldukça ilgi çekici ve dikkat çekici olduğunu söyleyebiliyoruz. Zaten geliştirici ekip, animasyonlar ve grafik anlamında oldukça yüksek bir yapıyı beraberinde getirdiğini ve oyuncuları bu konuda memnun ettiğini aktarabiliyoruz. Durum böyle olunca oyun oyuncular tarafından bir hayli seviliyor ve serinin en iyi oyunu olarak da görülüyor. Fakat yine de ikonik oyun içerisinde birçok karakterin ve modların olduğundan bahsedebiliyor ve bu karakterlerle beraber dilediğinizi gerçekleştirirken aynı zamanda bu karakterler üzerinde usta olmak da bir hayli önem arz ediyor. Durum böyle olunca popüler seri daha da popüler hale gelmeye hazırlanıyor ve bir üst seviyeye çıkarak karakterlerin kullanımı konusunda da değişkenlik gösterebiliyorsunuz. Bu kapsamda kendi stratejinizi ve planınızı ortaya dökebiliyorsunuz. Kendi kaderinizi belirleyebileceğiniz ve popüler seride yeni bir çağın başladığı yapım içerisinde yepyeni başlangıçların olduğundan bahsedebilir ve ateş tanrısı Liu Kang’ın yer aldığı yapımda Mortal Kombat evreninde yer almaya hazırlanıyor. Burada neler olup bittiğini öğrenmek tamamen bizim işimiz oluyor.
 
 
 
Oyunda elbette farklı görünüşlere sahip olan karakterleri elimize alabiliyor ve her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde etmek için büyük bir uğraş veriyor. Oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca tüm bu detaylarla beraber hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor, farklı arenalara adım atabiliyor ve buralarda diğer oyunculara ve düşmanlara karşı büyük bir mücadele vermek durumunda kalıyorsunuz. Bunun yanı sıra oyun içerisinde elbette ilerleyebileceğiniz ve farklı oyun modları ile beraber eğlenebileceğiniz bir yapının olduğundan bahsedebiliyor ve bu sistemlerle oyuna kendinizi kaptırabiliyorsunuz. Yeniden yaratılmış Mortal Kombat evrenini keşfetmeye hazırlandığınız yapımın içerisinde mükemmeliyet görüşü ile beraber yansıtılan bir dünyada kendimizi bulmaya hazırlanabiliyor ve ikonik ve bilindik bölgelere doğru adım atmak durumunda kalıyoruz. Aynı zamanda burada yer alan dövüşçü karakterler zaten serinin önceki oyunlarında yer alan karakterlerle aynı bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
Ancak burada yer aldığımız süre boyunca daha üst düzey bir grafik ve animasyon stili ile karşı karşıya kalır ve önceki seride yer alan oyunun daha da güzelleştirilmiş sistemiyle beraber bizlere sunulduğuna aktarabiliyoruz. Özel oyun modları ile farklı sistemlerle ve çok daha fazlasıyla beraber yer alabileceğimiz yapım içerisinde kendimizi oyuna kaptırırken aynı zamanda farklı arenalara doğru geçiş yapabiliyoruz. Canlı arenalara geçiş yaptıktan sonra elbette arka planda farklı olayların döndüğünü ve bizim de ön planda dövüş yaptığımızı görebiliyoruz. Durum böyle olunca oyun içerisinde hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor, kendimizi oyuna kaptırabiliyor ve arenalar içerisinde neler olup bittiğini öğrenebiliyoruz. Dikkat çekici yerlere doğru ilerlemeye çalıştığımız ve hikaye konusunda da ne kadar fazla içerikle karşı karşıya kalabileceğimizi öğrenebileceğimiz yapım içerisinde kendi oyun planımızı oyuna dahil edebiliyor, kombolarımızı ortaya çıkarabiliyor ve her karakterin farklı kombolarını burada değerlendirebiliyoruz.

Değerlendirebileceğimiz farklı dövüşçülerin bulunduğu ve ikonik karakterlerle ilerleyebileceğimiz yapımda yukarıda bahsettiğimiz gibi her bir karakterin farklı özellikleri, komboları, dövüş tarzı yapıları ve çok daha fazlası yer alıyor. Bu kapsamda düşmanlara karşı uzaktan veya yakından kombolar gerçekleştirebiliyor ve istediğinizi oyuna adapte edebiliyorsunuz. İhtilal modunun bulunduğu yapım içerisinde bu mod ile beraber çeşitli mücadelelere adım atmak durumunda kalıyor ve her bir mücadeleyle farklı dinamiklerle karşı karşıya gelebiliyorsunuz. Tek oyunculu modun bulunduğu bu yapım içerisinde ilerlemeniz ve aynı zamanda farklı unsurların da olduğundan bahsedebiliyor ve heyecanlı dövüş sisteminin burada olduğunu aktarabiliyoruz.
 
 
 
Heyecanlı dövüşlere adım attığımız yapım içerisinde ihtilal modunda derin ve merak uyandıran mücadelelerin olduğundan bahsedebilir ve bunun yanında oldukça fazla ödülün olduğunu da aktarmakta fayda var. Kendinizi özelleştirebileceğiniz ve farklı karakterlerle ön plana çıkabileceğiniz yapım içerisinde popüler serinin en yeni oyunu ile karşı karşıya kalıyor ve her bir karakterle özel kombolar gerçekleştirebiliyorsunuz. Oyun içerisinde farklı saldırılar yapabiliyor, doğru zamanda doğru hamle yaparak düşmanlara karşı üstünlük sağlayabiliyor ve takım arkadaşlarınıza yardım eden ekstra destek ekibi ile de karşı karşıya gelebiliyorsunuz. Oyunda ön planda olan dövüşçülerin haricinde bir de arka planda destek karakterleri bulunuyor ve bunlar gidişata doğrudan yön verebiliyor. Aynı zamanda önemli ölçüde sizlere yardım sağlayabiliyor. Arka planda yer alan destek ekibinin de bu şekilde sizlere fayda sağladığını aktarmakta fayda var.
 
Oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca oldukça farklı karakterlerin bulunduğunu ve istediğiniz gibi antrenman modunda karşı karşıya yanınıza alabileceğiniz arkadaşlarınızla beraber kapışabiliyor veya diğer taraftan hikaye modunu deneyimleyerek bu mod içerisinde neler olup bittiğini öğrenebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra oyunda elbette diğer oyuncularla kapışabileceğiniz yapımların olduğundan bahsedebilir ve bu modlarla oyuna doğrudan kendinizi kaptırabiliyorsunuz. Zaten oyunu ne kadar çok oynarsanız, o kadar çok usta olabileceğiniz bir yapıyla beraber bitirebiliyor ve bununla beraber arka plan hikayesinde neler olup bittiğini öğrenebiliyorsunuz. Yukarıda bahsettiğimiz gibi arka plan hikayesi hem sinematik ara sahnelerle hem de karakterler arası diyaloglarla bizlere aktarılıyor ve böylece biz de oyundaki yerimizi almak durumunda kalıyoruz.
 
 

Arka plan hikayesi elbette sizin dikkatinizi çeker ya da çekmez. Bu durum tamamen sizin bakış açınıza göre değişkenlik gösterebiliyor. Ancak bu tarz oyunlarda arka plan hikayesi pek de önemsenmiyor. Fakat evren açısından elbette oldukça kritik bir yer kaplıyor. Eğer arka plan hikayesi sizin için önemli değilse, elbette sadece dövüş mekanikleri ve karakter animasyonları ön plana çıkar ve bununla beraber oyunda ne kadar çok iyi mod varsa bunları denemek durumunda kalıyorsunuz. Bununla beraber oyunun hikaye konusunun dışında nasıl bir yapı işlediğini doğrudan gözlemleyebiliyorsunuz.

Genel olarak toparlayacak olursak, Ateş tanrısı tarafından yeniden oluşturulmuş bir dünyada geçen Mortal Kombat 1, serinin en yeni oyunu olarak üst düzey grafikler, yenilenmiş karakter modellemeleri ve gelişmiş animasyonlarla karşımıza çıkıyor. Bu oyunda, serinin önceki oyunlarında yer alan birçok ikonik karakterin yeniden düzenlenmiş versiyonları bulunuyor. Dövüş aksiyon oyunları arasında önemli bir yer tutan Mortal Kombat 1, her karakterin kendine özgü saldırı mekanikleri, komboları ve özel yetenekleri ile dikkat çekiyor. Oyuncular, her bir karakteri ustalıkla kullanmayı öğrenerek, en güçlü düşmanlara karşı koyabilecek. Bu, özellikle serinin oyunlarında önemli olan bir detay, çünkü bir karakter üzerinde ustalaşmak, oyuncunun oyunda başarıya ulaşmasının anahtarı oluyor. Her bir karakterin saldırı tarzını, kombolarını ve özel yeteneklerini anlamak ve buna göre stratejiler geliştirmek, oyuncuların güçlü rakiplerle başa çıkmalarına olanak tanıyor. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız elbette oynamanızda ve bir şans vermenizde fayda var diyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Güney Kore'den Esinlenen PUBG: Battlegrounds Taego Haritası Güncellenedi Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabına Yükseldi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.9.2024 10:59:46

0
Çinli Transformer Predator

BCRTVKCS

5.9.2024 13:46:09

0
HASSEKTOR
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız