Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter 3 PSP'de, Avcılar ve Canavarlar


 
     Bu yılın sonunda Japonya'daçıkması beklenen, gelecek yıl da Avrupa ve Amerika'da piyasaya çıkmasını beklediğimiz Monster Hunter Freedom 3'e ait yeni bilgiler ortaya çıktı.
 
    Oyunda bulunacak silahlar, canavarlar ve avcılara ait bilgilere baktığımızda oldukça doyurucu bir içeriğe sahip olacağımızı söyleyebiliriz. Şu ana kadar Great Sword, Long Sword, Sword & Shield, Dual Swords, Hammer, Hunting Horn, Lance, Gunlance, Switch Axe, Light Bowgun, Heavy Bowgun, Bow gibi 12 silah açıklandı.
 
    Bu silahlardan Bowgun'ın özelleştirilemeyeceği ve hafif-ağır olmak üzere türlerinin bulunacağı söyleniyor. Monster Hunter 3'te bulunana silahların yeni saldırılarını Freedom 3're görme şansını yakalayacağız.
 
     Oyunun resmi çıkış tarihi ile ilgili bilgiler için hala beklemedeyiz. Özellikle Japonya'da çok popüler olan bu seri Wii'deki Monster Hunter 3 ile birlikte Batı'da da ününü arttırmıştı. Freedom 3'ün de Batı'da ilgi görmesini bekliyoruz. Yeni görüntüler aşağıda.
 
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Capcom PSP aksiyon online Monster Hunter macera
FarmVille'deki Tarlanızı Zerg'ler İstila Ederse? Fable III'ün Romanı Gözüktü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter Freedom 3
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız