Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 2 PC'de Konsol Portu Olmayacak

Borderlands serisi sıradışı grafikleriyle dikkat çekiyor.

     İlk oyunuyla kendine bir hayran kitlesi edinen Shooter-RPG tarzının başarılı örneklerinden Borderlands serisinin ikinci oyunu da merakla bekleniyor. Kotaku'ya konuşan Gearbox'ın sanatsal yönetmeni, oyunun PC sürümünün basit bir konsol portundan ibaret olmayacağını açıkladı.
 
     PC'deki hayran kitlesine de önem verdiklerini söyleyen Jeramy Cooke, "PC'de de seriyi seven bir çok insan bulunuyor. İlk oyun sonrası gelen yorumlarda PC oyuncuları kendilerine fazla önem vermediğimizi düşündüler. Bunun üzerine Borderlands 2'de PC'ye özel bir çalışma yürütmeye karar verdik. Buna arayüzden başladık. Arayüz tamamen PC'ye uygun, rahat bir şekilde tasarlanıyor. Borderlands 2, tipik konsol portlarından olmayacak." şeklinde konuştu.
 
      Görünen o ki, PC'ye eski değerini veren yapımcıların sayısı gün geçtikçe artıyor. Umarız Gearbox, ilk oyundaki başarısını ikinci oyunda da sürdürür.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Borderlands 2 2K Games Gearbox Software RPG FPS PC PS3 Xbox 360
L.A. Noire'in PC Sürümüne AMD Kancası Battlefield 3'ün Konsol Çözünürlükleri Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.9.2011 15:39:20

0
quote:

dusty_ 09.09.2011 13:50:04 0 Valla imzama pakarsanız hem oyun PC'im, hem PS3'üm, hem de PSP'si olan biriyimdir ama PC'nin tadını hiçbir konsolun verebileceğine inanmam. O sebeple de oyunlar PC için çıkmadığında ya da konsol bazlı geliştirildiğinde söyleniyorum haklı olarak.
dusty_ Canım arkadaşım bir şey sorucam sence God of War'u konsolda mı oynamak daha eğlenceli olur yoksa PC'de mi? Ve bir soru daha sence Call of Duty konsolda mı oynamak daha zevkli olur, PC'de mi? Cevabını bekliyorum.

dusty

9.9.2011 13:50:04

0
Valla imzama pakarsanız hem oyun PC'im, hem PS3'üm, hem de PSP'si olan biriyimdir ama PC'nin tadını hiçbir konsolun verebileceğine inanmam. O sebeple de oyunlar PC için çıkmadığında ya da konsol bazlı geliştirildiğinde söyleniyorum haklı olarak.

BSC Misafiri

9.9.2011 10:12:18

0
çaresizler sadece tek bir alete mahkum kalır ve bir tarafın kralcısı olmak isteyenler. parası olmayana sözümüz yok ama parası olup da kendi aleti yada pcsinden başkasına sürekli dil çıkaran tipler dediğim gibi çaresiz ve kralcıların önde gidenidir. hem der pcye güzel oyun çıkarmıyonuz hem de gider konsola laf atar .atcağına git bi konsol al .elinde 1 tane konsolu olup da konsolcuyum diye geçinen tipler de ya xboxa yada ps3e yada toptan pcye cephe açmış. sen de laf atacağına bir tane oyun pcsi topla da gör neymiş ne değilmiş. elindeki tek oyun donanımı ile (ps3 pc xbox vs) yetinmeye çalışan oyuncuyum demesin kendine...

BSC Misafiri

8.9.2011 17:35:38

0
Arkadaşlar ben PC'lerin şu sözünü anlamıyorum ''Üvey evlat muamelesi'' madem böyle olacağını biliyorsun PC'nin yanına al bir tane de konsol rahata er, Allah Allah! Benim hem PC'm hem konsolum var konsola özel olmayan FPS/TPS'lerin hepsini PC'mde oynuyorum konsola özel olan veya olmayan bütün Aksiyon/Adventure'ları da konsolumda oynuyorum, bu kadar basit. Bıktım yok konsolcu, yok PC'ci laflarından. NOT: Ben kesinlikle konsolcu veya PC'ci değilim. Ben yukarıda dediğim gibi FPS/TPS'lerin konsola özel olmayanlarını PC'de, Aksiyon/Adventure'ların hepsini konsolda oynayan bir oyuncuyum. ;)

dusty

7.9.2011 23:59:45

0
tatbkath söylemiş işte gerçeği, yeni nesil konsollar gelsin PC kullanıcıları yine görür üvey evlat muamelesini.

BSC Misafiri

7.9.2011 12:30:24

0
ah işte tam anlamıyla borderlands 2nin batış anı bu açıklamalarda insn bf3deki admlr gbi konsoldada güzel olacak der bu oyunu konsolcular almzsa byk bi satış kaybı yşarlr

lalala25

7.9.2011 10:48:05

0
bence bu borderlands 2 yi DLC olarak sunacaklardı. Pek bi yenilik yok oyunda.Dr. Ned in zombi adası DLC de bile daha çok yenilik vardı.zombiler , yeni yeni mekanlar fakat bu borderlands 2 de mekanlar bile değişmemiş gözüküyor.

Kasatka

7.9.2011 08:52:05

+1
Yani boyle diyerek oyuncudan arti puan olmaya mi calisiyorlar ? Zaten olmasi gereken o. Eskiti port yapip yeniyi yapmamak essegini kaybettirip sonra buldurarak sevindirme isine benziyor.

tatbkath

7.9.2011 06:30:10

+8
Konsollar ömrünü dolduruyor yeni konsollar gelecek ya 1-2 seneye hemen PC'yi önemsiyormuş taklidi yapıyor yapımcılar. Yeni konsollar çıksın yüzümüze bile bakmazlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız