Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Myth: Wukong'dan Büyük Başarı: Üç Günde 10 Milyon Satış!

 
 
Geliştiriciliğini Game Science stüdyosunun üstlendiği Çin temalı aksiyon rol yapma oyunu Black Myth: Wukong'un satış sayısı açıklandı. Ortaya çıkan bilgilere göre oyunun toplam satışı 10 milyon adedi aştı.
 
Black Myth: Wukong çok satmaya devam ediyor
 
 
 
Black Myth: Wukong, bildiğiniz üzere 20 Ağustos tarihinde PlayStation 5 ve PC için Steam ve Epic Games Store'un yanı sıra Çin'deki WeGame platformu üzerinden çıkışını gerçekleştirdi. Oyun, 10 milyonluk satış sayısına sadece 3 gün içinde ulaştı. Bu da büyük bir başarıyı beraberinde getirdi.
 
Oyun ayrıca tüm platformlarda eş zamanlı olarak toplam üç milyon oyuncuya ulaştı. Yalnızca Steam'de 2.415.714 oyuncuyla tüm zamanların en iyi zirvesini yaptı. Bunun yanı sıra Steam'de piyasaya sürüldükten sonraki 24 saat içinde eş zamanlı olarak en çok oynanan oyun oldu. Ayrıca genel bazda PUBG: Battlegrounds'un ardından Steam'de eş zamanlı olarak en çok oynanan ikinci oyun olmayı başardı
 
Dikkat çekici ortamlarıyla, boss savaşlarıyla ve aksiyonuyla oyun çok satmaya ve oynanmaya devam ediyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
VALORANT Champions 2024'te Büyük Finalin Adı Belli Oldu! Valve, Geliştirme Aşamasındaki Deadlock'u Resmi Olarak Tanıttı

aykut291

24.8.2024 17:51:52

0
Valla yapımcıya talepde bulundum dikkate almıycaklar tabikide ( Nie alsınlar) genede ilettim.oyuna kolay mod getiritlerse oynuyacam aşırı zormuş heralde oyun o yüzden benlik değil die almaya çekindim malesef.Öte yandan bu Oyunla birlikte Çin bir sektörü daha ele geçirirse hiç şaşırmam Otomotiv sektöründen sonra adamlar Oyun sektöründede büyük ses getirmeyi başardı 3 Günde 10 milyon adet devasa bir başar bence GTA bir bôyle satar Zeldanın rekoru 3 milyondu yanlış hatırlamıyorsam.Oyunu biraz kolaylaştırmaya kara verirlermi bekliycem görecem artık.Elden Ring dışında hiçbir souls oyunu oynuyamadım.Elden Ring istisna olarak beni oyunu bitermeye yônlendiricdk birsürü çeşit ve oynanış tarzı sunuyordu.Bu Oyunda patron işkencesi çekemem.Oyuncu desteğide yok heralde tek başınasın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız