Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Granblue Fantasy: Relink 2023 Yılına Ertelendi

 
 
Yayıncı Cygames ve geliştirici Cygames Osaka, aksiyon rol yapma oyunu Granblue Fantasy: Relink'i önceden planlanan 2022 çıkış yılından 2023'e erteledi. Oyun, PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Yapımcı Yuito Kimura erteleme ile ilgili şunları söyledi: "Geliştirme ekibi Granblue Fantasy: Relink'i 2022 yılı içerisindeki hedeflenen çıkış tarihine hazırlamak için çok çalıştı. Oyuncuların bu oyuna olan heyecanı anlıyoruz. Ancak ne yazık ki oyunu 2023'e ertelemek durumunda kalıyoruz.

Salgının yarattığı iç ve dış olumsuz koşullar, geliştirme sürecinin önündeki en büyük engellerden biri olmasına rağmen tüm personel, kaybedilen zamanı telafi etmek için hiçbir çabadan kaçınmadı. Ancak bu oyunun geniş kapsamlı olmasını göz önünde bulundurarak, ertelemek durumunda kaldık. Geliştirmenin son kısmına yaklaşırken oynanışı daha da geliştirmek ve optimize etmek için daha fazla zamana ihtiyaç olduğuna inanıyoruz.

Senaryo, sesler, müzik ve diğer kısımlar tamamlanmış durumda. Bu süreçte, oyun dengesini iyileştirmeye, hataları çözmeye, ses ve grafik kalitesini iyileştirmeye ve genel deneyimi en üst seviyeye çıkarmaya odaklanıyoruz. Biraz daha sabrınızı rica ediyoruz.

Daha fazla bilginin Haziran 2022'de açıklanması planlanıyordu. Ancak bunu Aralık 2022'ye kaydırdık. Size elimizdekileri göstermek için sabırsızlanıyoruz!"
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu rol yapma oyunu macera aksiyon Granblue Fantasy: Relink
Hatsune Miku Jigsaw Puzzle 23 Haziran'da Xbox One ve PC'ye Geliyor GrimGrimoire OnceMore için Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız