Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minecraft'ın Yeni Güncellemesi Dopdolu Görünüyor

Örümcekler artık daha da baş belası oldular.
 
    Minecraft’ın yeni güncellemesinin yolda olduğu PAX Prime etkinliklerinin başlamasıyla onaylandı. Bu yeni güncelleme ile Minecraft oyuncularının dört gözle bekleyeceği birçok yenilik geliyor. Bunları şöyle sıralayabiliriz:
 
 
* Yay kullanırken artık oyuncular yayı gerdirdikleri kadar okları uzağa atabilecekler. Aynı zamanda yaklaşan düşmanları Yay ile yakın mesafeden de öldürebileceğiz.

* Örümcekler artık sizi zehirleyebilirler.
 
* Enderman adlı yeni ve ışınlanma kabiliyetine sahip bir düşman geliyor. Yaklaştığınızda size saldırmaktan çekinmeyecek.
 
* NPC'lerden quest alabilecek ve oyuncular artık canavar öldürdükçe tercübe ve yetenek puanları kazanacaklar. Ölürseniz tecrübe puanlarınızı kaybedersiniz, yani bir zahmet ölmemeye çalışınız.
 
* Yiyecek tüketimi artık daha gerekli bir hâle gelecek. Karakteriniz yaşamını sürdürmek için yemek zorunda. Artık açlık barımız olacak ve sağlıklı kalmak için bu barın mümkün olduğunca dolu kalmasına gayret göstermeliyiz.
 
    Hepsi bu kadar. Minecraft çılgınlığına hâlen katılmadıysanız çok şey kaybediyorsunuz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN güncelleme Minecraft Marcus Persson Notch Mojang Specifications xbox 360 kinect
Lollipop Chainsaw'dan Oynanış Videosu SH: HD Collection'ın Kapak Resmi Karşınızda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.8.2011 16:30:59

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri sürekli minecraft haberleri veriliyor sürekli oynayın çok şey kaybediyorsunuz deniliyorda en basitinden bir şeyi yapmak için bile craft reçetesi yok binbir türlü eşyayı sayısız kombinasyonu tek tek bütün gün craft penceresidne bundan ne olacak diye denemek çok sıkıcı bir olay yok. oyunun hikayesi yok, grafik yok, oynanabilirlik bildiğin fps bir kazma işi var oda craft olsun. nedir bu oyunun insanları bu kadar çeken yönü anlayabilmiş değilim gerçekten!
Sen hiç internete girmez misin? Acık araştıraydın Google'a Minecraft Crafting yazaydın koca listeyi şaak diye gözünün önüne çıkartırdı. Bu oyunun da hikayesi var. Sabah kumsalda uyanan Steve, yepyeni ve hiç bilmediği bir dünya ile karşılaşıyor ve hayatta kalmaya çalışıyor. Grafik olsa hiçbir bilgisayar kaldıramaz oyunu günümüzde, GTA 4 grafikleri bekliyorsun. Orta derecede bilgisayarlar tüm ayarları açıp Render Distance'yi Far yapınca bile kasıyor. Oynanabilirliğe laf edenin alnını karışlarım!

zombi_cik

29.8.2011 21:01:06

-1
herşeye tamamda açlık barı olmasa çok daha iyi olurdu

BSC Misafiri

29.8.2011 01:20:46

0
süper olmuş update'yi en kısa sürede bekliyoruz :)

BSC Misafiri

28.8.2011 03:51:58

0
Sen hangi akılla bu oyundan hikaye,grafik vs. bekliyorsun cidden çok merak ediyorum aklından geçenleri şuan

ShafakCool

28.8.2011 00:39:18

0
BSC Misafiri adıyla girip kötü yorumlar yazmaktan vazgeçin lütfen.

Rocqo

28.8.2011 00:04:45

-1
ya bu oyun tamam ilk gördüğünde bi heves yaptırıyor. öğrenmek ve oynamak istiyorsunuz fakat bir kaç saat oynadıktan sonra sıkıyor. yani biraz oynayıp bir daha yüzüne bakılmayacak bir oyun

atahan12

27.8.2011 23:44:35

+3
@bsc misafiri O senin becerisizliğin,oyunun yapanların değil.

oyuncu genç

27.8.2011 22:22:21

+1
rouleboule.no-ip.org arkadaşlar; alıştıgınız minecraft tan çok daha farklı bir minecraft sizi bekliyor belki WOW (nam-ı deger world of warcraft) tadında bir server kurmaya çalıştık skilleriniz var paranız var alıp satıp ticaret yapabiliyorsunuz ev alıyorsunuz geceleri MOB ların basma derdi olmuyor arena var ister savas yapın ister bahis oynayın daha geliştirme aşamasında olsakta bi tat almak için hepinizi bekliyoruz.. NOT:hamachi vs. bir programa ihtiyacınız yok sadece ip bölümüne """" rouleboule.no-ip.org """ yazmanız yeterli ancak hamachiden gelmek isteyen veya sorusu olan olursa özelden mesaj atabilir ağa katılabilir :) WOW tadında bir minecraft sizleri bekliyor limanlar,şehirler,arena ve daha neler neler çok şaşıracaksınız

BSC Misafiri

27.8.2011 21:44:05

-5
sürekli minecraft haberleri veriliyor sürekli oynayın çok şey kaybediyorsunuz deniliyorda en basitinden bir şeyi yapmak için bile craft reçetesi yok binbir türlü eşyayı sayısız kombinasyonu tek tek bütün gün craft penceresidne bundan ne olacak diye denemek çok sıkıcı bir olay yok. oyunun hikayesi yok, grafik yok, oynanabilirlik bildiğin fps bir kazma işi var oda craft olsun. nedir bu oyunun insanları bu kadar çeken yönü anlayabilmiş değilim gerçekten!

atahan12

27.8.2011 20:57:16

+1
Bunların hepsi oyunu zorlaştırıyor,yok mu şöyle bize yarıyan birşeyler ya :) Ölmemek için çok uğraş vereceğiz.Yeni yaratıklar inşallah evlerin içine ışınlanamıyordur.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız