Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor

 
 
Dedektiflik, gizem ve macera oyunu LA Noire'ın orijinal geliştiricilerinin yeni bir proje üzerinde çalıştıkları ortaya çıktı. Sowden House adını taşıyacağı söylenen oyun, Avustralyalı besteci Freyja Garbett tarafından sosyal medya platformu Instagram üzerinden duyuruldu. 
 
Yeni bir psikolojik gerilim oyunu yolda
 
 
 
Instagram üzerinde yayınlanan gönderinin detaylarına bakacak olursak Garbett, müzik videosunun eşliğinde "LA Noire'ın yaratıcılarından 1940'larda Los Angeles'ta geçen ve akıl sağlığınızı sorgulatacak psikolojik gerilim oyunu Sowden House geliyor." ifadelerini kullanıyor.
 
Detaylar sadece bunlarla sınırlı kalmıyor. Garbett,yaptığı yorumlarla da bu projenin resmi olarak geliştirildiğini doğruluyor. Sowden House adlı proje, Black Dahlia cinayetinin baş şüphelilerinden biri olan Dr. George Hodel'in sahibi olduğu bir evi işaret ediyor. Hodel'in oğlu ise Elizabeth Short'un bu evde öldürüldüğünü iddia ediyor.
 
Orijinal LA Noire stüdyosu Team Bondi, LA Noire'ın yayınlanmasının ardından kapandı. Fakat eski ekip üyeleri bir araya gelerek Video Games Deluxe adlı stüdyoyu kurdu. Bu stüdyo LA Noire: The VR Case Files projesi üzerinde çalıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Final Fantasy 14 Mobil Cihazlara Geliyor Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek!

JaReD22

8.7.2024 18:05:18

0
İlk oyun çok başarılı iken stüdyo neden kapatıldı bu rockstar ne yapmaya çalışıyor Tutturmuşlar bir gta 6 Tamam onu da yapın ama nerde bu la noire 2 nerde bu bully 2
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız