Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, Bugüne Kadarki En Büyük Reklam Bütçesini Star Wars Outlaws'a Ayırmış

 
 
Ubisoft tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan Star Wars temalı açık dünya aksiyon macera oyunu Star Wars Outlaws için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise Ubisoft CEO'su Yves Guillemot yaptığı yeni bir açıklamayla beraber oyunun reklam bütçesinden bahsediyor.
 
Star Wars Outlaws için beklentiler oldukça yüksek
 
 
 
Ubisoft CEO'su yakın zamanda yaptığı bir mali açıklamada Star Wars Outlaws'a ayrılan bütçeden bahsetti. Bu kapsamda ekip, Outlaws'ın bugüne kadar piyasaya sürülen diğer Ubisoft oyunlarından daha fazla reklam bütçesine sahip olduğunu vurguladı. Dolayısıyla ekip, oyunun çıkışı ile beraber güçlü bir satış rakamı bekliyor.
 
Yves Guillemot ayrıca şunları söyledi: "Star Wars Outlaws için güçlü bir çıkış hedefliyoruz. Bu yıl oyun endüstrisinin en çok beklenen oyunlarından biri olduğunu söyleyebileceğimiz yapımın güçlü bir topluluğa sahip olmasını bekliyoruz. Ayrıca şimdiye kadarki en büyük pazarlama kampanyası ile beraber geliyoruz."
 
Öte yandan Ubisoft, önümüzdeki birkaç ayın şirket için çok önemli olacağını vurguluyor. Bunu demesinin nedenleri arasında hem Star Wars Outlaws hem de Assassin's Creed Shadows'un çıkış yapacak olması yer alıyor.
 
Assassin's Creed Shadows, 15 Kasım tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Star Wars Outlaws ise 30 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming oyun haberler 2024
Söylenti: Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Xbox Game Pass'e Geliyor VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Finale Yükselen İlk Takım Pcific Esports Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.7.2024 13:26:50

0
Arkadaşlar ilk yorumu yazan benim, ben oyunları böyle pahalı oyunları 1 yıl sonra, 2 yıl sonra indirimde alır oynarım. O zaman kadar fiyatı da düşmüş olur, oyun da güncellenerek mükemmel hale gelir. Benim oyunculuk mantığım bu. Cyberpunk oyunun geçen gün bitirdim, 124 TL mi neydi kuponlu, indirimli almıştım kötü çıktı diye, biliyordum düzelteceklerini. Daha yeni Spider Man Remastered oyunun aldım Epicstore indirimle. Bu oyunu da asla bu paraya almam, beklerim indirimi, düzeltmelerini, öyle alırım, siz de öyle yapın.

BSC Misafiri

26.7.2024 23:52:11

0
Ben tepkimi ubisoft oyunlarını satın almayarak veriyorum zaten.Oyunun demosunu oynarsın yorumlarsın anlarım katılırım zaten.Ama daha bir iki resim ve fragman ile kötü yorum yapmaya gerek yok.Oyunlar artık eskisi gibi ucuz da değil alıp yanılasın.Oyunlar çıkınca metakritik puanlamalarına bakıp varsa takip ettiğiniz yazarların yorumlarına istinaden alırsanız pek yanılmış olmazsınız.

BSC Misafiri

25.7.2024 18:52:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri O kadar emekler verilip oyunlar yapılıyor.Bizimkilerin oyun kötü olursa ellerine ne geçecekse kötü yorumları hazır.Ya umarım verdikleri emeği karşılar çok satar demek demek daha mı zor.
Tek amacı enayi silkelemek olan bir firma için evet daha zor.

BSC Misafiri

25.7.2024 16:09:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri O kadar emekler verilip oyunlar yapılıyor.Bizimkilerin oyun kötü olursa ellerine ne geçecekse kötü yorumları hazır.Ya umarım verdikleri emeği karşılar çok satar demek demek daha mı zor.
Sorun şu aslında "Verdikleri emeği karşılar" ubisoftla çok uyuşmuyor.Aclerden tut Far crylara ,ghost reconlara.Fiyasko birçoğu.Animasyondan ve mekanikten yoksun oyunlar.Yoksun olmayanlar ise tekrarlanıyor ardı adına.Hayvan gibi gameplay sunsun veya iyi işlenilmiş açık dünya sunsun.Neden eleştirsinler ki ? İyi oyuna, iyi demek kadar kolay bişey mi var ? Sütten çok ağzı yandı herkesin , o yüzden tepki veriyorlar ama o tepki verenlerin birçoğuda oynuyor oda ayrı bir ironi :) Jedi survivor kadar iyi bir iş olsa yine oynanır.

BSC Misafiri

25.7.2024 11:57:48

0
O kadar emekler verilip oyunlar yapılıyor.Bizimkilerin oyun kötü olursa ellerine ne geçecekse kötü yorumları hazır.Ya umarım verdikleri emeği karşılar çok satar demek demek daha mı zor.

aykut291

25.7.2024 09:20:19

0
İstedikleri kadar reklam yapsınlar.Çıktığı gün bağımsız You Tuber lar anında inceliyor oyunu.Yok Ubisofta hayatta güvenipte almam adı çıkmış artık Ubisoftun.

yaratıc1KLAVYE

24.7.2024 21:30:51

+1
Ağır patlayacak ozaman.

BSC Misafiri

24.7.2024 20:44:31

0
Sinema ve Tv'de Star Wars'un içine ettiler, umarım oyunda da etmezler!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız