Oyun Dünyasından Kısa Haberler (11 Kasım)

Samet Konuksal


    Bu senenin en çok beklenen RPG oyunlarından The Elder Scrolls V: Skyrim'in çıkış gününde haliyle genel olarak Skyrim odaklı haberlerle karşılaştık. Bir de günün kısa başlıklarına göz atalım;
 
- Bu sene içinde Free-to Play sistemine geçen MMO-RPG oyunu Age of Conan'ın bu sisteme geçtiğinden beri 600 bin yeni üye kazandığı açıklandı.
 
- Xbox'ın sitesi yenilendi. Yeni görünüşünü merak ediyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.
 
- Star Wars: The Old Republic'i merakla bekleyip beta şansı bir türlü gelmediyse Twitter'dan #TestSWTOR hashtagini takip etmelisiniz.
 
- DICE Battlefield 3'deki hilecileri avlamak için sizlerin de desteğini bekliyor. Elinden geldiğince oyunu temiz tutma sözü veren DICE, Battlelog'daki şikayet etme sistemini kullanmalarını oyunculardan istedi.
 
- Daha önce 2K Games NBA 2K11'in online sunucularını bu ay kapatacağını açıklamıştı. Ancak hayranların isteğini kıramayan 2K, bu süreci Nisan 2012'ye kadar uzattı.
 
- Uzun süredir beta sürecinde kalan Minecraft'ın çıkışı biraz gecikecek gibi. 11 Kasım'ın geçmesine rağmen Notch'dan henüz bir haber yok.
 
- Bir Nintendo hayranının NES'e yaptığı PC kasa modlaması görülmeye değer. Sanırım Nintendo bir PC üreticisi olsaydı bundan çok da ileri gidemezdi.
 
- Skyrim'in "Sons of Skyrim" müziğini bir de bu şekilde dinleyin.